U2 in concert in vara aceasta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu pot decat sa zic, sa va fie de bine

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

si noi ne-am intors de la amsterdam; nu stiu exact ce capacitate are arena, dar pot sa spun ca era plina ochi! noi am stat cumva in stanga scenei, pe scaune, si s-a vazut PERFECT!!!
madamum, voi unde ati avut exact biletele? poate am fost vecini...:) noi am fost la concertul de pe 20.

pe mine m-a impresionat f tare multimea de oameni care era in piata inainte de concert! peste tot se canta u2, iar unele terase serveau meniuri u2!

cat despre concert efectiv....wow!!! ne-a parut rau ca nu ne-am dus si pe 21...

m-a amuzat ca pe 22, cand am plecat din amsterdam, avionul era plin pe jumatate de tineri cu tricouri cu u2...cumva ne recunoasteam...:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am fost aseara...of pacatele mele..ce atmosfera...
Concertul a fost nemaipomenit...a cintat baiatul 2 ore jumate fara intrerupere,la "Sunday,bloody sunday" au inceput sa ruleze pe ecranele imense imagini din ...IRAN!Adica mesaju nene...bineinteles ca a vorbit baiatu meu si despre Aung San Suu Kyi,pe scena au aparut multi oameni care purtau o masca pe fata cu chipul ei....of,si m-a bushit si un plins,ca psihoza e mare nene,cind a inceput sa cinte "One"...
La bis a bagat "With or without you"(incepusem chiar sa am emotii ca nu o sa cinte melodia mea preferata) si tot stadionul a cintat intr-un glas...as fi vrut sa nu se mai termine.
O experienta unica!
U2,respect!

Mergi la inceput

asa e, o experienta unica!
am avut norocul ca fata pe care a urcat-o pe scena sa poarte numele meu si Bono si apoi un stadion intreg sa scandeze numele...60.000 de oameni...o experienta beyond limit...

am fost la aprox. 20m de ei si aveam senzatia ca-i pot atinge. exceptionala experienta!
adevarati, plini de iubire si de mesaje puternice pe care noi toti trebuie sa le ducem mai departe!
pe strazi ii recunosteam pe cei ce aveau treaba cu concertul dupa accesorii.
cum spunea cineva, parca e o noua religie: religia U2!

respect, U2!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Mai fetelor, a trecut aproape o luna de la intalnirea mea live cu ei si am sentimentul ca nici n-a fost...

Am asteptat atata momentul si acum...what???? Asteptam urmatorul turneu?

Mergi la inceput

eu azi am facut 'refresh'...am auzit la radio ONE

si mi s-a strans stomacul...am inchis ochii si m-am relaxat in scaunul masinii si am retrait momentul ala special.
am plans de bucurie atunci, da, am reusit sa fac asta. a fost ca o eliberare...chiar n-am visat la asa ceva...sau ba, am visat, chiar am visat.

pe site-ul lor si cel romanesc si cel oficial e plini de fani care-i urmeaza in turnee prin toate capitalele. mai ca incep sa-i inteleg si eu..
respect U2!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Alta fericita pe care a tras-o Bono pe scena....uof.In 2005 ...va dati seama cum e senzatia sa-ti cinte Bono la ureche ,pe o ploaie torentiala...with or without you??La minutul 3:46 o inhatza din public.
Nu-i corect!Nu-i colegial:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Ii Iubesc pe baietii astia .
As asculta toata ziua cantecele lor si l-am "intoxicat" si pe fimiu (sotul ii serveste Iron Maiden).
Pentru cine nu a vazut inca acest minunat videoclip
http://www.youtube.com/watch?v=pmJgdXkAqMU
Pentru mamici indragostite iremediabil de U2

Mergi la inceput

Veste buna: turneul continua si anul viitor:

http://www.u2.com/tour/index/

Poate facem inca o nebunie...cine stie....in Bucuresti, stati linistite...NO WAY JOSE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Da am vazut super...
Sper sa nu-i ratez la anul ca anu asta n-au avut loc in bugetul familiei ...de criza.
Oare am voie cu copil de 5 ani la concert ca l-as lua si pe fimiu ca ii plac tare mult...si in general muzica rock

Mergi la inceput