Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

V-am spus cat de mare mi se pare ca este Rebeca acum? Inainte de a naste mi se parea mititica, acum.... este FOARTE mare. Si ea chiar este micutza pentru varsta ei. Are 5 ani si inca nu a depasit 16 kilograme si 104 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Philip, multumesc ca ai intrebat de mine. Am fost la socru sa-i ducem mancare si cand am vazut dezastrul din casa a trebuit sa stam sa scoatem putina lumina, putea ingrozitor a pipi de pisica si ma ustura nasul si gatul si lacrimez inca. Cel mai rau imi pare ca m-am enervat pe Saby ca puneam mainile pe toate mizeriile si apoi le punea la gura sau la ochi sau baga in ochi diverse prostii. Dupa ce i-am explicat de cel putin 50 ori timp de 2 ore, m-am intors cu spatele cateva secunde si apoi am gasit-o lingand telecomanda pe care nu va zic ce strat de infectie era . Din pacate mi-am iesit din fire si am facut ceea ce speram ca nu voi face niciodata, i-am dat peste mana, a scapat telecomanda, apoi i-am dat si peste cealalta si imi pare rau de mor . Ioana, te inteleg perfect.

Un singur principiu foarte strict mai am in educatia copilului: sa nu-l mint, daca o sa ajung, fortata de imprejurari, sa fac si asta, pot sa ma arunc pe geam.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salutare fetele ...am absentat hihi dar sunt pe pozitii
azi am fost si eu la dr si bebe este baiat nu fetita hihi na k schimbam caruciorul ...cezariana va fi pe 18 mai atunci ma interneaza
in rest bebe este bine dezvoltat si grasun ...colul este bine inchis
mai trebuie sa luam ce mai avem de luat pt bagaj si pt bebe acasa si ne-am cam pus la punct cu totul
va pupicesc!

Anca..
36+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

AM uitat sa va spun cum o numeste Rebeca pe surioara. "Fii-ta". "Eu o astept pe fii-ta aici". Sau "fii-ta asta care sughite intr-una", sau "a mancat fii-ta?", etc....

Tare Rebeca!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla tie numai curatenie sa faci la socru iti trebuia
voicu_bebi felicitari pt baietel si cred ca de abia astepti data de 18 sa fie totul bine

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

kiralina:felicitari pt vestile de la eco.iar titiza are timp inca sa mai creasca
maria:imi pare rau pt catelusul tau.dar acum cum e cu paralizia?
alinutza:ce draguta ai fost,,ma sperie zgomotul'',si cand faci curat cum faci?
clodyac:imi pare sincer rau,eu zic sa stai linistita ca pana la urma va iesi soarele si pe str.ta
anamariasc:felicitari pt noua semnatura.imi pare rau pt starea ta..sper sa te refaci repede si bb sa fie cuminte
lauraa: uau,asa e super
laurao:La multi ani,surorii tale!!!bv ai fost f harnica azi.ai grija sa nu obosesti prea tare
miruta:mmmmulti si de la noi pt Anto si u.Am cumparat salopetute,pantalonasi,ciorapei,palarioara,pled,fff dragute si mai vreau nu ma pot opri.doar ieri am lasat intr-un mag 500 lei.si eu f greu m-am hotarat cu patutul.Daca se lasa inseamna ca se apropie momentul,nu?Spor la cumparaturi(nu ca nu ai avea,cand e vb de bb
)LA MULTI ANI,sotului!

deea:ai grija acum sa nu racesti ca e grav pt bb.bea lapte cu miere sau ceai cald.va
anca:de mult nu ai f pe la noi.ma bucur ca ai vesti bune despre bb tau,ce surprinsa am ramas cand am citit ca e baiat,nu de alta dar se mai intampla si erori de acest gen?dar cand ai fost ultima data de au zis ca e fetita?

Yioanna 33+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 7 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, ai fetita mare! Ce dulce este Sara si ce frumos zambeste!!! De unde ochisorii albstri? Poza cu pozitia de cascat este dementiala, iar cele cu talpitele ma topesc, inca imi place enorm sa i le pup Sabinei. Cu pozitiile de alaptat te cred ca ai incercat in toate felurile. Pentru rani in afara de garmastan, bai de aer, lapte pe sani, bephanten si lanolina poti sa mai incerci ulei de cocos sau de masline sau chippewa, cicatrizeaza foarte repede dar trebuie spalat inainte de supt.
Maria, ai dreptate ca sunt foarte obosita, dar inca rezist, altadata a fost mai rau. si multumesc pentru grija.
Lauraa,in principiu socrul va ramane cu Saby cand plecam sa nasc, sper sa nu fie prea repede si sa aiba timp sa se refaca mai bine, pentru ca altfel face 2 ore pana aici si e degeaba.
Miruta, "La multi ani!" sotului, sa fie sanatos!
Picky, incerc sa nu ma obosesc tare, insa nu prea merge, acum am 2 case pe cap . Imi pare rau ca Picky nu este bine, dar sigur va fi! Stii ce solutie excelenta am pentru declansarea travaliului? Sa faceti dragoste neprotejat . Pe bune, sperma contine niste substante care ajuta la declansarea travaliului. Pe langa asta poti sa urci/cobori scarile, sa sari pe o minge, sa iei ulei de ricin, sa faci curatenie in casa... dar solutia cea mai placuta este in 2.
Mh, ma bucur mult sa aud ca poti naste natural .

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
Alynta, am inteles ca la Clinica I unde nastem noi sunt cele mai ok asistente si servicii; adevaru-i ca am o prietena care a nascut saptamana trecuta la Clinica 4 si a avut o experienta de cosmar; foarte urat dar nu povestesc aici sa nu sperii fetele; doctor si asistente aiurea rau.Abia astept sa imi povestesti

Dupa ce l-am nascut pe David am ramas "cu un gust placut" in ceia ce priveste personalul de la sala de nastere (mai putin o asistenta- padure fara uscaturi...), doctorita mea, rezidentele d-ei! Mi-au vb frumos, au fost dragute ce mai! Cand am venit acasa i-am spus sotului caci cu toate ca nu e usor travaliu nu spun ca "nu-mi mai trebuie copii" datorita durerii sau neplacerilor din spital!
Sotul meu stie deja cum functioneaza forumul asa ca el va fi "puntea" noastra de comunicare!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Astazi m-am trezit ca nu am luat concediu medical. Si este ultima zi din aprilie si am inteles ca nu se mai poate lua in mai pentru aprilie. Acum tot sunam sa aflam la ce medic suntem (ne-a inscris soacra si habar nu am unde si la cine). Sper sa putem rezolva ceva, ca altfel am incurcat-o!!!

Se rezolva la medicul de familie! Am patit si eu la David, care e nascut pe 27 iunie (sfarsit de luina)!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Anca, tu arati foarte bine Cum de s-a schimbat caruciorul? Ne bucuram ca bebe e bine.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput