Bucurii de sept-oct 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu am noutati, aici toarna cu galeata, fii-mea sta in casa si o intoarce cu fundul in sus... Plictiseala mare pe la noi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Monica am vazut pozele,Cosmi e o dulceee si tu arati super de bine....

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Ffff frumoase pozele, Monique! Mor cand vad Bucuriile la manecuta scurta si pe a mea o infofolesc cu bluza cu maneca lunga si geaca pe deasupra... Si m-a pus naiba de i-am luat o gramada de tricouri, de parca nu stiam unde locuim! Acum nici n-o sa aiba unde sa le poarte, decat in casa, poate.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

lexi

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sunteti niste dragute .

Lexi parca vreau si eu ploaie, deja este asa de cald si am o stare de indispozitie. toata vara nu stiu ce voi face. Cand este ziua ta ...? saptamana viitoare sau nu am citit eu bine?

Dupa amiaza vreau sa execut o placinta cu branza .....nu stiu ce coca sa folosesc...poate aveti o reteta testata?

Referitor la poze....tati a reusit "performanta" sa sterga cateva sute de poze din aparat ...din greseala dar le-a sters. Adriana aveam poze si cu Dudu facute in parc sambata....la fotbal. Ce am incarcat azi sunt recuperate din alt aparat.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza. Merci pentru cafea Andreea.
Moni, faine poze, sa-i transmiti complimente mamei tale, ca arata superb! Eu la cat de "fresh" sunt, as face placinta cu pranza cu foi din comert.
Lexi, va trimit par avion cateva raze de soare
Lilico, ia de aici Esti mai bine?
Gety, daca nu a papat Maria cerealele, le pap eu

Mergi la inceput

Monique, duminica.
Hai sa facem schimb, iti trimit eu ploaia de aici cu temperatura de rigoare, ca daca ne mai ploua mult o sa creasca muschi din ala verde pe noi, si tu ne trimiti alea 30 de grade si soarele. Ce zici?
Gety, nici Maria mea nu papa cereale cu lapte, le prefera goale, fara lapte, dar nu prefer eu asa, ca mi le imprastie prin toata casa. Drept urmare, nu tinem cereale in casa.
Xandrutza , da, trimite-mi! Saru-mana!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Hai ca ma pun pe scris poate imi trece starea ..

Duminica am fost in Herastrau unde se desfasura a 9-a editie a Targului de Jucarii Vechi..respectiv fiecare copilas venea de acasa cu jucarii, aveau mese amenajate unde le puteau expune....ce era haios de urmarit...cum negocia fiecare pusti pretul la jucarica. Erau tare draguti si chiar vindeau majoritatea dintre ei.

Aseara ma aranjam la par...vine Cosmi la mine "mami vreau si eu sa ma tund ca tine" ..."du-te la tati si intreba-l daca iti da voie " ( tati vrea sa ii lasam parul lung)...." tati vreau sa ma fac si eu ca mami "...."cum ca mami "...." blonda".....ii explica tati ca ea este frumoasa asa, ca mami este bruneta si s-a facut blonda sa fie ca ea de frumoasa......si copilul ajunge la concluzia "bine vreau sa ma fac bruneta" .

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

lexicut nu mai fi supi ca luni imbatranesc si eu.....deci nu esti singura Eu vreau doar cativa stropi de ploaie .... asa sa ma racoresc. Daca as putea ti-as trimite niste grade celsius cu plussss.

xan ii transmit. Nu vreau cu foi, as vrea sa incerc si cu coca....daca reusesc pt ca mi-am propus o gramada pt dupa amiaza asta si nu stiu ce voi reusi in final.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

lexicut nu mai fi supi ca luni imbatranesc si eu.....

1 Anisor2 Anisori

Nah, cum de nu erai pe listuta? Acum te-am trecut!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput