Constantin Brancusi - votati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Daaaa-da... si trufia. Si trufia! Obligatoriu! (Touche!)
In fond, degeaba avem j'de calitati daca nu suntem si fudui... De-o ureche, macar. Sau nitel intr-o ureche.

Asaaa... Zic: n-am nimic cu cei care l-au votat pe Brancusi din motive rezonabile. Afinitaturi estetice, gusturi, criterii artistice, valorice, cota de piata... Dom'le, daca l-au vota pen'ca stiu de ce l-au votat, treaba lor! Da' ce ne facem cu ai de l-au votat si habar n-au de ce si pen' ce? Si eu l-am votat; cum i-am votat si pe altii, pentru ca-i consider importanti pentru arta secolului XX. Sau pur si simplu pentru ca-mi plac.

Si ma scoate dintr-ale mele votatu' heirupistic si-n turma, dar mai ales indemnurile isteric-patriotarde, Sa fim romani!!! Votati! pe motiv ca artistul francez Constanten Brancuzi s-a nascut in Romania. Si ca oricum este probabil singurul despre care am auzit "noi" din lista aia... asta daca au avut macar curiozitatea sa se uite pe lista.

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Am o insomnie rebela. Asa ca mi-am petrecut intreaga noapte meditand la nemurirea sufletului si alte bizarerii. Cum ar fi, poporul roman, de-un parezamplu. Hai, ca suntem* un neam de caraghiosi superficiali, meschini, mediocri, galagiosi, vindicativi, frustrati, duplicitari si ilogici. Si cam primitivi, asa... cam sempluti la cap.
Incercam, car'va sa zica, sa ne facem imagine. Si dupa ce ne peticim nadragii in cur, o punem de-un vot "patriotic", doar-doar n-or mai rade ailalti de noi ca dupa ce ca suntem vai, mama noastra, n-avem nici coltura de talie mondiala. Si daca nu ne iese figura cu Brancusi propun sa le inghesuim vreo doua, trei fituici prin buzunare olimpicilor la fizica, matematica, informatica etc sa-i sparga la nas pe toti ceilalti concurenti, sa castige ai nostri toate premiile, ca sa ne putem mandri in corpore ca suntem un popor destept, nevoie mare!

Ma rog, nu importa, ca nu despre asta vroiam sa va zic... da m-am luat cu vorba. Incercand sa inteleg totusi care-i logica acestei "chemari sub stindard", sa-l votam pe Brancusi, citii mai cu bagare de seama subiectele de antart si, surpriza, realizez cine era persoana portdrapela (licenta literara, na!) deschizatoare de subiect entuziastico-partiotico-coltural...
Ptiu! A naibii coincidenta!

Deci, sus inima, romani!**

* - zic suntem caci n-am de gand a ma dezice de apartenenta la acest neam, doar pen'ca suntem niste caraghiosi superficiali etzetera etzetera...
** - imi permit ireverenta, ca fosta posesoare de rosaturi de bocanc cazon, capatate batand pas de defilare, cu cantec, inainteeee 'aaarsh! desigur.

Imi cer scuze , este un mesaj care l-am primit si chiar mi se parea ok sa ne sustinem artistii. Nu am stiut ca este o facatura....
Rog moderatorii sa inchida acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:

Daaaa-da... si trufia. Si trufia! Obligatoriu! (Touche!)
In fond, degeaba avem j'de calitati daca nu suntem si fudui... De-o ureche, macar. Sau nitel intr-o ureche.

Asaaa... Zic: n-am nimic cu cei care l-au votat pe Brancusi din motive rezonabile. Afinitaturi estetice, gusturi, criterii artistice, valorice, cota de piata... Dom'le, daca l-au vota pen'ca stiu de ce l-au votat, treaba lor! Da' ce ne facem cu ai de l-au votat si habar n-au de ce si pen' ce? Si eu l-am votat; cum i-am votat si pe altii, pentru ca-i consider importanti pentru arta secolului XX. Sau pur si simplu pentru ca-mi plac.

Si ma scoate dintr-ale mele votatu' heirupistic si-n turma, dar mai ales indemnurile isteric-patriotarde, Sa fim romani!!! Votati! pe motiv ca artistul francez Constanten Brancuzi s-a nascut in Romania. Si ca oricum este probabil singurul despre care am auzit "noi" din lista aia... asta daca au avut macar curiozitatea sa se uite pe lista.

...ceea ce am spus nu a contrazis afirmatiile de mai sus...poate am fost putin ironica la adresa sangelui fierbinte al multora dintre noi

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Citat:

Ma rog, nu importa, ca nu despre asta vroiam sa va zic... da m-am luat cu vorba. Incercand sa inteleg totusi care-i logica acestei "chemari sub stindard", sa-l votam pe Brancusi, citii mai cu bagare de seama subiectele de antart si, surpriza, realizez cine era persoana portdrapela (licenta literara, na!) deschizatoare de subiect entuziastico-partiotico-coltural...
Ptiu! A naibii coincidenta!

Deci, sus inima, romani!**

* - zic suntem caci n-am de gand a ma dezice de apartenenta la acest neam, doar pen'ca suntem niste caraghiosi superficiali etzetera etzetera...
** - imi permit ireverenta, ca fosta posesoare de rosaturi de bocanc cazon, capatate batand pas de defilare, cu cantec, inainteeee 'aaarsh! desigur.

Asa,si?? Ce ai vrut sa dovedesti de fapt? Ca esti cumva mai "desteapta" decat toti ceilalti si mai "elevata" in vorbire? Ma lasi?

Mergi la inceput