America (162)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana
[br

Ramona, mi-ai vazut gazonu??? Sa ma laud si io cu ceva...haha...Cu exceptia petelor unde l-am ars, arata chiar bine Daca plecam in vacanta in vara asta, nu stiu ce o sa se aleaga de toate plantele si legumele mele...Cat de des uzi trandafirii???




Panteruta zice scoverzi la clatite.

N-am vazut gazonul, m-a furat celalalt peisaj - cu voi la distractie! E drept ca-mi tot sare in ochi gardul ala multicolor. Cred ca tre' sa venim si noi intr-o vizita, sa rezolvam problema asta. Aducem si pistolul de vopsit.
N-ai sprinkler system? Il programezi si gata. La intoarcere ai ceva de cosit. Plus weeds cit cuprinde.
Trandafirilor le place apa, dar sint rezistenti. Eu pornesc sprinklers cel putin o data pe saptamina (mult mai des vara), dar aici e mai uscat decit la voi. Cind nu ploua ud zilnic cu furtunul (dar repet, inafara de perioada asta pe aici nu prea ploua). Sigur ca as putea da drumul la sprinklers dar cumva imi place treaba cu udatul, ma relaxeaza. Weird, nu?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, nu-i weird ca eu nu imi pun sprinklers pt ca imi place sa ud...Ud si de 2 ori pe zi...cred ca de asta mi-au facut rosiile fungus...de prea multa umiditate
Eu nu mai plantez nimic pana nu ne intoarcem din vacanta...caci m-ar durea sufletul sa le vad ofilite!!!
Dupa cum spuneam, al meu sotz inafara de piscina nu vede nimic asa ca tot mie imi revine si vopsitu gardului!!! Cum se numeste pistolu' ala de vopsit??? Poti vopsi si in casa cu el?? Sa merite investitia???
So, cand veniti incoa?? Sa stiu sa pregatesc gardu si rasadurile???

Bei...cred ca lesina cainele...ca l-am alergat o ora jumate prin cartier si de abia respira saracu...io vad ca inca ma tarasc

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am uitat sa va spun ca am vorbit cu Luca sambata pe calculator. Si ne povestea el ca s-a intalnit cu un prieten de-al nostru care l-a intrebat: "Pai, Luca, si tu stii sa vorbesti engleza?", la care copilul raspunde "Normal. Ca sunt american". Boooon. "Lucut, ia spune-mi, cum se zice la carte in engleza?" il intreb eu. Liniste. Sa nu imi vine a crede . L-am intrebat cum se spune la "ce mai faci". Raspuns: "where are you doing" .
Ce ma fac??? Astia il pun la test de ESL cand vine inapoi si copilul meu a uitat cuvinte de baza. Ma apuca rasu' plansu', zau.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Estimate-ul meu e facut de mine ca io o sa cumpar tot, cabineti, countertop, toate appliance-uri, hota (si eu vreau d-aia sa dea afara AB), imi pun si teveu/calc in perete, sunet etc.

Sinzi eu tot n-am inteles creca sint tare mica la unele chestii
Azi da fiumeu testarea aia pe state. De dimineata a avut emotii vreo 2 secunde dupa care si-a dat seama ca poa sa umfle nu stiu ce strechy iguana cu pompa ca pe balon si asta i-a luat tot timpul pina am plecat la test,
I-am zis sa check de 10 ori, o tine minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada, fuse vina mea...ca, dupa cum zice sotzu, explic multe, ma pierd in detalii si uit esentialu'
Sa mai spun odata?? Venii unu de la home depot (era ziua lui saracu si ajunse la 9 seara la noi acasa...) si ne-a spus ca ne costa $4500 sa dam jos toate usile de la cabineti sa le faca alta fatza...(adica le lipeste un placaj de lemn ce culoare vreau, si le schimba "look"-ul) si apoi sa le monteze la loc...In banii astia intrau si countertopurile...dar practic nu as fi avut cabineti noi, ci doar "re-face"-ing...
Bafta lui Marcu la test!!!! Ce test dau?


Ciuf, nu iti face griji, in o saptamana ii revine totul inapoi!!!! Eu am obsrevat la copiii bilinvi ca ei nu traduc, ci pur si simplu au un "swich" in cap si schimba de la o limba la alta...
Eu nu pot sa stau departe de patiserie...e a 2-a dragoste

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

O nu papusa, aia am inteles cu cabinetii.
Eu n-am inteles cu cupilu, e adoptat? Ca te invidiez
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, mie mi se pare decent pretul daca schimbi atitea. Adica e scump in sensul ca e scump sa faci o bucatarie dar tu practic inlocuiesti totul, nu?
Mie doar ca sa refinish cabinets mi-au cerut atita. Spor la treaba, abia astept pozele!

