Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 22
THEA22 spune:
Ma bucur tare mult ca te-ai linistit, moni-iulia! Stie doctorul ce zice!Si eu stiam de cazuri cu hematom care nu au influentat sacina!Multa sanatate!
THEA22
18+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus liliac , mada scuze k m-am baga si eu asa ca musca in oala, dar nu m-am putut abtine Monica 14+ |
Eu multumesc pentru tot felul de informatii!!

Mi-a sugerat si mie sa merg ori la bucuresti ori la iasi...dar parca n-as vrea sa fac/cheltui mai mult decat este necesar...
Liliana,
Andra-Maria &
15+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Danuta1979 spune:
La multi ani MangaGirl!!!!!!
Sanatate, noroc si un bebe perfect!
Dana
19+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Si eu fac TT pe 15 mai si morfo pe 15 iunie la Sanador. ![]() |
Pe mine m-a costat 533 TT-ul vineri la Sanador(Posibil sa fie putin mai ieftin ca imi facu eco morfo din greseala. Ar trebui sa precizezi tu ca e eco pt TT ca la mine a tot insistat ca e prea devreme, ca trebuia sa vin peste o luna doua, pana i-am spus ca e pt TT si nu cred ca-i devreme. Am crezut ca daca ma striga pe nume si ma pune sa ma urc pe masa stie pt ce
Iulia
16+ cu "probabil"
selen80 spune:
oare in Italia nu se gasesc absorbante din acelea? Kemsy, stii ceva??
am o prietena care vine din It prin iunie, si as fi rugat-o sa-mi ia si mie.....
21+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
monikus spune:
moni iulia, eu una sunt mai linistita in legatura cu cele doua analize pt ca am TT la cabinetul particular al dr mele la ROMGERMED si doar morfo o am la Sanador. Bine ca stiu ce ai patit sa ma pazesc, pt ca nu prea avem bani de aruncat nici una dintre noi cred. La TT voi avea 16 sapt jumate iar la morfo 21 de sapt. Sper sa fie ok perioada. 
Monica
14+
mariaanna spune:
Buna tuturor!
Manga, inca o data LA MULTI ANI!!!!
Mai fete, dar voi chiar ati avansat cu discutiile....Maine -poimaine o sa discutati despre gradinita!!!!![]()
Deja cumparaturi pentru bebe, pentru spital, carucioare, patuturi si alte chestii....
Bravo voua!
Dar eu, prefer sa astept pana nasc .Oricum am multe lucruri de la primul bebe, cateva de la ultima nastere...Nu stiu cat de adevarate sunt prezicerile cu cumparaturile inainte, dar...tot patitu-i precaut...
Hainele imi plac si mie de la Next, dar voi avea timp berechet sa cumpar....mai ales online.![]()
Dupa-amiaza placuta!!!
A.....mi-am amintit sa va intreb daca aveti idee cat de mult ar trebui sa se mareasca burta in fiecare luna/saptamana?Vreun grafic ceva?
Mariaanna
16+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
moni_iulia spune:
Nu se indura nimeni sa faca un capitol nou?
In functie de pret , m-ar interesa si pe mine absorbantele acelea.
Iulia
16+ cu "probabil" 
Emy10 spune:
Buna dimineata! ![]()
Mangagirl
Sa fii sanatoasa si tu si bebita!
DanaDam felicitari pentru fetita!
Mada23 felicitari pentru aietel!
Subscriu si eu la tampoanele minune. Cand vreti sa umparati ceva, sa ma puneti la socoteala si pe mine caci eu cumpar orice! ![]()

19+ cu 
kiki_cri spune:
Anco, ma bucur sa te "revad"
. Nici eu nu stiu inca ce minuni am in burtica
si da, si pe mine ma intreaba lumea ce voi avea...
Sper ca macar tu sa afli next week sau cand mergi la control
. Eu mai am de asteptat vreo luna
pana la controlul urmator.
KIKI
17+ cu