angela, imi cer scuze daca nu am citit sau inteles tot cee ce ai scris. Iti inteleg argumentele, desi, in mare, imi mentin punctul de vedere. De ce, pentru ca stiu al naibii de bine si cum e sa ai urgenta nevoie de un medic, fiindca am trecut prin astfel de momente cu baietelul meu. Dar mai stiu si cum e sa pleci de la servici si sa nu poti avea liniste atunci cand ai si tu nevoie, ca omul.
Nu zic ca eu nu mi-am sunat niciodata medicul pediuatru in week-end, ci doar ca am inteles si nu i-am luat-o in nume de rau cand nu mi-a raspuns si am cautat alte solutii pt a rezolva urgenta cu care ma confruntam.
Poate insa dr ta, asa cum ai spus, mai are si alte minusuri, pt care esti nemultumita, ceea ce in mod clar nu se va rezolva cu atentii/cadouri...Sunt si medici pediatri care stiu sa fie amabili si sa ajute, cu sau fara cadouri, cred ca tu asta cauti...
Toate cele bune!
Nu cotozez cu nimic ,poate asa de sarbatori daca m-am nimerit un buchet de flori , o cafea ceva ...si intodeauna l-a tratat pe Tudor la fel chiar daca i-am dat ceva sau nu ....