Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
neatza,eu sunt Ko in pat cu febra,muci si dureri de toate, azi nopate am avut frisoane
am dat caldura la maxim si tot frig mi-a fost
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mihi spune:
Clau, Laurelu...1 mai muncitoresc sarbatoresc va doresc..voua si fetelor de acia...care sigur n-au uitat copilaria de aur...
mihi
...si inca una...ca sa te faci bine Clau

mikiriki spune:
Ce vremuri Mihi
. WE placut tie si familiei tale.
Eu nu mai am stare. Abia astept sa ma vad in Köln
. Avem si soare, vreme buna pt. shopping
Miki
m0oniik spune:
Neatza si de la noi
Noi acuma am ajuns de la medic , totul e Ok , bebe are deja peste 2000 g ![]()
.
Claudia - multa sanatate
.
Miki - sa aveti o zi frumoasa
.
Aici ploua asa ca ma pun sa calc si eu un pic .
Monik 29+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
noiembrie spune:
Buna dimineata si de la mine(sper sa fie buna!) si 

pentru toate fetele vorbaretele si gospodinele!
Ce imi place de voi ..asa ...sinteti ca niste albinute!![]()
Am fost ieri cu Matei a nu stiu cita oara la doctor -cu ochii -si dupa mai mult de o luna de tratament , aseara a spus medicul sa nu-i mai dau nimic , si azi dimineata s-a trezit cu ochii rosii si lipiti si ...
Nu stiu ce sa ii mai fac . Peste 10 zile cica ii face un control la singe
.
Mi-am luat si eu 3 fire de rosii , le-am plantat intr-un ghiveci pe balcon ,si o tufa de lavanda si inca niste floricele , chiar imi place ca incepe sa semene si balconul meu (ca nu am gradina
)cu ce am visat!
Am citit si din urma , am spus ,sinteti niste harnicute!
Claudelule , hai sus , sanatate maxima iti doresc , hai ca nu te face pe tine o raceala !
![]()
Miki , daca tu m-ai faci mancare in ritmul asta , eu ma infintez la tine , ca si asa am terminat de calcat si poate ai nevoie
.
Mie imi e lene , si nici nu stiu ce sa fac de mancare !dar voi face ca-i musai!
Trebuie sa fac si olecuta curatenie , ca-i ca la porci (atunci cind nu fac , se vede , dar cind fac -e normal
nu baga nimeni de seama si nici nu pretuieste nimeni!
Doamna T , sau cuscra , -cum vrei -ce faceti? mai plecati ?, daca da -atunci drum bun, sa ajungeti cu bine , sa petreceti , si sa va si intoarceti!
Pupicei pentru toti bolnaviorii!
Multam pentru dedicatia cu copilaria !-fain!-chiar m-am emotionat ! Eu asa am crescut !
Sa aveti toate o zi minunata!
ceska777 spune:
Neata!
MOR! Mi-a mazgalit copilu cu pixu pe canapea! Nu stiu de unde a furat pixu, acuma nu-l gasesc, l-o fi pus bine sa repete faza! Cu ce pot curata ???? E din material textil ce imita pielea intoarsa! MOR!!!!
Mersic!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
Mihi 

aici nu se tine 1 mai ca in ro cu mititei si iarba verde 

.
no comment.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Neata! MOR! Mi-a mazgalit copilu cu pixu pe canapea! Nu stiu de unde a furat pixu, acuma nu-l gasesc, l-o fi pus bine sa repete faza! Cu ce pot curata ???? E din material textil ce imita pielea intoarsa! MOR!!!! Mersic! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
ei na nu-i nimic o sa mai vina si pe pereti mazgalituri,eu couch-ul il curat numai cu solutie de vase,ca celelalte au clor si se decoloreaza,deci freci cu buretele si cu solutie de vase apoi clatesti.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
trischa spune:
Cescka,ia o foarfeca mare si decupezi
,si nu te necaji pentru atat ca urmeaza altele si mai si.pastraza-ti energia.
Cuscra,habar nu am ce facem,planul era sa plecam la noapte.sa vedem ce urmeaza,copila e acasa stanuta si are muci
Claudia,sanatate multa
Miki,distractie frumoasa
Si la toata lumea sanatate!