Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 12
Andree27 spune:
Salutare fetelor,
In sfarsit apuc sa intru si eu dar o sa scriu in mare viteza ca Erci doarme si vreau sa apuc sa mananc ceva.
Elenuta multumim de griji si ca ai intrebat de noi.
Eric e bine,pe zi ce trece e tot mai marisor .Merge foarte bine de manuta,iar zilele astea a facut vreo cativa pasi singurel.Abia astept sa umble ca deja imi rupe spatele ca numai pe jos vrea.
Alex daca tin eu bine minte asa ca tu i-ai tinut ziua lui Tiadris la Big.DAca da nu imi spui si mie ce preturi si ce trebuie facut ,unde sa rezervi,etc.![]()
LA Gynia e super, si intr-adevar nu se fumeaza.SI eu am nascut cu Butnaru si am fost foarte multumita de el.Atat la nastere cat si dupa s-a purtat super.CAt despre fumat sincer pe mine nu m-a deranjat ,as fi o ipocrita sa zic asta deoarece inainte sa raman gravida am fumat si eu, sau daca mergeam in oras in ceva localuri si acolo se fumeaza asa ca nu poti sta intr-un glob de cristal.Acum depinde de fiecare!
Fug sa mananc!!VA pup
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
Alex, Gabi...felicitari pentru noul pas in viata voastra...
uau..ce copii marisori avem...deja vorbim de gradinite...
acomodare usoara tuturor!
despre Gynia...am fost si eu la control acolo, e frumos, curat, dotat...ce sa zic...asa cum ar trebui sa fie de fapt clinicile...
preturile sunt bune, chiar mai mici decat acolo unde mergeam eu cand eram gravi...am auzit ca sunt conditii f bune si la nastere/post-nastere/bebe....![]()
pietricel, felicitari pt baietel! o sa ai pereche...ce frumooossssss...
diane, lasa ca trec toate, si cand o sa-l ai in brate o sa-ti treaca gandurile negre...si o sa mai vrei inca unul, paote doi....![]()
gabriela (Ionut), nu sunt la curent...ce operatie??? e cazul de asa ceva??? sanatate multa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sara2007 spune:
buna seara si de la noi...de fapt de la mine numai,sara e la bunica-mea,trebuie sa apara,ca mi-am facut curat azi.
ALEX,GABY,felicitari pt gradi....sunt tare curioasa ce o sa ne povestiti cand vor merge.super ca este si piscina.mi-ar placea si mie pt sara,dar costa mult la particular.oare de la cat pot merge la cursuri de inot?4 ani?cam asa?si eu ma inscris-o de 2 luni,dar inca n-am avut curajul s-o duc.trebe sa-i fac analize si dosarul...apoi gata.pot s-o duc.dar tot o lungesc.ma gandesc ca vara asta tot trebe s-o initiez.
ALINA...sunt bune batoanele?sunt greu de facut?
ELENA bravo pt dragos pt cfondusul atv-ului.frumoase poze si tortul e f haios...nu pot sa cred ca esti deja la jum sarcinii.parca numai ieri ne-ai anuntat.in 15 sigur vei afla ce ii.
bun venit mamicilor noi si sarcina usoara fiecarei dintre voi...
PLOSCARIU cum te descurci acuma si cu lucru si cu familie destul de numeroasa?8 ore lucrezi?mai ia timp sa faci curta,mancare?![]()
merg sa mia fca cate ceva...v-am pupat
ioana...mami de sara
alinabojuc spune:
Ioana batoanele sunt foarte bune. nu sunt greu de facut. putin cam prea dulci, dupa mine.
asa ca data viitoare micsorez cantitatea de zahar. am pus poze cu tot cu reteta.
mi-au iesit 15 bucati cam de 3*7 cm.
reteta initiala e cu fulgi de porumb si fructe uscate, dar eu am luat trei feluri de cereale cu fructe uscate si le-am amestecat. ![]()
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
ploscariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 gabriela (Ionut), nu sunt la curent...ce operatie??? e cazul de asa ceva??? sanatate multa! ![]() |
Ionut are o malformatie la inima, defect de sept atrial si e necesara interventa chirurgicala, dar inca nu stiu cand se va face....
sara2007 ma descurc, intradevar e mai obositor, dar ma mai ajuta si sotul.
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ploscariu
Ionut are o malformatie la inima, defect de sept atrial si e necesara interventa chirurgicala, dar inca nu stiu cand se va face.... sara2007 ma descurc, intradevar e mai obositor, dar ma mai ajuta si sotul. POZE RECENTE , poze de la serbare , poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita poze cu Ioana si Ionut www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004 |
offff..imi pare rau sa aud asta...dar sunt convinsa ca totul va fi bine..ai incredere!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianeAli neata fetelor! eu ..la fel. abia astept sa-mi treaca.. fericite sunteti cele care ii aveti langa voi deja pe bebei. inainte sa raman insarcinata imi doream 3 copii.. acuma ma gandesc cum sa razbesc cu asta mic din burtica si daca tot asha ma simt si la urmatoarele sarcini..nu-s sigura ca mai vreau . ati trecut si voi prin faza asta??va doresc o zi superba! v-am pupacit. apropos, am vizitat Gynia si arata superb. nu stiu cum sunt doctorii.. stie cineva ceva? e drept sunt doar din 2008 deschisi. 8+ |
ai incredere si nu te descuraja, totul va fi bine in curand
la prima sarcina nu am realizat chiar asa raul deoarece eram solo si dormeam toata ziua si stateam numai in pat primele 4 luni, am slabit 10 kg
acum cu a 2 sarcina am zis ca ns daca il vom mai face pe al 3-lea , pe care il dorim deoarece e fff greu cu raul asta , dar acum ca mi bine de vreo 3 saptamani deja ma gandesc si la al 3-lea

