Fiv la cluj 20
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
georgie , o sa fie bine , stai cumintica, la fel si pt restul fetelor,
uratica , facem chef sigur maine seara !!!
cat dureaza tratamentul ?cand te bagi la histeroscopie?
maddutz tu cand ai inceput inhibarea?
fete ma duc si eu la
somnic usor si voua..
anamy spune:
fetelor,trezirea.....buna dimineata

haideti la cafeluta

,sau ceiut cu miere si lamaita,sau ciocolata calda!!!
vad ca tare harnicute ati fost ieri si ati aparut cam cu toatele!!!
lilicica
nu mai plang,m-ai speriat daca vii si-mi d-ai bataita,gata fruntea sus ,ce o fi o fi,in fiecare luna exista o noua sansa!!!
iaura21
tinem pumnii azi la IA ,sa se iubeasca baietii si fetitele pe acolo,sa iasa un bebe mic,frumos si sanatos!!
uratico
am auzit eu de la fete ca tu esti fotomodeala noastra,asa ca pune-te pe treaba si fa 
fotomodeli
brunadria
ma bucur ca vii cu vesti bune,hai apuca-te si tu de treaba,sa ne tragi dupa tine!!!
georgetani
drum bun catre casa,spune-i la intrus sa conduca cu grija ,caci tu esti pretioasa!!!si
sa de-a DD.

maddutz
cretulia noastra scumpa,sa fie de data asta cu gemeni
,tinem pumnii,spor la injectat!!
restul fetelor

anamy spune:
eu z a 8 a,deocamdata nu mai am asa dureri de burtica,sanii putin durerosi,nu sant mariti sau intariti,habar nu am daca s-a prins s-au nu,numar zilele pana vad rosu in fata ochilor!!!daca apuc z 14 ,ceea ce nu cred,voi face un test.
fetelor,dupa utrogestan,cat timp trebuie stat la orizontala,vreo 10 min ajung sa se absoarbe?
bytzi spune:
uratica,chiar ieri am vorbit cu dr Ispasoiu de la Sibiu si am discutat de histeroscopie
da se face la ei la clinica ,dar nu stiu cit costa
am vazut ceva pe lista lor de preturi "uterine flushing 500 ron" o fi aia ...
nu a vrut sa se prinada
si foliculul a fost de 25 mm in z9 ,a fost ultima inseminare si dr nu prea mi-a dat sanse pt un FIV ,nu raspund la stimulare de la 2 gonal/zi am avut un singur folicul
si toate astea din cauza ca sa lucrat pe ovare ,am facut o laparo pt chisturi endometriozice pe ambele ovare si ele nu mai functioneaza cum trebuie si acum am un FSH f mare ,care imi arata ca rezerva mea ovariana este epuizata(si am doar 32 ani)
iti urez succes in proiectul bebe
iaura si la mine endometrul a fost tot de 8mm,ce sa-i faci asa e cu closty,dar eu zic ca e bun,succes pt astazi
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
petrutaf spune:
iaura multa bafta !
bytzi nu inteleg de ce nu ti-a dat sperante pentru FIV iti ajunge un singur folicul , unul norocos, eu zic sa nu te dai batuta si daca iti permiti financiar incearca macar sa fi linistita ca ai facut tot ce se putea
brunadria bravo pentru analize de acum incolo multa bafta!
uratica imi place tare mult de tine! tu te necajesti si faci tot felul de scenarii si apoi tot tu iti gasesti o speranta de care sa te agati si reusesti sa treci peste aceste incercari !
sigur o sa vina si randul nostru !era la un moment dat un film nu stiu daca l-ai vazut cu un baietel care nu vroia sa se nasca (de el depindea daca in viitor se vor mai naste copii)si este trimis pe pamant sa vada cum este si fara sa stie cel care ii arata minunatiile pamantului este bunicul lui si prin difrite imprejurari cunoaste o doamna pe care binenteles o indrageste si in final isi da seama ca ea urma sa fie mama lui si hotaraste sa se nasca ...concluzia poate ca toate aceste incercari sunt pt a deveni mai buni si pentru a aprecia mai mult ceea ce avem !pana la urma ne va alege cineva si pe noi!(mie mi-a placut f mult acest film si este bun pentu noi in aceasta perioada)
eu cel putin sunt hotarata sa incerc tot ceea ce se poate dpdv medical si daca tot nu va fi sa fie asta e sunt atatia copii care au nevoie de o famile!

