Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 17
andy.p spune:
La Multi Ani,Lili!SA cresti mare si sanatoasa!!
Noi am avut sedinta saptamana trecuta la gradi si de atunci ma tot framanta o chestie....ni s-a spus ca se va face o tabara la sf lu Iulie la Busteni,tabara in lb engleza,adica va veni o persoana calificata din GB si va sta cu copii in tabara si va vorbi cu ei numai in engleza.Vor merge si d-nele copiilor.L-am intrebat pe Andy daca vrea sa mearga si mi-a spus ca da...l-am inscris si de atunci in fiecare zi ma intreaba de tabara:Tre sa dorm acolo?Cu cine?Si cat timp stau??Eu oricum sunt paranoia cu plecatul copilului,incerc sa nu ma arat si sa-l incurajez,dar si eu am indoieli.
Pe de alata parte ma gandesc ca va fi bine ,va invata o multime de lucruri,va fi cu colegii lui si va castiga un pic de independenta.
Raspunsul sigur,sigur tre sa-l dau sapt.viitoare,sa duc si banii....Voi ce ma sfatuiti sa fac?
si o dumninca minunata tuturor.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
katty spune:
Laura, daca Andy doreste sa mearga si tu ai certitudinea ca va fi bine supravegheat acolo si ca (,) conditiile de cazare si masa sunt ok eu zic sa-l lasi! O sa-i prinda bine, si voua la fel!
Si la Andrei la gradi s-au afisat tabere, la Bran, 10 zile, dar Andrei mi-a zis ca nu vrea, nici n-a asteptat sa-l intreb, mi-a zis din start ca se face tabara si el nu vrea (el credea ca e obligatoriu, si voia sa ma roage sa nu se duca) ...eu sincer...l-as fi trimis!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
eu asa vrea sa fiu asa hotarata ca si Katty si sa las copilul de langa rochia mea, dar din pacate, sunt defecta.Mereu am scuza ca astept sa mai creasca .
Laura-daca Andy vrea si conditiile sunt ok, atunci go for it!
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2885264140103379982hKYamT
Poze noi. De azi, de la plimbare.
LA MULTI ANI, LILI!! Sa fii sanatoasa si fericita!!
Eu nu l-as lasa pe Stefan in tabara, ca sunt mai speriata, de felul meu... El este si alergic la acarieni... in fine, deocamdata nu.
http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Nicoleta, aoleu...l-ai tuns??? Uf...bulclele alea frumoase!!!!
Si eu am vrut sa il trimit pe David singur in ro la bunici...dar nici nu a vrut sa auda...a spus ca la 18 ani se duce!!!
Noi am fost si ieri si azi la opera din Miami la un concert de pian...ah...de cand visam sa pot merge din nou...david a fost extraordinar de linistit si atent...nu ma asteptam!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Nicoleta spune:
Sinzi, lasa ca-i cresc iar ma! Ce, te pomenesti ca acum nu-ti mai place de el .
http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
sinzi_ana spune:
Tot frumos ca o fetita e si tuns!!! Asa ca degeaba il chelishi!!! Dar avea niste bucle haioase!!!
Vaaaai...ce orasel frumos in ultimile poze!!!! Si ce verde crud...abia astept sa ajung si eu in Romania!!!! Si la munte undeva!! Si gradina cu papadii ce frumoasa e!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
khristin spune:
Cristina, La Multi Ani sa fii tanara si mereu iubita . Gata esti cetateanca acum?
Sanziana, da asa e, un motiv in plus sa ne placa Bahamasul . Tu cand pleci in RO? Am fost si noi acum 2 ani in vizita si in vara asta socrii mei au tentat-o pe fiimea sa o ia cu ei in tara, dar ea ashi, ce sa vrea?! No way, a zis ca nu merge fara ma'sa, ta'su si mai nou si cu fra'su . Chiar i-am si zis soacra-mii ca acuma nici sa vrem noi nu mai scapam de ea . Felicitari pt. inscrierea la scoala a lui David. E un moment important din viata lui, asa ca e normal sa ai emotii. Dar vei vedea ca va fi bine, desi eu am remarcat nu fara oarecare tristete ca parca s-a incheiat perioada aia de copilarie, total lipsita de griji. Tabara Yasminei e instructiva dar mai mult distractiva. Au cate doua field trip-uri/sapt., si mai mult de asta am trimis-o, ca sa se socializeze cu alti copii, sa mearga la zoo, sa se dea in ride-uri, etc. Nu-mi pasa prea tare ce chestii educative vor face ei acolo, caci ea a muncit oricum enorm anul asta la scoala si-i ajunge. In plus va continua sa mearga la inot si patinaj.
Laura, amintindu-mi de taberele din RO, singura strangere de inima pe care as avea-o ar fi serile cand n-as vedea-o seara acasa . In rest eu una subscriu la independenta copilului, mai ales daca acesta arata interes pt. ceva anume. Chestia cu limba engleza e buna, dar sint convinsa ca tu ai putea face o treaba mult mai buna cu el acasa, in doi.
Lucia, multumim de capuccino
Am pus niste poze recente: http://picasaweb.google.com/khristin107/Spring097Months#
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
Nicoleta spune:
Sinzi, Marcus este de fapt un satuc... Avem si noi un mic teren acolo... visam la o casuta... Felicitari lui David pentru atentia de la concert! Inseamna ca ii place!
cristina22 spune:
Nico-superbe locuri!
Da' tot te trag un pic de urechi : Ce-ai facut cu paru' acela frumoooos???!!!
Fain v-a iesit sandvich-ul shrek.Si Andrei mi-a cerut sa-l facem, i-am promis si cu promisiunea a ramas.
Khristin-nu pot deshide pozicile !! mai incerc, poate netu' meu e de vina!
O saptamana buna!!
cristina si Andrei