cand vezi rezultatul uiti de toate neplacerile si disconfortul
mult curaj mami si fi tare, sunt alaturi de tine

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
21+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
alina ce multe bunatati faci 
asa eram si eu inainte dar d ecand cu D fac mai putine 
ioana sper ca la urmatorul eco sa se vada , acuma depinde de bebita ce pozitie va lua ![]()
tu cum te simti?????? ce te-ai hoatrat?????
gabriela, mami de ionut si ioana sanatate multa 
alex, gaby felicitari pentru pasul facut 
o sa fie bien o sa vedeti
noi suntem tot pe fuga, azi am luat ultimele cadouri pt nunta, mai avem cateva mici detalii de pus la punct si gata ![]()
tare mult e de umblat, cred ca pe sambata vom fi franti 

va sarut si va doresc o noapte linistita
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
21+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
ALEX29 spune:
salutare
off tu fetelor nu stiu cum faceti voi dar eu tare "rau ma inteleg cu timpul asta "nu mi ajunge deloc
NICO puiule ,gradinita e in spate la Kaufland 
LILY trebuia sa mi zici ceva ,vai vai 
bine ca ai mai prins loc pt bebe ,anul asta cica nici o sansa sa mai aiba ceva liber
GABI felicitari si Doamne ajuta sa le fie bine mamarutelor 
tare curioasa s cum e la Gynia asa ca musai sa fac o vizita cand ...mai am timp ![]()
GABRIELA sanatate multa ingerasului tau
sa ne mai scrii cand ai timp
va pup ,fug la somnic
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
soanso spune:
neata fetelor,
multumesc pt complimentele la adresa Soranei,sunteti dragute
urez bun venit noilor gravidute,sarcina usoara, incredere si optimism!
Alex,Gaby,nu-mi vine sa cred ca aveti deja "domnisoare" de gradinita....zboara timpul, bucurativa ca aveti posibilitatea sa le duceti pe fete la gradinite particulare(cat costa pt anul viitor?)
elenuta23,santeleg ca iti doresti fetita????esti moratala cu bb3...
ploscariu,unde tb facuta operatia? daca ai nevoie de ceva nu ezita sa scrii.multa putere sa treceti cu bine peste probleme .
cine se ocupa de prima pagina sa mai editeze cu fetele noi???
mami_alexia,voi ce faceti ? ce face cretulina?
cine stie sa-mi spuna cum se fac ciupercile la cuptor,ceva gen umplute sau sote??? am o pungaaaa mare de ciupercute champinion .
aaaa si poftiti la o cafea