Vitamine romanesti in Germania (21) tutti frutti

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Corinna, ti-am facut album cu numele tau si am pus pozele acolo. de acum inainte poti sa le incarci direct acolo. ce sexoasa esti si tu. copilashii sunt foarte frumosi

Miki

Sexoasa fost-am lele. Astea-s poze dinainte de a pune 30 de kile pe mine la fiecare sarcina. Dupa Andreas le-am dat jos, dar de la Yasmin mai car cu mine 15+ .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Las ca le dai tu jos.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Bravo Corina ,m-am muncit de zor, am trecut 15 capitole pe prima pagina,restul morgen,is Ko.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Nu mai ai multe. Pune-le si pe restul . Ia o rulada de pe blogul meu daca ti-e foame si lupta mai departe cu pusul capitolelor

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Bravo Corina ,m-am muncit de zor, am trecut 15 capitole pe prima pagina,restul morgen,is Ko.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Ce zice ca a facut cu 15 capitole?? Ca nu inteleg!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

am pus pe prima pagina sa poti sa citesti mai usor activitatea noastra anterioara

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

bai Miha vad dublu deja,mai ales de cand am vazut rulourile tale, am scos si eu peste sa prajesc si am pus crumpi la fiert ptr o kartoffelnsalat.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Miki - unde-i placinta ?
Clau 74 - , sti tu de ce . Ahh si de unde sti ca am burta sexi , am facut cateva poze dar nu am curajul sa pun pe seit
Lexi - multa sanatate la Maria

Eu am pofta de paine cu oua , asa ca pe mai tarziu

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Monik, nu am mai facut scoverzi pt. ca mi-a fost lene sa merg la Rewe . Am Croissante si Rulada pt. tine

Maine ma ocup de scoverzi dupa ce vin de la shopping
Ioana, ne vedem maine? sau merg singura ... sau poate cu Gabi

Miki

Mergi la inceput

Cred ca am ascultat melodia asta de 15 ori azi

Am chef de un party

Miki

Mergi la inceput