Gradinita 67 sector 3 - va rog urgent informatii

Gradinita 67 sector 3 - va rog urgent informatii | Autor: kikiriki

Link direct la acest mesaj

Buna ziua mamici de pitici,

Vreau sa imi inscriu si eu fetita la grupamica (o sa aiba 3 ani si 7 luni in Septembrie 2009), la gradinita 67 din sectorul 3 (zona Baba Novac) (Strada Intrarea Reconstructiei 6a) si as fi vrut cateva impresii ale mamicilor care au copiii inscrisi acolo.

Cum vi se pare gradinita?

Sunteti multumite de serviciile oferite?

Stiu ca este nou deschisa, de anul trecut dar poate ca deja sunt mamici care si-au format o parere despre cum sunt tratati copiii lor la aceasta gradinita.

Conditii, educatoare, mancare, activitati, etc.

Multumim,

Kikiriki si Luana nazdravana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Acum am vazut ca subiectul e de acum un an ... Inseamna ca suntem colege :))

Fetita mea e inscrisa in grupa mica din septembrie 2009 si eu sunt multumita ... Mancarea cred ca e ok, desi fii-mea nu prea mananca, invata poezii si cantecele, danseaza, educatoarele sunt dragute ...

Minusurile ar fi:

- imbolnavirile dese; desi este o asistenta care "controleaza" copiii in fiecare dimineata, n-am vazut sa opreasca vreunul si sa-l trimita acasa; toata iarna au venit copii bolnavi si fii-mea a facut de vreo 3 ori bronsita

- nu prea ii scoate afara, desi e frumos

- pozele facute de fotografii agreati de gradinita sunt jaf la drumul mare, o singura pozitie pe care o platesti cat nu face

- nu prea se organizeaza sedinte cu parintii ... de cand a inceput anul scolar n-am avut decat o singura sedinta, la inceput; eu nu ajung niciodata sa vorbesc cu educatoarea, dimineata e agitatie, iar dupa masa o ia bona

Mergi la inceput