Conil Kindergarten sau alte gradi din Cotroceni

Conil Kindergarten sau alte gradi din Cotroceni | Autor: papanash

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici,
Am tot frunzarit pana la pagina 20 subtopicul asta si n-am gasit nimic despre cresa Conil din Cotroceni. Sunt in cautare de cresa pentru baiatul meu de 1 an si 7 luni iar zona Cotroceni este cea mai accesibila pentru noi la orele de varf , in traficul pe care il stiti.
Am vazut pe site-ul lor detaliile despre taxe, program, educatori, dar m-ar interesa si pareri ale mamicilor care au copii inscrisi acolo.
O zi buna si linistita !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Buna,

Eu am vizitat aceasta cresa la sfarsitul lui februarie, anul acesta.

O sa incerc sa descriu cat mai obiectiv exact ce am vazut, desi cel mai bine ar fi sa o vizitezi personal ca sa iti poti face o parere. Este amplasata intr-o casa mare in care sunt mai multe apartamente ce au o curte comuna foarte micuta. Locul de joaca consta intr-o groapa cu nisip si o casuta, nu era folosit in perioada in care am vizitat eu cresa intrucat copiii nu erau scosi afara considerandu-se ca era prea frig. In aceasta casa sunt organizate pe camere grupe de copii de toate varstele (de la 1 an pana la varsta scolara - afterschool). Grupa cea mai mica (cresa) are alocata o camaruta de maxim 10mp undeva in fundul casei, aproape de scara ce coboara in demisolul unde se ia masa si unde se afla biroul directoarei. Camera este decorata in stil minimalist...o canapea de doua persoane, un cos de jucarii (cel albastru de la ikea), o masuta, o etajera joasa cu doua rafturi si patuturile copiilor care coboara din perete la ora somnului ocupand probabil intreaga suprafata a camerei. La ora mesei copiii sunt coborati pe scari in brate la demisol. Masa este preparata acolo...am vazut meniul la intrare...gustarea consta mereu intr-un dulce gen 'eugenie'. Chiar langa camera copiiilor mici se aflau pe hol papusi din acelea foarte vechi, cu fata alba, pe care eu le mai vazusem pana acum doar in filmele de groaza.

Eu asta am vazut acolo si imi dau seama ca desi am incercat sa fiu obiectiva aspectele descrise de mine par mai degraba negative. De aceea as vrea sa punctez separat ca din punctul meu de vedere aceasta gradinita are si parti bune: mancarea se prepara acolo, programul prelungit pana la ora 8 (nu ca m-ar avantaja personal, dar trebuie sa recunosc ca uneori fac eforturi sa ajung sa iau copilul pana in 6, daca programul ar fi un pic mai lung la cresa la care merge fetita mea acum as fi mai relaxata pe drum) si nu in ultimul rand pretul si faptul ca au locuri disponibile mai tot timpul.

Sper sa iti fie utila postarea mea.

Mamica - Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Felicici, multumesc pentru raspuns. Sigur ca o sa mergem sa vedem, avem in plan inca vreo 2 dar asta era mai aproape de ceea ce voiam din cauza programului , ca nu in fiecare zi il putem lua la ora 18.
Dar e normal ca sa doarma in aceeasi camera in care se joaca ? ma gandesc ca nu toti adorm la ora fixa, unii plang, etc.
Tu ai optat pentru alta cresa din aceeasi zona ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Felicici, multumesc pentru raspuns. Sigur ca o sa mergem sa vedem, avem in plan inca vreo 2 dar asta era mai aproape de ceea ce voiam din cauza programului , ca nu in fiecare zi il putem lua la ora 18.
Dar e normal ca sa doarma in aceeasi camera in care se joaca ? ma gandesc ca nu toti adorm la ora fixa, unii plang, etc.
Tu ai optat pentru alta cresa din aceeasi zona ?

Nu stiu ce s-ar intampla cu un copilas care nu ar dormi la pranz, dar am vazut ca seara dupa 6 toti copiii de toate varstele erau la un loc cu o educatoare, deci banuiesc ca si in timpul zilei mai migreaza pe la alte grupe, de exemplu la nevoie (daca nu dorm).

Noi am optat pentru o cresa din zona Alba Iulia. Conil ar fi fost in drumul meu spre servici, pe traseul Unirii-Semanatoarea, dar nu a fost o optiune buna pentru noi. Asa ca ne incurcam zilnic cu ocolul pana la Alba Iulia, sotul o duce, lasa masina la metrou si eu ma duc seara sa o iau, dar merita efortul.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

am vizitat conil acum un an pe vremea asta. inafara celor spuse deja, as mai vrea sa mentionez mirosul de aer inchis/mucegai.

personalul parea ok, sincer, la o prima vedere nu am avut ce sa comentez. cred ca ceea ce dezavantajeaza aceasta gradinita este in primul rand cladirea in care isi desfasoara activitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyshness spune:

prin cotroceni iti sugerez ambele sedii olga gudynn,gradinita discover me,...costa mai mult dar depinde si ce iti doresti tu pentru copilul tau...din cate povesteste felicici eu nu mi-as lasa copilul acolo...succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, m-am decis, o sa mearga la Ada, e singurul loc unde-mi pot lasa copilul fara sa am pareri de rau, si sper sa ramana asa. In ceea ce priveste Conilul, la lista lunga cu aspecte negative spuse de voi as mai adauga si eu cateva, dar nu cred ca mai este nevoie...doar atat, nu o recomand nimanui.
Multumesc mult pentru pareri !

Ghighi- filme

Mergi la inceput