Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)
Raspunsuri - Pagina 6
philip spune:
mariuca, nu-ti mai fa probleme cu kg, si eu am luat 20 de kg in sarcina cu philip, dar nu asta a fost motivul pt cezariana, el era pur si simplu blocat in pelvis si nu mai putea iesi afara. bucura-te ca esti sanatoasa, voioasa, totul e ok si nasterea va fi la fel. pupici.
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
alinutza23 spune:
buna seara ![]()
revin in forta la recuperat ![]()
ganesha, multumesc pt. aprecieri
nu cred ca stiu de ce nu mi-a iesit buricul![]()
clody
, ma bucur sa aud ca te odihnesti, sper sa reusesti in fiecare noapte si sa nu te mai chinui. Da, eu eram cu sugestia schimbarii dimensiunii scrisului care mi se pare destul de mare, mai ales in comparatie cu restul celor scrise. 
anda_magda
felicitari si refacere rapida! Sa fiti sanatoase amandoua!
deea
vazut poze de vis si acum imi bate inima ca nebuna! Sa-ti traiasca minunea!
roxi
poate se mai poate repara ceva! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
cristina
sa-ti traiasca buburuza, este o splendoare!
blue
multa sanatate!
dani3lla , maria
multumesc de grija si cuvinte bune!
oana_du, clody
cum mai sunt taticutii vostri? Multa sanatate!
33+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Vai ca mult ati mai scris..am crezut ca nu mai ajung pana la ultima pagina,ca m-a luat si somnul..
,dar asa imi trebuie daca am umblat creanga azi..
Oana_Mvt..felicitari pt cele 37 de sapt...mai ai un pic si te vei ruga de bebe sa iasa odata de la caldurica...
,pana acum il rugai sa mai stea acolo..dar bine ca s-a intamplat asa
Deea..am citit cu mare emotie experienta ta...ma bucur ca ai scapat de provocarea nasterii si chiar daca ai simtit atata durere,s-a terminat totul repede si cu final fericit!!Pana la urma,ca sa fac o gluma,a fost o nastere colectiva
daca si sotul tau a avut nevoie de calmant si mama ta a fost speriata..oricum ai fost o curajoasa si bebe Darian a meritat tot efortul..e o minune de baietel!!
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Alynutza..cum te mai simti?Spor la recuperat..daca mai ai ceva..
Si eu am facut aceeasi remarca in legatura cu caracterele pt listuta..e mai frumos asa!!![]()
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
alinutza23 spune:
Carla
acum am ajuns la raspunsul tau, maine intreb ce si cum.
33+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Philip..multumesc..imi face bine sa citesc ce ai scris din experienta ta..ai dreptate,trebuie sa ma bucur de sanatate si de sarcina usoara pe care o am..restul vor veni de la sine..
Si sotul mi-a zis acelasi lucru..sa mananc ca pana acum,ca daca nu luam in greutate iarasi avea ce comenta doctorita..deci nici cum nu este bine..![]()
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Ma duc la nani..noapte buna si pe maine!!
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra
alinutza23 spune:
miruta mie mi-a fost recomandata batista sugarului de o prietena proaspata mamica ca fiind o inventie extraordinara. M-am gandit si nu am sa apelez la asa ceva. Pe mine ma deranjeaza ideea de galagie infernala si apoi mama mie nu mi-a tras mucii cu aspiratorul si uite ca am supravietuit.
Acum cred ca depinde de fiecare mamica in parte.
33+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
cata14 spune:
Daca voi vaplangeti de 14-16 kg cesa mai zic eu de 19 kg dintre care cred ca 10 sunt burta. Nu mai pot sa ma misc prea mult, nu pot dormi
- m-am trezit de la2.30. Num pot respira si, in principiu nu pot face nimic. Promit sa nu mai vreau copii dupa astia 2.
Reusesc sa va citesc sporadic si sa raspund la fel.
Deea, felicitari ca ai trecut de nastere relativ fara probleme. Durerile se uita intradevar.
Fetele care se tem de cezariana: nu cred ca aveti de ce, mai ales daca este programata. Eu am avut cezariana cu Erik dar a fost urgenta (asa ca am experimentat si 12 ore de travaliu indus) iar refacerea nu a fost asa de speriat. In afara de ceva dureri de cap si de umar (dupa anestezie) nu prea am avut nimic. De data asta sunt programata desi cred ca ma duc si plang la usa doctorului sa-mi faca mai repede de 2 iunie ca nervii mei nu mai tin pana atunci.
alinutza23 spune:
dana mi
felicitari pt. printesa, multa sanatate amandurora si refacere rapida! 
33+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