Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 21
sinzi_ana spune:
Despre ce teme vorbiti?? David la montessori nu are teme...dar il mai pun eu din cand in cand sa faca bastonase si linute...am si eu o obsesie...ca nu stie deloc sa scrie...scrie litere mai mari, mai mici, mai strambe, in oglinda, in sus...in jos!!! Cum s-o nimeri...in rest nu ma plang
Nicoleta, ce frumos da Matei paginile!!! Si ce atent e cu cartea!!! E foarte indemanatic!!! Mai rar vezi la un copil de un an!!
Cristina22, pai mutati-va aici...5 zile pe an sunt fara soare...pe mine ma enerveaza chiar...haha!! Deci zici de ciocolata...vreau si eu!!! Americanii astia habar nu au ce e o ciocolata buna...noroc ca mai importa si ei!!!
Cristina_C, si zici ca pronunta bine???...haha...cioara...Eu nu am habar ce imi spune el acolo...Pana acum era nasul lui David, care e neamtz, il mai corecta, dar s-au mutat in New York si ne e tare dor de ei...
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
cristina22 spune:
CONSTANTIN SI ELENA
Nico-ai dreptate cu ciocolata.Aia de afara e the best.Si daca e si cu visine din alcool....
Sanzi-de cand ai pus filmarile cu David, ma simt mama denaturata.Asta pentru ca nu l-am mai filmat de ceva vreme pe Andrei si nu l-am filmat niciodata citind.
O zi buna, dragelor!
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Sinzi, nu are teme de la gradi. Insa daca a lipsit atata, caietele lui sunt ca noi ! Si le-am luat acasa si mai lucreaza pe ele. Ma refer la caietele speciale... A, si Matei, in afara de faptul ca uneori nu se poate abtine si mai roade cate o carte (deh, maselele), este foarte atent cu ele! La fel si Stefan, nu le rupea!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
La multi ani de Sf. Constantin si Elena, tututor sarbatoritilor /sarbatoritelor cu acest nume!!!
Si...un buchet de trandafiri ptr sarbatorite/sarbatoriti!
Pe cine avem azi sarbatoriti pe aici???
Nicoleta, vreau sa-ti zic ca m-a topit Matei... e foarte delicat cu cartea...nu stiu cum faceti sau ati facut, sau vine de la el...dar...super! M-a amuzat perla lui Stefan!
Sinzi, si tie felicitari, mi-a placut filmuletul de la serbare cu David, ce dulci erau cu totii, si ce mitittei pareau, noi ii tratam aproape ca pe niste adulti, si ei de fapt sunt inca atat de mici!
Crig, vezi ce atenta e si Mariuca, cum se gandesc ei la toate aspectele!
Sa aveti o zi minunata!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Fiindca Nina e inca la Buzias, am deschis eu Cap. 60!
Nina va transmite toate cele bune si va pupa pe toate!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."