Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ZIUA BUNA ZUZE.....
vad ca e spre bine Evita,tin pumnii sa scape gaza si Sofiuca mititica
Elle eu zicc sa pui ceva de proba,nu stiu un suc alterat sau preparat de tine ....(ceva apa+otet+o rosie asa de culoare)un sandwich super picant si poate i intarci
Laura vruiam sa iti zic legat de pianina primita de pustiul tau,eu cred ca daca ai taria sa treci de orele de repetitie o sa iti chiar placa atunci cand pustiul va va delecta in ajun de Craciun cu colinde sau seara cu cate o piesa noua......spun asta pt ca eu am facut pian 4 ani si stiu ce placere avea mama sa ma asculte cantand,aveam si eu o pianina profesionala in casa,drept e ca stateam in internat in Sb si veneam acasa dfoar in weekend dar poricum i rupeam capu si cu repetitii,insa nu am avut comentarii nici de la ea ,nici de la vecini

despre noi ,nu prea multe ,ne place somnu ceva de groaza,cataratu si "bate vantu frunzele"pe care nu mai pot sa il mai cant fetelor,ma dispera,ea incepe "`ba-te"si se clatina de fundulet iar eu trebuie sa si incep cu restul melodiei,incerc zilnic tot alte piese dar degeaba,astya este preferata publicului
suntem tot in greva foamei,am mai zarit 2 colti de masea in dreapta sus si deja ma sperie,pai are de gand in 2-3 sapt sa gate dantura copila asta???pe cuvant si ma mira faptul ca nu plange ,i chiar linistita ,poate umpic mai sensibila(daca ridic umpic tonul e jale)in rest e ok totul pana la papa
va sarut comorile,trebuie sa ma retrag

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ana iubita,pusic mami si tie,sa gaseasca doc antibioticul indicat si sa scape fata de balaur

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stoisor, ce scumpa trebuie sa fie Sara cantand "bate vantul frunzele"! Si ce ai mai mami cu cantecelul asta? E si preferatul meu!

Ma apuc serios de treaba ca pana acum am frecat duda pe net. Uuuooofff..si de fapt eu nu vreau decat sa merg acasica la puii mei!!

Hai pa si va pup rau pe toate!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am zis ca ma apuc de munca, dar nu ma pot abtine sa nu va arat asta:

http://www.youtube.com/watch?v=A4UhDszcYaI&eurl=http%3A%2F%2Ftanaramamica%2Ewordpress%2Ecom%2F&feature=player_embedded

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Alinush,... si eu la fel ca tine... am frecta duda cand pe net, cand la fumat, cand la bufet la mancare cand cu telefonul lipit de ureche... Si chiar trebuie sa ma apuc de treaba... si chiar as zbura in militari la puii mei!!!

Larisuc, si multumesc pentru laude ! Hai, sa iasa dintocul cat mai repede si sa treaca maraiala pipetului. Si eu cred ca trebuie sa repeti copro aia...

Lala20, bafta la examen! Eu sunt de acord si cu 1 iunie! Dar as vrea si o alta intalnire mai curand... ca mor de dorul copilasilor Pana la urma nu ne impiedica nimeni si nimic sa ne vedem si in fiecare saptamana... Mie imi place sa ies afara si, de fapt, cand vremea este frumoasa stau numai afara cu picii asa ca si zi de zi m-as vedea cu cine vrea !!!!

Roli, pai atunci felicitari - ca le merita cu prisosinta! - si sotului tau !!!!

Cristina, eu ii dau izvorul alb lui eleni dar daca nu am izvorul alb ii dau orice alta apa plata... le-am incercat pe toate si nu a avut probleme de la niciuna. Ba mai mult, in grecia i-am dat apa de la chiuveta nefiarta !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

neata!

Ma bucur ca Eva e pe drumul cel bune dar imi pare rau de Ana mica.Pup pe amandoua.

