laparoscopie - 10
Raspunsuri - Pagina 8
balanta_tm spune:
Ce va e, mai, fetelor? Ca e asa de simpla laparoscopia!
Haideti, curaj! Uite, scot majoretele ca sa facem galerie
pe toate
danuk spune:
Vroiam sa va intreb cate zile se sta in spital? Am inteles ca cu o zi inaintea operatiei nu se mananca deloc.. scuze, poate ca sunt cam tampitzele intrebarile astea, dar am citit din urma si nu prea am gasit raspunsurile...
arianutza spune:
multumim tare de incurajari balanta si multi multi pupici si tie si la toate fetele de pe aici.
arianutza spune:
A, uitasem asa ca am revenit. Danuk, fii barbata ca scapam noi si de asta. Mie imi era tare frica anu trecut inainte sa fac HSG si dupa ce am facut, mi am ras in barba cat de frica imi fusese de o chestie asa de usoara. Eu abia astept sa fac laparoscopia. Cel putin o sa lamuresc sper care e problema de nu raman. Speranta nu o sa moara niciodata...
balanta_tm spune:
Da, fetelor, eu am facut laparsocopia. La inceputul lunii Aprilie. Daca va uitati la pagina 6, o sa vedeti postarile mele catre Sorinake si acolo gasiti o multime de detalii.
Mai repet scurt pe doi: eu m-am operat intr-o zi de Miercuri si a doua zi, Joi, m-a externat. Cu o zi inainte de laparo am mancat doar niste iaurt si seara nu am mai baut nici macar apa.
Va si mult succes!
bitza20 spune:
Buna fetelor, m-am intors , sunt atat de bucuroasa ca am scapat. Multumesc la toate ca v-ati gandit la mine si v ati rugat pt mine. Miercuri m-am operat, asteptarea a fost un calvar, vreau sa uit momentele alea, bine ca a trecut.In urmatoarele 6 luni trebuie neaparat sa fac un . Nu a fost foarte greu, recuperarea nu e chia asa de grea, facand comparatie cu cealalta operatie avuta acum 2 ani.Sambata m-am externat si miercurea asta trebuie sa-mi scot firele si de luna viitoare trecem la treaba. Dr mi-a recomadat si IA pt siguranta mea. Va pup pe toate
anamaria74 spune:
Buna.Sunt Anamaria si nu raman insarcinata de 2 ani.Analizele sotului sunt bune, analizele mele sunt bune si am facut HSG si rezultatul este uter normal,trompe cu opacifiere bilaterala,slaba si monogena.Proba cotte slab pozitiva.Ce inseamna aceste lucruri?Si mi-a spus doctorul daca luna aceasta nu raman insarcinata trebuie sa-mi faca laparoscopie.A m-ai avut cineva acest diagnostic?Nu asi dori sa fac laparoscopie deoarece mi s-a spus ca la mine e m-ai greu ca am mai multe kg in plus.Si din pacate in ziua 14 nu am ovulatie.Ce sa fac? A m-ai avut cineva acest diagnostic si a ramas insarcinata fara sa faca laparoscopie?
danuk spune:
Bitza, ma bucur ca esti bine!!!
Da-ne mai multe detalii, nu stiu, tot ce crezi tu ca ar interesa....eu astazi ma duc sa imi fac programarea....
Bafta in lupta pentru bebe!
bitza20 spune:
danuk, te-ai programat?
Ca detalii....nu se poate compara operatie pe care am facut-o acum 2 ani, clasica, cu cea de acum. E mult mai usor. Imediat m-am trezit din operatie, nu mi-a fost rau decat f putin de la anestezie, a 2 zi am putut sa merg singurica, nu am avut dureri mari. Asistentele imi pregateau calmante dar nu a fost nevoie de ele ca nu ma durea nimic. Nu e greu, eu eram f speriata stiind operatia trecuta unde mi-a fost f greu. dar acum chiar mi s-a parut usor, mai multe emotii si stres pt nimic. Am 3 gaurele mici, azi trebuie sa merg sa-mi scot firele.
Va pup pe toate, bafta si fara frica ca nu e greu.