uratica spune:
buna fetele mele!
asa da!mai merge!am si eu cu cine sa palavragesc ca prea am stat pe uscat!![]()
ma bucur ca v-ati strans toate la o barfa..asa ne lingem si noi ranile una la alta!
si ce sa zic mai petrule..la cate palme mi-a dat viata asta..nu mi-a ramas decat sa ma calesc usor usor..daca eu nu gasesc o cale de iesire sau un drum pe care sa merg,sa ies la suprafata..voi ramane o viata intreaga la pamant-si atunci ma voi intreba mereu-eu ptr ce am trait??crede-ma ca eram genul de om care rezolva problemele tuturor,care plangea si era alturi de oricine avea o problema!eram un om vesel si optimist,care manca tot ce zbura,caruia nimic nu i se parea imposibil!si uite ca usor usor viata mi-a dat cateva suturi de m-am trezit brusc la realitate!dar asta e!nu vreau sa ma dau batuta-asa ca imi urmez drumul!iar daca viata mea e acum in asteptare..asta e..stau pe tusa..dar si cand intru in joc-merg pe cartea castigatoare!
hmm..bytza-multam de info!eu zic sa schimbi macazul si sa te orientezi catre alti dri!eu am fost in sibiu..si sincer-drii mi se par ff reci si ff reticenti!si exact cum ai spus..nu prea iti dau multe sanse!si e o diferenta..de exemplu dr micu e la fel de retinut in a da sperante,insa se bazeaza pe fapte reale!asta apreciez la el!in schimb drii din sibiu asculta ce zici tu..si apoi dau un verdict!si nu mi se pare ok!eu zic sa mai incerci si in alta parte!
bruni-astept cm cam pe la sfarsitul lunii si fac tratament cu antibiotice..apoi fac histeroscopia!iar apoi sunt pe val!!sper sa scap si eu de belele!insa..pana atunci ma chefuiesc si ma distrez chiar de ar fi sa o fac de una singura!si ma suparati!!ca niciuna dintre voi nu e din brasov!!pai e corect?ia mutativa si voi mai aproape!![]()
anamy-o sa fac 2 uratei sau 2 uratele brunete cu ochii verzi-sa semene cu masa si sa aiba norocul lui tacsu!
si asa o sa faci si tu-o printesa si un printisor..
gagici-va pupacesc dulce dulce pe toate si va mai astept la povesti!
turqoise spune:
va puuuuuuuuuup pe toate si sorry ca n-am timp de palavragit
successsss maxim la toate fetele

turqoise spune:
eu astept sa-mi plece rushii ca sa pot concura cu voi
p.s. am postat pe pag.11 ca vitex-ul m-a cam dat peste cap, sau cine stie, poate efectele se vad in timp.
turqoise spune:
maine e ziua cea mare pt. naida, nu?? casa de piatra si multi bebei care sa va faca capu' calendar![]()

uratica spune:
petrule-m-ai facut curioasa..cum se numea filmul respectiv?pare interesant din ceea ce ai povestit..
fetele-eu ma duc sa fac de papa..desi nu prea am chef..mai ales ca nu mai am somn de cateva zile..de exemplu aseara am adormit pe la 6 si m-am trezit la 8.30..si sincer nu mi-e deloc somn,da am o stare aiurea!cred ca mi s-au dereglat roritele!