Bunele maniere... in parc

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

http://www.liquidgoldbook.com/

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Pe mine ma enerveaza cel mai mult parintii (bonele/bunicii) care duc copii raciti la locul de joaca.
De asemenea, cainii (mai ales fara lesa si botnita), copii mici nu stiu sa se comporte cu animalele.
Si parintii care uita cu ce/cate jucarii au venit in parc, vin cu 10 si pleaca cu 15.

de

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Pe mine ma enerveaza cel mai mult parintii (bonele/bunicii) care duc copii raciti la locul de joaca.

Raciti, putin spus. Am avut odata ocazia sa stam in parc langa un copil cu varicela. Norocul nostru ca se lauda mamica asa de tare ca are fisa varicela ca am si plecat de acolo

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta

Citat:

Raciti, putin spus. Am avut odata ocazia sa stam in parc langa un copil cu varicela. Norocul nostru ca se lauda mamica asa de tare ca are fisa varicela ca am si plecat de acolo

varicela...este o boala care o faci 1 data si gata sau cum?
dupa ce o ai nu mai trebuie sa te feresti...
asa ca nu ai de ce te sa ascunzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Oanamada,

Si eu sunt alergica la praf. Fii-mea a crescut, si vad ca nu se mai umple de bube ca pana anii trecuti.

Eu le atrag atentia, de fiecare data, celor care fac praf in jurul meu si al fetitei mele.

Nu-i putem creste ca intr-un glob de cristal, pt ca lumea nu seamana nici pe departe cu unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si aici isi iau copiii jucariile unul altuia ca doar sunt copii indiferent de tara in care traim.

Daca un copil ii ia jucaria din mana fie-mii o iau eu frumos inapoi cu un zambet de 24 de karate si ii zic nuuu, cu asta se joaca Adelise uite o vrei pe asta? Si ii ofer o alta jucarie cu care ea nu se joaca atunci. Si parintele daca vede ceva nu are ce sa-mi reproseze, nu i-am facut nimic copilului lui, nu am tipat, am fost very friendly si i-am mai oferit si o jucarie sa se joace.

Pe mine in parc la joaca ma enerveaza...fie-mea de la o vreme. A devenit tare posesiva si considera ca toboganul si locul de catarat sunt ale ei. Drept urmare se catara, intra in tunel (din acela de fier prin care treci sa ajungi la tobogan de ex) si la jumatatea lui se opreste, se aseaza frumos si nu vrea sa mai inainteze tocmai pentru a ii opri pe copii sa nu treaca.

Amuzant prima oara insa acum ma ia cu calduri cand o vad ca intra in tunel, noroc ca am invatat un joc, ma uit prin gaurele si joc v-ati ascunselea cu ea "ma vezi? uite sunt aici. Ah, m-am mutat vino mai apropae sa ma vezi"etc pana o scot din tunel.

Apoi urmeaza toboganul, se aseaza si nu se da daca sunt copii in spatele ei. Sta si se uita satisfacuta in spate. Aici e mai usor, o rog de cateva ori apoi o dau jos.

Acum ma intreb eu sincer, daca ma intalneam cu multe care au facut postari aici mi-o luam nu? Ca le strica jocul copiilor vostri.

Mentionez ca fie-mea are un an si 8 luni, inca invata si toti parintii din parc zambesc caci si-au adus aminte, au fost si ei acolo candva.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta

Citat:

varicela...este o boala care o faci 1 data si gata sau cum?
dupa ce o ai nu mai trebuie sa te feresti...
asa ca nu ai de ce te sa ascunzi

Nu e chiar asa cum spui mataluta Guestus...persoanele care au avut varicela pot face in continuare zonazoster...este aceeasi tulpina de virus...spre exemplu soacra-mea a avut varicela si a facut zona zoster cand a facut sotul meu varicela...
In plus, se vede ca nu ai copil...daca ai vedea cum se chinuie un copil micut (ala mai mare macar intelege ce se intampla si nu se scarpina sau stie sa spuna daca il mananca bubitele) nu ai mai vorbi asa!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Petrica_do spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

noi stam de fiecare data cate 4 ore in parc...ai vostri reusesc sa stea atatea ore fara sa faca?

Sa inteleg ca in cazul tau nu e vb de evitarea unui 'accident' din cand in cand, ci zilnic copilul stie ca merge in parc si isi face nevoile pe unde poate?!!!!

Eu sunt barbat ...dar chiar asa....nu mi se pare normal.
Am vazut ca toti cei care au scris aici au manifestat intelegere fata de un pipi facut la tufa, ca ultima solutie si ca exceptie, dar ca regula??

Nu se poate sa nu exista nici o toaleta a unei terase,a unui restaurant, toaleta ecologica o toaleta publica de orice fel.Cum au mai spus alte mamici , ii intreaba din timp si des.....

Cat despre 4 ore in parc, ca si Pisigri, eu consider ca un copil nu tb dus doar la leagane si la nisip.Are nevoie de alte activitati creative, vizite la muzeu/teatru de papusi, innot,un alt sport, etc

Si noi suntem plecati cate 4 ore cateodata si ne descurcam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Si aici isi iau copiii jucariile unul altuia ca doar sunt copii indiferent de tara in care traim.

Daca un copil ii ia jucaria din mana fie-mii o iau eu frumos inapoi cu un zambet de 24 de karate si ii zic nuuu, cu asta se joaca Adelise uite o vrei pe asta? Si ii ofer o alta jucarie cu care ea nu se joaca atunci. Si parintele daca vede ceva nu are ce sa-mi reproseze, nu i-am facut nimic copilului lui, nu am tipat, am fost very friendly si i-am mai oferit si o jucarie sa se joace.

Pe mine in parc la joaca ma enerveaza...fie-mea de la o vreme. A devenit tare posesiva si considera ca toboganul si locul de catarat sunt ale ei. Drept urmare se catara, intra in tunel (din acela de fier prin care treci sa ajungi la tobogan de ex) si la jumatatea lui se opreste, se aseaza frumos si nu vrea sa mai inainteze tocmai pentru a ii opri pe copii sa nu treaca.

Amuzant prima oara insa acum ma ia cu calduri cand o vad ca intra in tunel, noroc ca am invatat un joc, ma uit prin gaurele si joc v-ati ascunselea cu ea "ma vezi? uite sunt aici. Ah, m-am mutat vino mai apropae sa ma vezi"etc pana o scot din tunel.

Apoi urmeaza toboganul, se aseaza si nu se da daca sunt copii in spatele ei. Sta si se uita satisfacuta in spate. Aici e mai usor, o rog de cateva ori apoi o dau jos.

Acum ma intreb eu sincer, daca ma intalneam cu multe care au facut postari aici mi-o luam nu? Ca le strica jocul copiilor vostri.

Mentionez ca fie-mea are un an si 8 luni, inca invata si toti parintii din parc zambesc caci si-au adus aminte, au fost si ei acolo candva.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Nu, cred insa ca daca erai pe aici prin Romania....prin vreun parc, Adelise era pana acum zvarlita de vreo doua ori de pe tobogan..cat despre tunel...probabil treceau vreo doi trei cu picioarele peste ea...timp in care parintii lor iti zambeau cu un zambet de 24 de k (daca o faceau si pe asta!)...cam asta este tratamentul aplicat copiilor sub o anumita varsta!

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Oanamada,

Si eu sunt alergica la praf. Fii-mea a crescut, si vad ca nu se mai umple de bube ca pana anii trecuti.

Eu le atrag atentia, de fiecare data, celor care fac praf in jurul meu si al fetitei mele.

Nu-i putem creste ca intr-un glob de cristal, pt ca lumea nu seamana nici pe departe cu unul...

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Pai inseamna ca vorbim aceeasi limba pana la urma..le atragi atentia...eu aleg sa le atrag atentia parintilor nu copiilor (cum spuneam...nu consider ca am vreun drept sa admonestez vreun copil!)

CATI POZE NOI

Mergi la inceput