Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (211)
Raspunsuri - Pagina 10
stoisor spune:
ziua buna si de la Sb.....
Dana mami de Paris pupam gasca vesela si imbratisam mamica sa mai reziste cu impartitu si plimbatu in miez de noapte......cine va fi ca tine mami mangaiata si alintata peste cativa ani de 3 ingerasii??Hmm???
Elle ma bucur ca nu sunt probleme,acum cu vomatu te inteleg dar se pare ca a fost o greata si atata.....probabil condimentul a fost de vina si acum incepe sa isi revina printesita
mai plimbaretelor va priit plimbarica la capitala,sunte-ti fete mari ce mai ,pupici Ioana
Irlandeza o
pt moralul prabusit ,te cred ca iti este greu fara Pati dar trebuie sa rezisti mami ,stii ca e bine ingrijita unde este si tu incearca sa te aduni ,sa iti rezolvi cumva problemele si Pati sa intalneasca in august o mami fresh ,numa buna de alergat
Roxi chiar m-am gandit la tine si la galusca mica,ma bucur ca e ok dar ai grija si de cucuiul tau da??
trebuie sa ma deplasez pana jos ca Sara i papa lui mama ficatii nu mancarea ei......e tot in greva foamei

are in fata 4 feluri de mancare si nimik nu i trebuie 

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ellenuta spune:
sa va spun de eva .. tot am batut-o la cap cu bebe in burtica la mami, ca mami are un bebe mic in burtica .. ieri, s-a trezit, m-am dus la ea s-o iau din pat si incepe sa spuna "bebe, bebe" .. ma uit eu stanga dreapta .. sa vad unde vede ea bebe .. pana la urma o intreb .. mami, unde e bebe?? si ea vine la gratii, imi ridica bluza de trening si spune bebe-bebe .. si pupa burtica .. m-am topit toata ..
.. acum daca o intreb unde e bebe, arata burtica si daca ii spun sa-l pupe pe bebe, vine si ma pupa pe burtica .. mor dupa ea ..
la un moment-dat, cand o intrebam unde e bb, arata burtica ei ..
i-am explicat ca mami aer bebe, nu eva si se pare ca a inteles.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
17+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta sa va spun de eva .. tot am batut-o la cap cu bebe in burtica la mami, ca mami are un bebe mic in burtica .. ieri, s-a trezit, m-am dus la ea s-o iau din pat si incepe sa spuna "bebe, bebe" .. ma uit eu stanga dreapta .. sa vad unde vede ea bebe .. pana la urma o intreb .. mami, unde e bebe?? si ea vine la gratii, imi ridica bluza de trening si spune bebe-bebe .. si pupa burtica .. m-am topit toata .. .. acum daca o intreb unde e bebe, arata burtica si daca ii spun sa-l pupe pe bebe, vine si ma pupa pe burtica .. mor dupa ea .. la un moment-dat, cand o intrebam unde e bb, arata burtica ei .. i-am explicat ca mami aer bebe, nu eva si se pare ca a inteles.Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
draga de ea
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Ne-am intors si noi acasa ca am fost plecati la tara.
Avem poze pe blog de la prima intalnire life cu o pisica :)
Stancutza cum am mai spus voi doua sunteti o poezie .
Uite aici ce vreau sa spun : http://family.webshots.com/photo/2789323090102502083YVGJsw
Alina si Ioana se face tot mai frumoasa pe zi ce trece.
Cati imi pare rau ca nu te poti bucura pe de-a intregul de venitul acasa .
Elle Eva va fi o super surioara, presimt.
Pupam toate zuzicile si toti piticii.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
irlandeza spune:
Ioanact, am vazut pozele, sunteti tare frumusele, v-ati simtit bine la Bucuresti.
Pe Patty o recuperam in august, mai avem ceva de asteptat........
MARINELA
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
grati.ela spune:
Marinela te cred ca ti-e tare greu fara Paty. Am furisat un ochi la pozici si am vazut ce rapitoare e dulceata mica! 
irlandeza spune:
Ellenuta, apartamentul era inchiriat, ca sa cumparam unul cu 2 dormitoare, 2 bai , un living si bucatarie, costa de la 350.000 euro in sus, depinde de zona. Si cu criza asta ne-am razgandit sa mai luam imprumut pt. a ne lua unul aici. Mai asteptam.
Eva e mortala, ce bine a inteles ce i-ai explicat.
Stoisor
, Grati.ela
.
MARINELA
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Miutza spune:
stoisor, am refuzat vaccinul pt ca ne temem ca e prea mult pt corpul ei sa lupte cu 3 virusi deodata si apoi ne-am gandit ca aceste trei boli ale copilariei nu-s chiar atat de grave (in afara cazurilor cand apar complicatii, Doamne fereste!) dupa cum spunea odata si grati parca... deci noi credem ca nu are sens sa-i introducem inca un vaccin inutil
se pare insa ca dr nu accepta inca situatia si o ia ca pe ceva personal si tot incearca sa ne faca sa ne razgandim (mi-a dat si o carte s-o citesc, cultura fricii, insa eu astept sa citesc vaccinarea: eroarea medicala a secolului si probabil ca am sa i-o dau si ei s-o rasfoiasca) oricum, banuiesc ca are procent destul de mare din acest vaccin ca a reactionat destul de urat cand i-am adus la cunostinta faptul ca-l refuzam
asta e...
se pare ca nu s-a descoperit vreo legatura intre acest vaccin si cazurile de autism insa efectele secundare ale vaccinurilor obligatorii sunt multe si ingrozitoare, febra si durerea locala sunt printre cele nesemnificative, sa ne rugam sa nu fie atinsi de vreunul din ele copiii nostri...nu vreau sa starnesc vreo polemica, asta e doar decizia noastra. pe de alta parte, si efectele bolilor impotriva carora se fac vaccinurile sunt ingrozitoare. a fost o dezbatere si aici, pe DC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=64708&whichpage=1
si aici gasesti info http: // www. nccn .net/~wwithin/mendelsohn.htm (articol mai vechi),
aproape de finalul paginii http: //www. nuvaccinurilor .blogspot .com/ (fara spatii)
nu iti pot da aici toate link-urile pe care le-am accesat cand am pus problema in balanta (nici nu stiu daca te intereseaza) caci sunt prea multe.
va pup si va doresc sanatate!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
grati.ela spune:
sunt furioasa...am primit avertisment pt ca am ripostat atunci cand o preacuvioasa a insinuat ca daca nu-mi revizuiesc parerea relativ la preoti si preasfanta "donatie" (cu ocazia botezului, cununiei...) as putea ajunge sa ma rog in biserici avand copiii bolnavi incurabil:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127806&whichpage=3
DanyBV si AlinaCT
nu sunt impotriva donatiilor catre biserica numai ca atunci cand un preot iti arata obrazul ca ai donat prea putin (pentru locatia respectiva) mie imi pare obraznicie. Am convingerea ca sotii vostri au har, iar mai ales pentru Daby (pt ca ne-am cunoscut) o imbratisare speciala...
pe DC am intalnit, nu doar virtual, oameni speciali dar asa ma bate un vant de retragere...si-asa ma plangeam ca am devenit dependenta, acushik imi trece. Va pup