IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 14
Yasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus Laura: Inghetata o fo buna. LMA pentru Maya, la multe aniversari vesele va dorim ![]() Nemtoaicele noastre: cum se mai manifesta criza pe la voi? Din Germa in presa nu se aude mare lucru, pare sa nu fie lovita rau. Asa e sau chiar pe dos? Clau-Ela: voi ce mai faceti? In weekendul asta, cred ca vineri, este iarasi ceva eveniment ptr copii in Unirii cu observatorul astronomic. Ce ziceti, veniti si voi sa ne benoclam in luneta? ![]() Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;) |
Gabi mis satula dä cridzä da nu pot sätz spun, nush mäi fac niemtzî ghintzi dä atîta cridzä.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
claudia74 spune:
Da asa e se simte criza foarte tare, multe fabrici s-au inchis, sotul lucra progrm scurt din ianuarie deci castiga mai putin ca nu au de lucru, au dat si afara o droaie deja, se simte si inca foarte tare criza 
.
Angy la cat le-am bazait sa vina aici sa scrie nu au avut incotro
.
Eu am scris pm la toate fetele de acolo dar nu am primit nici un raspuns
,lista nu o pot face ca numai tu poti intra in mesajul ala, la urmatorul capitol voi deschide eu subiect si atunci pot face ceva 
.
Eu acu am venit de la lucru, merg la treburile casnice ca nu le face nimeni 
abia astept conzediul
in ro normal.
Va
pra tache.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Va las cafa ca eu plec la lucru da gimineata :

O zi faina va doriesc.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Angy, fain ca ai mai aruncat un ochi pe la noi. Mai scrie-ne din cand in cand de cate un eveniment special, eu chiar as mai veni cu ai mici la Filarmonica. Din pacate ajung mai rar decat mi-as dori.
Ela, te tin la curent.
Am intrat umpic pe forum, da m-am nervozat. Am scris la generale un subekt despre Marsul ptr familie, ca am primit info despre asta pe mail. Si se discuta .... aiurea. Sare lumea cu gura. Pai daca nici mamele nu mai apara valorile familiei, la ce sa ne asteptam? Un curvasarai general, scuzati expresia. Abia astept sa le vad cum vor face fata cand le vor creste copiii si Doamne-fereste vor avea probleme cu droguri, cu zburat din ... floare in floare.
Stii ce? Imi place tot mai putin lumea din ziua de azi. Parca toti gandesc numai cu burta, parca senzatiile si dorintele guverneaza tot, acapareaza si ultima bruma de ratiune si echilibru din oameni.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
L5845 spune:
Buna dzaua la toace fiecile !
Va invit la un pahar si la sheva dulshe in sanatatea lu' Constantinu' mieu !
prantru absienta da pra ashilea, da' am fost ocupata cu niscai colashi si otzara da pregaciri, ca or vinit mosafiri.
Va
pra tace !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Cu intarziere, vreau sa urez la toata lumea ce poarta numele Sfintilor CONSTANTIN SI ELENA,
LA MULTI ANI !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
angy11 spune:
[quote]citat din mesajul lui gabirus
Angy, fain ca ai mai aruncat un ochi pe la noi. Mai scrie-ne din cand in cand de cate un eveniment special, eu chiar as mai veni cu ai mici la Filarmonica. Din pacate ajung mai rar decat mi-as dori.
Gaby, uite asta e sit-ul lor http://www.filarmonicabanatul.ro/ acum e festival si sunt concerte si recitaluri zilnice, eu mai merg joi si vinerea viitoare, poate si marti la un recital de pian. Joi sunt 2, unul coral la noi la scoala, foarte misto, poti sa-i aduci ca e car de copii si le pica mai bine, apoi la Filarmonica e un recital sustinut de o formatie celebra din Iasi....ala e un pic mai greoi pt. ei, dar nu e obligatoriu sa stati la tot, asa putin cate putin pana prind gustul... :)
claudia74 spune:
Ziua buna la banatence, io is tare prinsa cu tache, aviem gosci manie si am da lucru pr-acasa, adzi m-am intalnit cu Corina, vai ce fata faina si mai e si banatanca
, Lauro sa-ti traiasca Constantinu de ieri si de azi si de maine si pra veci sa-ti fie alaturi sa ce faca ferischita asa cum meriti, multam da tratatie
fo bun.
Gabi lumea se duce nowhere
cu tot cu oamenii si sentimentele lor
sa numai vb de fenomele naturii
.
Fuggggggggggg la treburi, intru io mai tardziu.
Va tzuc pra tasche.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
monica-elizabet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angy11 [quote]citat din mesajul lui gabirus Angy, fain ca ai mai aruncat un ochi pe la noi. Mai scrie-ne din cand in cand de cate un eveniment special, eu chiar as mai veni cu ai mici la Filarmonica. Din pacate ajung mai rar decat mi-as dori. Gaby, uite asta e sit-ul lor http://www.filarmonicabanatul.ro/ acum e festival si sunt concerte si recitaluri zilnice, eu mai merg joi si vinerea viitoare, poate si marti la un recital de pian. Joi sunt 2, unul coral la noi la scoala, foarte misto, poti sa-i aduci ca e car de copii si le pica mai bine, apoi la Filarmonica e un recital sustinut de o formatie celebra din Iasi....ala e un pic mai greoi pt. ei, dar nu e obligatoriu sa stati la tot, asa putin cate putin pana prind gustul... :) La inceput a fost ritmul! |
wow ce activitate e la filarmonica la voi angy...felicitari!
auditie placuta la concertele la care mergeti
noi doar martea avem ocazia sa mergem...si este f tarziu...ar trebui sa inceapa la 20 si abia la 20,30 incep, intre cele 2 parti sunt 20 de min de pauza...si uneori nu-i pot tine pe astia mici atata timp daca nu dorm la pranz...si a doua zi la 7 sunt in picioare sa mearga la scoala/gradi
va
pe toate si cu intarziere urez
La multi ani! celor ce si-au aniversat ieri ziua numelui 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Himmelsduft spune:
Sara buna si de la mine, dragi banatence!
Angy, tare ma bucur ca mai scrii. Poate imi revine si mie pofta. Cu lucrul, apoi sotul, casa, voluntariatul si nu in ultimul rand Leo imi ocupa tot timpul.
Chiar daca nu o sa intru asa des, poate va mai citesc din umbra.
Salutari la toate fetele si un tuc dulce din partea mea,
Him