Condica Salajencelor [91]
Raspunsuri - Pagina 2
Bimilit spune:
cami,in puii mei daca ce o facut oti nu-s magnolii, io va trimit la gradina botanica sa va "expertizati"
in magnolii.o sa fac poza la o magnolie inflorita in zalau ca sa va convingeti ca estem magnolii ceea ce facu oti.
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit cami,in puii mei daca ce o facut oti nu-s magnolii, io va trimit la gradina botanica sa va "expertizati" ! |
Tu vorbii cu Cami pe mess. I-am aratat poze cu magnolii de pe net si zise ca de alea sunt. Ideea e ca ea cunostea doar soiul de magnolii din Simleu, adicatelea de alea simple. Asa ca gata, se inchise subiectu. Eniuei, aratai pozele la inca 5 persoane azi si toate zisera magnolii
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Ma bucur ca v-ati distrat, sper ca ati beut un cola si pt mine. Dulciuri |
nooooooooooo.ptr tine s-a beut capuccino, ca doar alaptezi soro,vrei sa te parasca ccc copilul ca-i dai cola.asa ceva
.
livya spune:
numai ca scriu si io cind pot,ca cu pruncu asta nu prea am timp,ca nu sta un pic,amu incepe sa umble ...si mai baga cite o trinta,si no trebe sa fiu ca radaru...va pup

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui livya imi place de voi ,sunteti tari,acuma citeam pe aici si ma faceti sa rid de numa... ![]() ![]() |
fata sa nu razi tare sa dai de bai cu vecinii sau cu colegu, ca ai pus-o.o sa-ti saboteze netu
silvana_salajan spune:
Bine, mai fac o incercare, poate va momesc cu un cremes, un cola rece si un poc de tzigari ![]()

!