Gravidutze si mamici de Cluj - 121

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

marieta si eu am fost racita insa am folosit ceva picurei naturali supa care m-am simtit ff bine, se numesc Pinosol
sanatate multa

ada,anca multumesc mult

adriana multa sanantate si sa treci cu bine peste tot, sa luati si o decizie buna

alex am tot uitat sa iti spun cu ce m-am vopsit , nu stiu exact numele insa sunt ceva pliculete de culoare mov deschis si le-am luat de la magazinul de langa coaforul de langa big, unde este si frizeria pt pici , sper ca ai inteles

ioana

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 21+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

am mai pus cateva pozici noi

http://picasaweb.google.com/elenus82/Mai2009#5332777257524607698

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor sa aveti grija sa inchideti intotdeauna capacele solutiilor pt curatat sau sa le puneti pe off
tare m am speriat ca am uitat spray ul (pt curatat baia)deschis si Tiadris a apasat pe maner si fix in ohisori i a venit spray ul ,noroc ca i de la amway si e organic,ca altfel o pateam rau de tot ,mare atentie
Mersi m Elena ,am vazut samp colorante la pliculet ,sigur voi incerca si eu
super pozele ,ce i place prichindelului in baitza
f faina si pijamaua ,Tiadris nu suporta deloc sa i fie picioarusele acoperite si asa rau imi pare ,mai ales ca nu sta deloc acoperita
IOANA 13 ,Milenium e cresa particulara ,e singura cresa ce a acceptat varianta asta cu 2 zile pe sapt-program lung 9-18 si imi convine de minune asa ,pana pe la 3 anisori asa as vrea s-o dau 2-3 zile pe saptam
voi plati in jur de 2 mil+masa (felul 1 ,2 si desert-9 lei)
ADRIANA sanatate multa si bafta in deciziile voastre

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, nu stiam ca exista crese private, ca intrasem in niste fibrilatii din cauza ca implineste P 2 ani si nu avem unde sa il ducem la cresa... Si de milenium scrie ca e gradinita. E fain ca ii primeste pina la 9?

Gabi, ce faina e poza asta- http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/3497545610/in/photostream/ O reprezinta pe Sara, dupa cum o descrii ca e pusa pe sotii totdeauna, ca daca te uiti la ea in alte poze, pare o domnisoara de pension. VAzut freza! Ramona ti-a facut-o?

Elenuta, ce fain ATV i-ati luat lui Dragos! Sinteti multumiti de el? Se poate merge si in panta cu el, sau e preferabil loc drept? Noi i-am luat lui P o tricicleta, mai trebe numai sa invete sa pedaleze si sa gasim numai drumuri drepte.

Co, sintem bine, multumim de pupici! S-a facut o luna de cind P a stat la bunici, profitam de vreme si de faptul ca inca nu incep servciul, ca dupa aia... adica peste o luna, pa, nu mai vede el bunici asa des si asa mult. Eventual fara mine pe acolo.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am mai citit din urma

Soanso, ce fetita mare si frumoasa ai! Cum de o dai la gradinita cu program lung? Nu mai pot sta bunicii cu ea? Eu sint asa de necajita ca intra copiii, inclusiv al meu, in program de 8 ore de la virsta asa mica, dar macar la gradi dorm de amiaz, dar cind merg la scoala... stau pina la 3-4 fara sa doarma... mi se pare un chin.

Ioana, complicata alegere, mai ales ca tu ziceai ca mai vrei un copil. Poti sa il ai si mai tirziu, dar nu se stie niciodata ce urmari are un avort.

Adriana, v-ati insanatosit? Ce mai face Alexia? Mai bea laptic de la tine?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ioana, stiu de cresa respectiva. Eu va doresc mult succes, sunt asa sceptica cu cresele...Alexia tuseste din nou..3 zile a fost bine, acum a luat-o de la capat. Sunt curioasa cum o sa fie si la voi, la Tiadris, la Sara, la Stefan..sper sa aveti mai mult noroc decat am avut noi. Sau poate sunt eu mai "dusa" si mi se pare ca nu poate merge la cresa tusind si cu muci...Chiar sunt curioasa cum va veti descurca voi.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Ioana ,bine ai revenit, mersi de compliment,e mare S are deja 3 ani si aproape 5 luni.
pune poze recente sa vedem cat ati crescut.
e lunga povestea cu mutarea Soranei,nu mi-au placut conditiile la cea de 4 ore,plus ca prima educatoare a fost "dezastru" sau tot perindat tot felul de ed. in primul semestru,nu manca nimik pana la 12 ca era deja scarbita se sandwich ,socrela din exces de zel ii facea mereu mamaliga ,vroiam demult sa o mut deacolo dar nu am reusit ...e tot gradi de stat si conditiile is ok!

nu stiti unde se pot inchiria costume de spectacol(in special fustita de balet) ii tb colegei mele de birou si nu reuseste sa confectioneze una...sau de cumparat??

Mergi la inceput

neatza

ce timp urat afara , ne jukam in pat cu masinutele, mai nou il pasioneaza si masinile

alex sunt tare multumita de pijamaua roz a lui D, cu toate ca era numai aceasta culoare i-am cumparat-o din acelasi motiv pe care l-ai zis si tu , se dezveleste mereu iar cum nu suntem cu el in camera sa il invelim , il ajuta mult ca ii calduroasa. In schimb nici D nu suporta noapte sosetute sau altceva insa salopetica asta roz ii tare draga si numai cu ea vrea sa doarma, iar o zi doarme cu alta pijama sau salopetica de genu asta

ioana,p suntem tare multumiti de achizitie , insa la deal atv merge mai greu un pic dar merge, de preferabil loc drept cum ar fi in parc............

anca costumase gasesti langa noi pe izlazului 18 insa nu stiu adresa exacta , poate gasesti pe net

Mergi la inceput

l-am filmat cum spunem 3 poezi, pt cine doreste sa se distreze

http://picasaweb.google.com/elenus82/CatevaPoezii#5332993401668436370

am iesit afara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.oana spune:

Fetelor daca va referiti la vopsea de par semipermanenta loncolor care rezista la 4-6 spalari si aveti fire albe nu o luati ca nu e buna. Nu vopseste firele albe.

Mergi la inceput