Gasca de Constanta *106*
Raspunsuri - Pagina 3
liris spune:
dragele mele,
multumesc ptr urari. am nascut pe 26 apr la 5.22 (ora locala), o fetita de 3.520kg care se cheama Diana Francesca.
sunt putin stressata ca Robert a facut azi 37.9. sper sa fie doar o raceala si nu vreun virus.
revin cind imi va permite timpul.
Cornelia spune:
Simona, felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Ema, ce surpriza, ca ne mai scrii cateva randuri!
Noi ne-am intors din minivacanta ploiaosa cam vlaguiti si cu Stefanul racit. Sper sa ne punem pe picioare repede.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
vladis spune:
'neata!
de azi sunt back in bussiness la job sa vad daca rezist 8 ore pe scaun ...
ma bucur sa aud ca v-ati plimbarit...pe noi anul asta ne-a sarit randul, am fost doar putin prin mamaia vineri, cand era mai cald.
cornelia, cand incep inscrierile la gradi, stiam ceva de 15 mai, s-a afisat ceva?
pupici tuturor!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
jone spune:
eu am condus pana la braila si apoi inapoi.
am incercat sa stau in dreapta dar nu era palpitant.asha ca am dat sotul jos de la volan.
multumim ptr urari.
i-am explicat sotului ca baietii sunt lipiti de mame si fetele sunt lipite de tatici.
liris- ura!
pupici tuturor si cate o cafeluta.
jo , si alexandra
noutati.,
PREGATIRI PASCALE.
Cornelia spune:
Vladis, nu stiu cand incep inscrierile, dar o s ama uit daca e ceva afisat. Bine ca mi-ai amintit, ca trebuia sa completez si eu fisele pt. reinscriere.
Jone, felicitari pentru fetita! Sigur ii trece lui tati. Eu tot fetita am vrut, dar asta e, acum. Nu ma vedeam mama de baiat si acum o sa am doi .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
vladis spune:
cornelia, multumesc mult, mai am o intrebare, in afara de dosar, se mai completeaza o cerere de inscriere sau ajunge dosarul cu acte? azi sarbatoriti, nu?
LA MULTI ANI FERICITI PENTRU STEFAN, SA VA ADUCA BUCURII ALATURI DE MARIA SI BEBELIN/A
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
CRIXIA spune:
La multi ani Stefan! Mami Cornelia iti urez sanatate, putere si incredere maxima!
Crixia mami de Alexia ( 2003) & +22 sapt
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani Stefan!
Cornelia sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si baftos. Impreuna cu fratii lui sa va bucure pana la adanci batraneti.
Simona ce spune Robert de micutza lui surioara?
jo tu vrei adrenalina la maximum , nu ai lasat "baiatu'" sa se simta util .
La noi la gradinita reinscrierile s-au facut in perioada 21 - 30 aprilie, cererea a fost tip, data de acolo, copii dupa CI parinti, certificat nastere copil, adev. de salarizare de la locul de munca al parintilor si niste consumabile (coli xerox, folii).
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
SIMONA, FELICITARI! SA-TI TRAIASCA PRINTESA MARE,SANATOASA SI NOROCOASA!Poate ne vedem on-line..?!.
LA MULTI ANI, STEFAN! CU SANATATE MULTA SI MULTE REALIZARI IN VIATA!
din nou la scarbici....dupa atata absenta numai chef de lucru nu am...
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!