Un prieten mi-a cumparat o camera video din america si mi-a trimis-o prin posta american! Cred ca vine cu vaporul, dar asta s-a intimplat pe 20 iulie! Problema este ca nu a ajuns nici pina acum...norocul este ca i-a facut asigurare. poate stiti cit face in mod normal un pachet din america !!! Eu am inteles ca maxim 6 saptamini deci s-a cam dus timpul!!
Multumesc
aaa
Cu vaporul poate face pana la trei luni din pacate.Paravion ar fi fost cu cativa dolari mai mult si-ar fi ajuns intre 7-10 zile.De-acum faptu-i consumat,dar macar poti fi sigur ca-i normal sa dureze atat.(avem un amic care-a plecat in tara in mai si si-a trimis ceva lucruri pe vapor;nu stiu acum,dar pe la sfarsitul lui august nu erau ajunse)
Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
Cumnata-mea a trimis unul de Craciunul trecut si n-a mai ajuns, a trimis altul in primvara care a ajuns cam dupa 2 luni.
Oana_B
Socrii mei au trimis un pachet pe 6 iunie cu vaporul si a ajuns acum o saptamana.Deci...cam 3 luni.De Craciun a ajuns mai greu,aproape dupa 4 luni.
Dana
Multumesc! Sunt un pic mai linistit! Vineri au intrebat acolo la posta si le-a spus ca ajunge in aproximativ 8 saptamini. Diferenta fata de Par avion ar fi fost de vre-o 90 $!
aaa