Stoisor cu cantecelul asta il adormea soacra-mea pe nepotu meu pana a implinit vreo 3 ani jumate.
Duminica l-am lasat pe Razvi la ea cateva ore ca am mers sa pescuim Si bineinteles ca trebuie sa il puna la somn.
Si s-a pus soacra langa el si a inceput sa-i cante si Razvi plangea si soacra mai tare (sa-i acopere plansu) si tot asa si ma suna ca nu doarme copilu ca plange.
I-am zis sa il puna in patut si sa iasa din camera.Asa a facut pana la urma si tare s+a mirat.
I-am spus eu inainte de o mie de ori ca Razvi nu doarme cu mine sau leganat sau cantat.Dar cred ca nu m-a crezut de aceea a facut acum asa.Acum a fost prima oara cand i l+am lasat cateva ore si a facut tot cum stia ea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Stoisor, scumpa foc cantareata ta !!!! Pupa laura pe ea de frumoasa !!! Ce bine ca doarme bine!!! Cat despre mancat... cred ca face greva din cauza dintocilor asa ca nu te ingrijora!!!
Iau in calcul si varianta propusa de tine in legatura cu pianaina - cadoul bucuclas ! Ma voi gandi serios la asta sa vedem daca ma simt pregatita psihic !

Alinush, wowam intepenit cand am vazut clipul... Nu de alta dar eu am o frica de apa de mor.... nu stiu sa innot si la mare intru in apa doar pana la buric as vrea ca copiii mei sa nu-mi mosteneasca fobia dar, uite ca nu sunt in stare sa merg eu cu ei la bazin iar puturosul de tata lor... o sa-i fac program la vara sa mearga la bazin cu dimitrakis!!!

si acum ... chiar ma apuc de treaba! doar o tigara mai fumez inainte

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Asa,

Ramo, cum e cu degetul? te mai doare?

Cris-Uk, eu ii dau Zizin, de cand s-a nascut; e drept ca si acum o fierb ; bine, mai uit seara si descopar ca n-am apa, si i-o dau asa, nefiarta.
N-am avut surprize.

Helene, Roli, nota 10 pt sotzi; Dan a schimbat pampersul, de vre-o 6-7 ori intr-un an si 5 luni; nu neaparat de sila, dar mereu sunt eu (sau mama) in zona.

Ali-stoisor, ce dulce trebuie sa fie Sara, cum se leagana
Buburuza mea adoarme pe 'silent night', de cand s-a nascut - am un ingeras care-l intorc si isi misca capul, pe melodia asta, si ea se uita la el, pan-adoarme.

LauraD, buburuza alearga toata ziua, cara bidoane de apa (d'alea de 5l goale ), o striga pe mama intr-o veselie, cum dispare din raza ei vizuala ('maieeee'), o pune sa-i cante 'gainusa cea motzata'(numai asta-i place) si sa si danseze cu ea - te strici de ras dak-o vezi cum se balangane stanga-dreapta si sus-jos.
Urca/coboara scara (din casa) singura, pune cuburile clemy intr-o galeata si apoi le-arunca prin casa, se 'cearta' cu mama - ii spun mama: 'vrei bataitza?" si ea 'da, da, da' si rade la mama si fuge; ce mai, nu sta o clipa intr-un loc.
(cu vorbitul, insa, ... mai subtzire).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinus wow .. eu nu as fi avut curaj sa fac asa ceva .. oricum, interesant cum pluteau bebelusii .. ii tineau pampersii la suprafata ..

sunt o gramada de chestii cu bbelusi pe youtube .. ia uitati-va la asta

http://www.youtube.com/watch?v=wM1UJb1sCrs&feature=related

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, da uitasem sa va zic de degetu meu.AM fost la doctor si am o intindere de ligament.Trebuie sa il tin imobilizat intre celelalte doua degete.Si daca nu+i musai sa nu port tocuri o luna.Da creyi ca pot_La inaltimea ce o am eu nu+mi permit sa umblu doar in adidasi.Asa ca ieri m+am si urcat pe tocuri, da fost bine, nu m+a durut.Asa ca mi+am reluat si mersul la sala.
Ma mai doare cate un pic dar e mult mai bine.

Buburuza ta cu buburuzu meu nu degeaba sunt ei frati. La fel umbla si asta cu bidoanele de 5l(goale) dupa el Prin toata casa mi le imprastie.
De baita doamne fereste sa ii spun ca una doua ma ia de mana si ma duce la baie.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput