Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(120)
Raspunsuri - Pagina 6
gigelica20 spune:
La multi ani si tie, Lena!
Raaluca, sa iti traiasca fetitza si sa te bucuri de ea si impreuna cu ea!
Manuela,Simona, Dodo, va multumim de urari.
Tuturor!!!
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
De ce rad copiii in somn? Mama soacra mi-a spus ca "in popor" se zice ca le apare Maica Domnului in vis si le arata ceva sau le apare un inger.
Mai devreme l-am gasit pe Victor atzipit, zambea cu gura pana la urechi si mi s-a parut ca radea cu zgaltzaituri, caci tremura usor. Sincera sa fiu m-am speriat putin, dar cand am pus mana pe el a deschis ochii si a zambit in continuare.
Stiti ce cred? Ca vorbea cu un inger, si nu unul oarecare, ciingerashul ALMA. Voi ce parere aveti?
pentru ingerashul ALMA, care aduce zambete pe chipurile ghioceilor adormiti!!!
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
Manuela77 spune:
La multi ani Lena!
La multi ani Ana!
Sa cresteti mari si sanatoase!
Mamica lui Radu
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
Ayla21 spune:
Lucia, viseaza ingeri.
Cand Luana zambeste in somn, desi o face destul de rar, ma gandeam ca poate isi viseaza surioara, ingeras.
Multumesc celor care s-au gandit la mine astazi. Desi nu-s teribilista si nu sitm nevoia sa fiu in centril atentiei cu orice pret (chiar daca uneori reusesc), astazi simt nevoia sa fiu bagata in seama.
va rog, orice, dar spuneti-mi ceva sa stiu ca va ganditi astazi la mine.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
gigelica20 spune:
Ah, nu v-am zis ceva:
Victor trage niste partzuri puturoase...ca un om mare. In curand eu o sa fiu ca o sunca pusa la afumat, numai ca eu o sa put a bashini de Piton!
Si ieri la doctorul pediatru, care normal ca l-a intors pe toate partile si l-a apasat...a asfixiat-o pur si simplu cu bashinile!
Mi-a fost o rusine!!!
Dar macar nu are colici!
gigelica20 spune:
Ayla.
Ma scuzati acum, ma duc sa mai trag un pui de somn, ca tot a adormit si micutzul sarbatorit.
Revin mai tarziu!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Din pacate nu putem sa ii luam tortuletz asa cum intentionam, pentru ca micutzul Piton a facut o alergie din cauza a ce a papat mami (banuiesc un Actimel cu zmeura sau...inghetata Nirvana cu nuci, caci in rest nu am mancat nimic special; poate fi de la cozonac sau pasca???). E plin de bubitze saracutzul, pe tot corpul, chiar si pe fatza. Ieri am fost la doctor, i-am facut screaning audio si a iesit 100% perfect auzul la ambele urechi. Apoi ne-am vazut cu pediatra. Avem deja 4100 gr, adica suntem niste grasunici (cred si eu, la cat de nehalit e), 56 cm. In afara alergiei nu avem nici o alta problema. S-ar putea ca duminica sa vina bunicii in vizita si poate luam totusi o prajiturica pentru ei. Eu trebuie sa tin regim o saptamana, iar pe el il spal cu un sapun likid special si il dau cu o crema pentru alergii, ambele de la Avene. In plus ii dau si cate 5 picaturi de Zyrtec seara, inainte de culcare. |
Noi suntem foarte atenti la ce mancam, dar ideea alergiei tot nu-mi da pace. Nasucul este mereu infundat... aspiram de zor. Nu are nimic altceva, care sa ne faca sa ne gandim la o raceala. Blanoshii nu au voie in camera ei, am mazilit moketa... Poate ar trebui sa incep sa ma interesez de-un alergolog... of, mititica...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
SimonaMami spune:
Monica, o si un pentru tine.
Sunt langa tine, si sunt sigura ca nu sunt singura!
Ma alatur care se va gandi azi la tine si la Alma.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SimonaMami Monica, o si un pentru tine. Sunt langa tine, si sunt sigura ca nu sunt singura! Ma alatur care se va gandi azi la tine si la Alma. |
Ayla
Ingerashul Alma-Lorena
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ayla21 spune:
In sfarsit printesa mea doarme. Fug pana la posta sa trimit pachetele.
Dodo, ti-am pus poza la subiectul tau, cu rochita, sper sa-ti placa. Lucia, am pus pt Victor un set de 2 body, o camasuta si o jucarie de plus. Multumesc pt ca ai acceptat.
Simona, imi dai voie pt 30 mai sa-i trimit lui Victor?
La Isabella am sa ii trimit in fiecare luna pe 30, o rochita roz. Multumesc Dodo!
Ieri i-am dus Almei flori si o jucarie de plus si un balon roz inimioara. Alex era plecat in delegatie, a zis ca daca e nevoie va ramane pana vineri. Dar in final si-a aranjat lucrurile, si chiar foarte tarziu, a ajuns acasa azi-noapte. Nu stiu ce faceam azi fara el. Ma simt pierduta fara el, parca nu ma mai port normal, ma las dusa de val. Ma simt tot mai rau.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.