regimul in viroze

regimul in viroze | Autor: adarius

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce regim as putea sai fac unui copil cu viroza,caci nu am mai trecut prin asa ceva,fara carne,fara lactate,numai branzica,fara fructe proaspete,fara DANONINO,exclus acest produs ,nu-l recomanda nici un medic,de baut numai ceai si compot facut in casa,fara apa plata care provoaca febra si varsaturile.Daca a trecut careva printr-o viroza de asta spuneti-mi ce ia-ti dat,eu asa viroza nu am auzit,febra ff mare,frisoane si somnolenta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Ce varsta are puiul tau?
Eu juniorului i-am dat de regim: lapte fara lactoza, carne la gratar, orez, morcov fiert, branza, mar copt, banana. Ai grija sa fie bine hidratat.

Uite si aici un topic unde gasesti mai multe idei.
Multa sanatate!

de

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Mey, dar la febra mare si varsaturi mai are pofta de mancare? Eu stiam ca nu se recomanda sa manance prea mult si greu pt. ca mancarea stagneaza in stomac si produce toxine putrezind (deci te imbolnaveste si mai si; plus daca te loveste constipatia cum se intmpla uneori la boala...).
Mai importante sunt lichidele pt. hidratare si inlocuirea mineralelor pierdute prin transpiratie (calciu, potasiu, magneziu si sodiu...)... apa minerala (ce zice doctorul, ai voie?!), apa cu lamaie si miere, supe usoare...

Zic si eu, sa nu te superi... Baietelul meu nu pune gura pe nimic la boala, fata in schimb cand era mica, vomita si manca, vomita si manca... acum a lasat-o mai moale... imi cere ceapa verde cu ... sare. Ieri am inteles de ce... pierde sodiu prin transpiratie.
Uite, tot ieri am citit ca migdalele (amare) si stafidele scurteaza zilele cu febra. Daca suporta si ai acasa, incearca. Eu as merge pe "mana" copilului, plus lichide din greu pana iese pipiul galben pai.
Sanatate!

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

am uitat ceva important... daca vomita si nu suporta nimic in stomac ii dai 2 linguri de lichid din 10 in 10 minute.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

[quote]citat din mesajul lui kid

Ce varsta are puiul tau?
Eu juniorului i-am dat de regim: lapte fara lactoza, carne la gratar, orez, morcov fiert, branza, mar copt, banana. Ai grija sa fie bine hidratat.

Uite si aici un topic unde gasesti mai multe idei.
Baietelul are 5ani,fara lapte de orice fel,fructe proaspete.Acum e mai bine.

Mergi la inceput

ML,nu ma supar,caci fiecare stie cum sa-si creasca puii si face ce vrea,dar eu trebuia sai dau ceva pt ca are multe medicamente,i-am facut o ciorba de legume care a vrut sa o manance,nu mult,dar cat de cat si a mai mancat branza cu miere si ceai foarte mult a baut.Acum am reusit sa stabilizez febra,a facut numai aseara un 38,6,dar peste noapte a transpirat tot si gata.Apa nu am voie sai dau ca cica provoaca febra,numai ceai sau compot facut in casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adarius

....dar peste noapte a transpirat tot si gata.Apa nu am voie sai dau ca cica provoaca febra,numai ceai sau compot facut in casa.

"IN VIATA NIMIC NU E SIGUR,CEEA CE PARE CA TREBUIE SA SE INTAMPLE SE POATE SCHIMBA INTR-O CLIPA."

Atunci ati scapat, daca a transpirat, nu? Ma bucur, sanatate! Si fata mea e cu febra de vineri si aseara a transpirat. Sper ca s-a dus si la ea.
Ma mir de apa, nu prea inteleg cum ii poate ridica temperatura, dar poate ca care dreptate doctorul...

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

ML,nici eu nu stiu de apa dc,dar daca asculti fiecare medic iti spune altceva.Acum suntem bine,sper sa nu zic intr-un ceas rau,nu a mai facut febra,ne luam medicamentele in continuare si vom vedea,inca sunt surprinsa la ce fel de viroza a fost,nu tu stranutat,nu tu tusit,nu tu curs de nas,nimic de genul asta.Sanatate si fetitei cine stie dc face si ea febra.MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA.

Mergi la inceput

Nici ei nu i-a curs nasul, dar tusea putin uscat. Eu nu i-am dat medicamente (doar magneziu in unele zile si o singura data vitamina B; am inteles ca-i regleaza pofta de mancare). A cincea zi a transpirat si i s-a dus febra. Sper sa nu se mai intoarca.

Si pe mine ma zapaceste termenul de "mancare usoara" la boala, dar, e adevarat, daca ii dai doctorii, trebuie sa aiba ceva in stomac.
Bine ca s-a rezolvat!

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

La capitolul pofta de mancare noi stam f prost,pt ca nu vrem sa mancam numai cu forta,sa insist si asa mai departe,ar manca toata ziua supa de gaina si atat.Imi este frica si sai dau prea multe vitamine caci consecintele se vad mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si baietelul meu tot cu febra pana la 40 este de 4 zile. Nu am stiut ca nu are voie sa bea apa, el numai apa bea, adica a refuzat intotdeauna ceaiul. In fiecare dimineata de cand este bolnav, varsa cam la o ora dupa ce bea apa, chiar nu stiam ca asta provoaca varsaturile. Supe nu mananca, zilele astea a stat mai mult pe crema de branza si putina carnita. Are rosu in gat si nu poate manca altceva. Sper sa fie ultima zi cu febra pt ca a transpirat astazi dupa nurofen.Si noua ne.a spus astazi dr. ca sub nici o forma sa nu-i mai dam iaurturi si crema de branza pt ca intretine febra si provoaca scaune moi.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput