Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)
Raspunsuri - Pagina 20
laurraa spune:
ma bucur din suflet ca va place filmuletzul; dupa slide-ul "acum sa facem cunostinta" de la final vor fi pozele cu albinutze
fetelor, eu am niste scurgeri f abundente; stiu ca sunt normale, le am aproape de lainceput dar acum sunt prea abundente si "gelatinoase"
; scuze de detalii, dar chiar imi pun intrebari....
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
philip spune:
oana, am inteles, poate de-aia mi-a dat mie doctorita valori asa mici, ca sa ma tin de regim si sa nu fie nevoie de medicatie? eu stiam ca in sarcina se da numai insulina, de aia am zis...dar o mai fi si altceva. te pup si ai grija in continuare.
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
dani3lla spune:
ramonaiani eu zic sa te pui in tema cu noul trend si sa nu mai superi titita da?
Tu chiar nu stii ca saptamana asta se poarta rosul?Foarte tare pustoaica...asa mai zic si eu personalitate
Deea superb bebelul,sa-ti traiasca sa va bucurati de el
Eu vreau sa-mi povestesti despre nastere ca nu mi-e frica
buni sa stii ca si eu am fost certata pt kg in plus 
felicitari pt analize
philip mie imi place cum ai crescut.Te mentii bine si ai o burtica mumoasa
lauraa si piciul meu sughite dar faza e ca ma zgaltai si eu cand sughite si am ajuns de rasul sotului care se amuza copios.De fapt il cred ca-mi inchipui si eu 100 kg zgaltaindu-se ![]()
Va pup ma duc un pic afara la plimbarica
DANA
33+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
laurraa spune:
daniela, draga mea, dar tu nu ne dai pozica? Daca nu, iti fur io una![]()

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
mai.iunie09 spune:
DRAGI BURTI SI PROASPETE MAMICI VA INVIT CU MARE DRAG LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

PS Aici Clody![]()
![]()
nicuratze spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla DANA 33+ cu mumos Denis Andrei |

elena,
s.33 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)