Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 4
xandra28 spune:
gabi tot eu
... vezi ca ti-am raspuns si mai sus... vlad poarta 28. dar el e baietel si oricum e peste medie la toate asa ca mateea zic eu ca ar fi in standard.
gabitaco spune:
Cami...super ....pretul....

daca am fi putut si noi merge in perioada asta ar fi fost tare bine pt buget...
.
Fetelor...multumesc de raspunsuri..si eu i-am zis la fel...da cred ca e ea paranoia. Plus ca mie mi se pare imposibil ca un test de sarcina sa iasa negativ la 13-14 saptamani de sarcina...cat zice ea ca ar putea avea... indiferent de momentul zilei in care faci testul.
Da ma rog...o sa ii spun sa-si faca programare le un echo abdominal...la asta nu m-am gandit.
xandra28...cu somnul...daca te ajuta cu ceva ...si Mateea se trezeste la 7 dimineata, ptt gradi,nu doarme deloc la pranz si se culca seara la 8-9....deci doarme 10 ore
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
lavi02 spune:
cami super-pret!
xandra Azi noapte Nati a dormit 9h si va mai dormi 1-2h si la gradi.
La picior poarta 24-25.
miha ai PM.
gabitaco spune:
ei, dupa cum afirma si lavi ... vad ca suntem in gafic si cu somnul si cu pantofu...![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
crissy77 spune:
repede ca intarzii la scoala![]()
Picior: ieri i-am luat pantofi nr 27, ii vin perfect
Somn (aseara): 10.30 - 7.00, la gradi (cred) doarme 1.5 h --> 10 h, uneori seara adoarme si pe la 11.30
Cristina & Elise-Stefania
mihaela_80 spune:
lavi, da, te rog, recomanda-mi si instalator si electrician, ca atatia oameni ciudati sunat in trecut din anuntul telefonic...
gabitaco, mie testul de sarcina mi-a iesit pozitiv inca dinainte de 4 saptamani, nu se poate sa fie bebe si sa nu se pozitiveze. iti trimit pm daca vin, sa stii din timp.
xandra, a mea doarme, dupa cum spuneam, 8-9 ore, tre sa fie f obosita sa aiba nevoie de mai mult.
Eu i-am luat role 30-32, desi poarta 27, au o chestie in fata care se mai strange un pic si ii dau si cu sosete f groase. Mi s-a parut pacat de bani sa ii iau mai mici, la cat de repede ii creste piciorul. Plus ca m-am gandit ca le va folosi intensiv mai incolo, acum sunt mai mult de incercare, nu ma astept sa merg cu ea zilnic, dupa ce trece elementul de noutate, adica.
A, in Germania a mers si ea pe bicicleta fara pedale, cumnata mea spune ca pe fata ei a ajutat-o mult la dobandirea echilibrului, de altfel Alicia acum la 4 ani jumate merge pe bicicleta obisnuita fara roti ajutatoare, cu pedale, extraordinar de bine. Dar mi s-a parut tare ciudat si plictisitor sa ii atarne picioarele asa...ea era incantata.
mandyksch spune:
Va pupam si noi din mers. Plecam si noi in minivacanta in Ungaria, ne intoarcem abia luni. Sper sa fie vreme buna sa putem sta cat mai mult afara la aer. Sa aveti un week-end prelungit super.![]()
anda77 spune:
hello, noi suntem bolnavi (numai nic dar vb la plural ca sunt identificata total cu drama asta). se face o luna de cand ne lupatm cu diverse. scapa, dupa 2 zile iar creste febra. cica n-are streptococ. am incercat TOT din famacii, n-am scapat niciun spray, niciun imunostimulator, nimic...nu mai zic ca ma deprim.
imi pare rau ca n-am facut cunostinta cu mihaela80, poate nic ar fi mers (il tin de 2 saptamani in casa) saracu', dar nu vroiams a va dam ceva sa va chinuim.
azi l-am dus o zi la gradinita ca se simte mai bine. sper sa nu se intoarca febra a mia oara...continui si-n we cu tratamentele...
a primit si nic role, deocamdata am dat doar o tura prin casa, pe langa perete, nu avem casca si genunchiere. si nici sanatate de iesit afara. acum ceva timp mi-a parut mai bine si l-am scos in curte in ideea ca ii prinde bine niste aer si seara a urcat febra ca la balamuc...
la pantof poarta 25 fix, sandale i-am luat deja 26 ca trece in vara asta la 26, asa zic.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
lavi, mandy si cine mai pleaca... drum bun, vacanta placuta, sa va intoarceti cu poze sa mai vada omu' cate ceva interesant.
pentru cine ramane - vreme buna!
o sa merg si eu la decathlon ca i-am promis role andreiului. din pacate tre sa-i iau si anei, ca nu se poate altfel
si deja am cheltuieli peste limita admisa
ca astora le creste piciorul de parca-l ud. saptamana trecuta am investit in 4 perechi de pantofi (2a si 2a), care n-o sa-i tina pana in toamna, mai ales ca anais nenoroceste cam o pereche pe luna. ah, ai mei poarta 30-31 (andrei) si 26 (anais) 
lavi, tine bine de numerele alea de instalatori/electricieni, ca-s aur curat :)
bicicleta fara pedale - cred ca ar fi idealul lui andrei - asta si pe trici tot asa merge.
vreme buna daca nu mai intru! spor la mici si la gratare!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi