Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Citat:

Azi mi-am facut eco. Nu am facut chisturi, o sa mai fac stimulare si luna asta, problema este ca mi-a dat pregnyl.
De unde pot lua, ca am fost la mai multe farmacii si mi-au zis ca nu mai aduc de 2 ani ?
Voi unde ati gasit?

buna,
eu pregnyl am luat de la o colega de-a ns de suferinta de pe forum.
tie cat iti trebuie?

Momentan imi trebuie o fiola. Daca nu o sa fie cu ochisori luna asta o sa fac HSG.

cand iti tb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:

cand iti tb?

Luni mi-a zis ca ar fi bine sa il am. Este a doua luna cand fac stimulare dar in prima luna nu am facut monitorizari, deci chiar nu ma pricep, nu stiu cand tr sa imi fac injectia.

Stii pe cineva care are?
Cat costa?
Este din Buc?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

cand iti tb?

Luni mi-a zis ca ar fi bine sa il am. Este a doua luna cand fac stimulare dar in prima luna nu am facut monitorizari, deci chiar nu ma pricep, nu stiu cand tr sa imi fac injectia.

Stii pe cineva care are?
Cat costa?
Este din Buc?

daca vrei iti dau eu 1, am luat-o tot de pe site.
da-mi PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cum ati scapat de chisturi? am constatat astazi ca mi s-au format 2 destul de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

cum ati scapat de chisturi? am constatat astazi ca mi s-au format 2 destul de mari

Simonia,cat de mari? mie mi-au aparut de la stimularea hormonala, dar cum am intrerupt stimularea si mi-au disparut. Eu stiu ca pana in 5 cm se trateaza.

Mergi la inceput

Citat:

Eu nu am facut chisturi mari dar mi-a spus doctorita ca daca fac mai mari imi da anticonceptionale.

Mergi la inceput

Citat:

si mie mi-au aparut dupa stimulare, eu am dat de fapt in hiperstimulare , si am facut pauza de tratam pe durata a 2 cm si mi s-au retras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

si eu am avut dupa trat 3 cu clomifen 2 chisturi...
unul de 2.6 cm..
mie nu mi-a dat nici un tratament..
am facut pauza o luna si s-au resorbit..
dar fiind ultima luna cu , clomifen am continuat urmatoarea luna dupa pauza cu monogon...
la draci' cu clomifenul asta...
pup

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

amandoua au cate 4cm. eu nu am facut stimulare. dr. imi prescrisese clomifen ca sa grabeasca ovulatia pentru luna viitoare.acum nu.
acum nici nu mai stiu ce s-a intamplat.
la eco in z.13 aveam foliculi imaturi pe ovarul drept.
duminica mi-a fost rau, asa ca luni am fost la dr. si surpriza; in z. 27 pe ovarul stang doua chistri de 40mm si 45mm.
cand ma uita pe eco, parca o iau razna. as crede ca sunt doi foliculi intarziati care in 14 zile au avut o asemenea evolutie? atunci in curand o sa ma umflu si o sa plutesc ca un balon in aer!

Mergi la inceput

Citat:

amandoua au cate 4cm. eu nu am facut stimulare. dr. imi prescrisese clomifen ca sa grabeasca ovulatia pentru luna viitoare.acum nu.
acum nici nu mai stiu ce s-a intamplat.
la eco in z.13 aveam foliculi imaturi pe ovarul drept.
duminica mi-a fost rau, asa ca luni am fost la dr. si surpriza; in z. 27 pe ovarul stang doua chistri de 40mm si 45mm.
cand ma uita pe eco, parca o iau razna. as crede ca sunt doi foliculi intarziati care in 14 zile au avut o asemenea evolutie? atunci in curand o sa ma umflu si o sa plutesc ca un balon in aer!

Eu zic sa stai linistita ca or sa dispara, iar in cel mai rau caz o sa iti dea anticonceptionale.

Mergi la inceput