Condica Salajencelor [91]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cami,in puii mei daca ce o facut oti nu-s magnolii, io va trimit la gradina botanica sa va "expertizati" in magnolii.o sa fac poza la o magnolie inflorita in zalau ca sa va convingeti ca estem magnolii ceea ce facu oti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
cami,in puii mei daca ce o facut oti nu-s magnolii, io va trimit la gradina botanica sa va "expertizati" in magnolii.o sa fac poza la o magnolie inflorita in zalau ca sa va convingeti ca estem magnolii ceea ce facu oti.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Tu vorbii cu Cami pe mess. I-am aratat poze cu magnolii de pe net si zise ca de alea sunt. Ideea e ca ea cunostea doar soiul de magnolii din Simleu, adicatelea de alea simple. Asa ca gata, se inchise subiectu. Eniuei, aratai pozele la inca 5 persoane azi si toate zisera magnolii , asa ca ma linistii. Ma bucur ca v-ati distrat, sper ca ati beut un cola si pt mine. Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Ma bucur ca v-ati distrat, sper ca ati beut un cola si pt mine.

Dulciuri

nooooooooooo.ptr tine s-a beut capuccino, ca doar alaptezi soro,vrei sa te parasca ccc copilul ca-i dai cola.asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

imi place de voi ,sunteti tari,acuma citeam pe aici si ma faceti sa rid de numa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

numai ca scriu si io cind pot,ca cu pruncu asta nu prea am timp,ca nu sta un pic,amu incepe sa umble ...si mai baga cite o trinta,si no trebe sa fiu ca radaru...va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livya

imi place de voi ,sunteti tari,acuma citeam pe aici si ma faceti sa rid de numa...

fata sa nu razi tare sa dai de bai cu vecinii sau cu colegu, ca ai pus-o.o sa-ti saboteze netu.

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Cafeluta e servita duamnelor Dulciuri

Mergi la inceput

Bine, mai fac o incercare, poate va momesc cu un cremes, un cola rece si un poc de tzigari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Oti, vin la o cafea si o tigara.

Sa va fie intalnirea de bine.

Miki

Mergi la inceput