Sinzi, il intreb pe sot ca el e cu sculele astea. Poti sa faci orice proiect mai mare cu el. Oricum, gardul ala mai trebuie vopsit dupa o vreme, deci macar la asta si tot il vei folosi din nou.
Se poate sa fi udat prea mult, apoi stii ca seara nu-i bine, iar la rosii nu se uda frunzele. Dar nu te invinovati singura, astea se intimpla oricit iti dai silinta. Anumite plante sint susceptibile la fungus si cum in Florida e umezeala... Acum cu ploile astea au cam mucegait si ale mele... Noroc ca nu si rosiile, sper sa nu le apuce.
Am gasit vreo doua mounds de fire ants. Ouch! Ma si miram ca n-au aparut inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, sa nu-ti faci griji ca-si revine repede. Chiar daca-l duce la ESL nu-i nici un bai. Dupa un an petrecut in Romania a fost si Alex pe acolo. Dar nu l-au tinut decit vreo doua luni, ca si-a revenit repede.

Andrada, a avut si Alexandru testul asta saptamina trecuta. La mate. Cel la engleza a fost acum vreo luna, poate mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andrada, ti-am raspuns si eu, Mara este fetita Anei, care este tipa bruneta din fotografii, prietena Sinzianei.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Hai ca reusesc sa intru si eu intr-un tirziu...sint cam fugarita din toate partile si greu imi gasesc 5 minute pentru mine.

Ca un "update" la situatia mamei: totul a mers de minune, se recupereaza rapid, incizia s-a vindecat incredibil de cosmetic (aproape nu se vede nimic). Inca nu are liber la nimic de facut (mai mult de gura mea...doctorul nu i-a pus interidictie la nimic dar eu i-am pus frine, pentru ca ea nu realizeaza cind trece pragul de durere...se avinta si uita). S-a cam plictisit si ea de stat si in plus se simte bine, dar mi-e frica ca daca nu e vindecata 100% sa nu recidiveze. Isi face deja dus singura, se imbraca bine, merge pe scari (incearca sa-si bage nasul la bicatarie cind sint acolo dar o gonesc rapid). Singura problema a cind sta in sezut...acolo nu poate sta mai mult de 20-30 minute pentru ca inca simte putin presiune. In timp, se rezolva.

Simbata am fost la Revlon Run/Walk din nou...3.1 miles in 32 minute (asta inclusiv cu buluceala de la start cind se calca toata lumea in picioare)!!! De data asta l-am carat si pe sot si ne-am impulsionat reciproc.

Citesc pe aici si sint geloasa pe bebe de Miere...asa un bebe dragalas si vesel nu mi-a fost dat sa vad de mult...chiar ca are dreptate AB...pune-te pe facut mai multi ca ai o reteta PERFECTA!

Corina sarcina usoara in continuare (alt motiv de gelozie). Mai rar asa graviduta cu elan! Eu eram undeva intre melc si tree sloth

Liris, felicitari pentru bebelusa!

Sinzi, esti o mamica/nasica incredibil de frumoasa si vesela...m-am delectat cu pozele voastre...mai ca-mi vine sa vin si eu pe la intilnelile voastre. Aveti un grup grozav (si cu Mirelush).

Ramona, am mincat numai aiurea in ultimul timp...cam pe unde am apucat si mi-a fost cam rushinica sa intru pe la sclipicioase (am topit un tiramisu ieri). Incredibil, cu atita alergat, gatit, fugit de la servici, proiecte si intilniri pe la scoala, delegatii...ma mentin la greutate. N-am avansat deloc la tonificare ca timp IOC! Mi-am facut nitel de cap la J Crew (ca nimic nu-mi vine de imbracat)...mi-am tras fusta de blugi mini-mini (size 4)...sa lesine barbata-miu cind m-a vazut Cica aratam asa cind m-a intilnit (tocmai ce serbaram 14 ani de casatorie saptamina trecuta).

Ciuf, nu-ti face griji...isi revine Luca urgent cind soseste inapoi acasa...am bagat un ochi si la pozele voastre...Eva s-a facut o adevarata domnisoara! Iar tu arati TRAZNET...nu stiu ce iti trebuie atita sala...ca de slabit n-ai nevoie (mai ai un pic si dispari).

Andrada, spor la bucatarie...neaparat poze (in special cu Jose)!!! Noi aveam in plan o baie sus (mi s-a pus pata pe steam shower) prin noiembrie dar cred ca pun planul pe hold. Sint prea obosita!

In weekendul asta evadam si noi (io, sot si 2 bucati copii) la Newport (RI)...abia astept ca-mi trebuie o gura de aer!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput