Gravidute prin FIV (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miki felicitari din toata inima. Ai doi copii superbi iar tu esti o mamaica foarte frumoasa fericita si implina. Sa va triasca sa fiti sanatosi si sa va bucurati toata viata unul de celalat. Mi-au dat lacrimile. Emotionant.

Muffi pupam dulce la tine si la luptator.

Pishko si mie mi-au iesit aiurea analizele si doi doctori mi-au spus ca nu sunt motive de ingrijorare pt ca in sarcina asa ies. Stai linistita si nu te stresa.

Pup burtici bebici si mamici

elena +27 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FAC un ANUNT: PT CINE MAI ARE NEVOIE DE GRAVIBINON(FETE CU PROBLEME)AM 6 FIOLE CARE EXPIRA IN LUNA IUNIE LA SFARSIT,PT DORITOARE CONTACTATI-MA PE PM,AS PREFERA DIN Bucuresti.

33+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Micky, felicitari!! Ai niste copilasi frumosi tare ca si mamica lor fericita!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Micky, felicitari pt bebei! sunt tare frumosi, si mamica lor la fel! si eu tot acolo am nascut , cu aceeasi echipa Herghe+Steriade ( am inteles bine,sper) . De nota 10! sa insisti cu alaptatul, e f important la inceput, pana invata ei sa suga corect, asa iti stimulezi si lapticul sa vina mai repede. Colostrul acela de inceput e ff bun pt ei, contine multi anticorpi.

Nusy, epidurala nu doare deloc, te doare mai tare in prima seara cand trece efectul anesteziei, dar cu calmante intravenoase trece si pana a2a zi nu mai ai nimic. Apoi o sa te tina operatia un pic, o perioada, dar ocupata cu bebe o sa vezi ca uiti . Eu la o saptamana de la nastere urcam si coboram scarile f bine, fara sa mai simt vreo durere.

Cat despre mobilier, noi am luat camera lui Filip de la Babydesign, ne-a costat fix acum 2 ani 22milioane, dulap, patut, saltea cocos, si masa de schimbat cu sertare. Patutul singur era 5 milioane si ni s-a parut f bine la pret fata de alte firme . Chiar asa mult sa fi marit preturile?? mobila lui Filip se cheama Delfin . Dar stiu ca erau si alte modele din lemn care erau mai scumpe, dar mergeau la copii mai marisori..alea in forma de castel sau pt printese..alea erau in jur de 1000 eur..
edit: patutul e varianta mai mare un pic, se pot da jos gratiile si se face patut de copil.
Daca vreti, incerc sa caut poze.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Micky, felicitari! Ai 2 copilasi superbi!

Moni, e dulce tare camera fetitzelor tale, tot de la ikea o sa cumpar si eu.

Muffi, imi era dor de tine, am citit la zmeurici dar te asteptam si aici. Fetitza o sa avem! Nu cred ca-i mai creste vreun ciucurel acum:)

22+

Mergi la inceput

Girls, iar vin sa ma jelesc oleaca!
Azi am aflat ca o colega de-a mea a nascut prematur. Sarcina obtinuta natural, f ok, ea activa, mergea la cursuri de nastere, gimnastica pt gravide & co..stiti voi, lucruri d-astea aproape SF pt sarcinile cu probleme...s-a trezit cu contractii si gata la spital si i-au facut cezariana. Copilul e bine si ea la fel, slava Domnului!
Si bineinteles ca m-a apucat panica, daca am contractii si nu simt? Astea se vad la echo? Am citit ca ar fi dureroase, dar se pot discrimina fata de durerile de ligamente, ovare, spate etc?

Am nevoie de un dus rece si sa ma dea cineva cu capu de pereti va rog!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, ce frumos . Sa-ti traiasc puiutii si sa fie sanatosi!!!
Raluca, ai un carucior roz pe prima pagina . Iar cu nasterile premature asta e stresul spre sfarsitul sarcinii. Eu zic ca daca stai cuminte cum ai fost pana acum nu ar trebui sa ai probleme.
Si eu m-am panicat destul de rau cand am vazut ca Sima a nascut la 32 saptamani. Am inceput sa ma pregatesc cu mobila, bagaj de spital ca pana atunci am stat linistita. Dar sunt foarte multe femei care nasc la termen, noi nu putem? Hai curaj!!!
Si mai am de gand sa trag o fuga la Bucuresti ca mai am de cumparat una alta de la Ikea, dar nu stiu daca am curaj sa ma risc la asa un drum.

27+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Si a mai trecut o saptamana .

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Moni, acum mai trebuie sa gasesc un nume:) Tu inca mergi la serviciu, asa-i?

22+

Mergi la inceput

Da, eu merg zilnic la serviciu dar am program de graviduta si cand ma enervez am program de graviduta de gemeni . Stau cat vreau ca sefa ma intelege, si oricum stau minim 4 ore.

Iar cu numele mie mi-a fost tare greu sa gasesc ceva.

28+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput