Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella...............multumim pentru vesti,ne bucuram ca anda si bebita sunt sanatoase..asteptam si poze
deea.................e superb puitul tau..seamana cu mamica

34+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Carla pozele sunt facute la spital unde ziua era cald si seara-noaptea destul de rece... intr-o noapte chiar m-au durut oasele de frig

Maria ce bine ca ai vesti bune, de kg ce sa zic, nu-ti fa griji... eu am pus aproape 30 si uite ca am supravietuit durerii!!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

deea 24 e tare mumos ingerasul tau.va dorim multa sananatate si numai bucurii alaturi de el.seamana cu tinedana mi felicitari pentru bebe si multa sananatate.maria bunica iti multumim ptr vesti.ne bucuram ca e totul ok.nu te ingrijora ptr greutatea luata.eu am pus pe mine 22 kg pana acum si vreau sa zic ca m-am abtinut destul de mult in timpul sarcinii de la dulciuri si altele.dar e bine ca mai am putin si gata.le vom da noi jos dupa nastere.nu trebuie sa ne facem probleme.ely_2304asteptam vesti si de la tine

graviduta intre 38 si 39 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motiana spune:

Wow cat ati scris, sunteti harnicute rau, adevarate albinuteze. Felicitari mamicilor, sa dea DD sa fie totul bine sa aveti bebici mancaciosi si necoliciosi. Cand vad ca lista se mareste ma apuca un sentiment de frica amestecat cu fericire. Poate e ciudat, dar asa simt eu. N-am mai intrat de aprope 2 saptamani, dar am fost plecata si acum ma pregatesc la munca sa inchid luna si sa-mi predau "postul". Mai vin fix o saptamana si dupa aia ma linistesc si eu pe acasa, sa fac cumparaturi (eu nu am cumparat nimic pentru bebe) sa fac curatenie si sa ma pregatesc usor, usor ca zboara timpul....

motiana 32+ Matei Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

olaaaaaaa burticute

am facut nani de o ora si sunt fresh

Deea este foarte frumos bebe si scump si cred ca esti innebunita dupa el uffff de abia astept si eu pe razvanel

Maria ma bucur pt vestile bune si sa stii referitor la kilograme sunt in aceeasi barca cu tine dar sunt sigura ca va fi foarte bine pt amandoua stii eu cred ca organismele noastre stiu ele ce au de facut

Serialbastre asta e programul meu cu trezire pana in maxim 06.30 desi mi-as dori sa dorm mai mult nu se vrea

Carla e super cum ai invatat-o stii eu din cauza omului negru si acum mai am momente in care imi e frica de intuneric stiu ca pare dar recunosc
Ma bucur ca socrul e bine un stres mai putin pt tine ai vazut fac rime

Picky si noi te pupacim si suntem alaturi de tine

Happymum si sper ca esti bine noi suntem din ce in ce mai

Ely speram ca esti bine asteptam vesti de la tine

Oana_du si noi multumim pt tot ce ai facut pt noi si sa ai grija de tine

34 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Multumesc fetelor pentru complimente!

Ioana despre nastere... sigur vreti sa stiti? Nu vreau sa sperii fetele!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mey, ce frumusete e bebe darian, tare scumpici si caraghiosi sunt cand se nasc. sa fie sanatos si cuminte.
eu m-am trezit la 6, mi-am facut o cafea si-am intrat sa va citesc, acu intru in lipsa de timp, pana fac dus, il scol pe philip etc. asta e.
oanaalex, imi pare rau ca te-au pus pe insulina, cum erau rezultatele tale, ce i-a determinat, cat de rau iti ieseau zilnic? imi imaginez ca esti trista dar mai e putin si vei scapa. sa faci sport dupa ce nasti si sa mananci sanatos, asta ne va ajuta sa tinem diabetul la distanta. pup si curaj.
ioana, nu pot vedea pozele, imi da eroare, poate incerc mai tarziu de la munca.
am si eu cateva poze noi de saptamanile astea:
http://bebelus.shutterfly.com/92
ei, ati vazut cum cresc?
va pup si ne "auzim" mai tarziu
ps oare naste ely azi?

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

deea 24 povesteste-ne si noua putin cum a fost nasterea.ai facut cezariana sau ai nascut normal?a asistat si sotul tau la nastere?si inca o intrebare:stiu ca ai baietel.eu la fel.am un fix am auzit ca baieteii ies mai greu decat fetitele.tu ai nascut la termen?

graviduta intre 38 si 39 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Diana_Mi felicitari si refacere rapida!

maria, felicitari pentru vestile bune de la eco

Carla, foarte faina faza cu Saby; mie una mi-e teama de mor de cezariana nu de naturala; sunt mahnita in sufletul meu ca nu pot naste natural, as incerca pe riscul meu, dar daca fereasca Dzeu bebe pateste ceva imi reprosez toata viata; cum o vrea Dumnezeu

am facut modificari in filmuletz, am mai pus niste poze si am pregatit pt pozicile cu albinutze; eu as putea sa le iau de la fiecare dar va las pe voi sa le alegeti; am mai taiat si din timpul de "rulare" ca suntem mai multe acum; daca voi credeti ca este prea repede, modific http://www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Vroiam demult sa va intreb ceva: bebe al vostru sughite in burtica? Eu asa cred ca face, cel putin; de multe ori cand stau in pat o simt jos sub burtica ca niste zvacniri firave si ma sperii caci cred ca nu stau eu bine si se zbate; i-am zis o data lui Radu sa puna mana si sa simta si el mi-a pus ideea asta in cap:"mami, eu cred ca sughite"- "poc, poc, poc"

Cand vad albinutzele astea superbe (Deea_24, superb printul) parca nu mai am rabdare

pupici si mai revin

35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Carla, ma bucur ca socrul tau este bine; refacere rapida ii doresc
Deea, povesteste-ne tot, tot
Oana_du, de acum esti la termen; nu te mai stresa; pupici si asteptam cu drag "momentul"
philip, foarte faine pozele, iar cu albastru iti sta f bine

35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput