Rahova sau apropiere (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
va pe toate si va doresc o zi minunata sa va simtiti bine pe unde mergeti
vio, sanatate multa...


monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Vio pai din astia cu gust de carton am balotat. Dar a nimerit Cristi unele nu chiar asa de rele. Mai micute si mai gustoase.

Noi am fost azi la Fetesti, la socri. Si-a adus aminte Cristi, azi dimineata la ora 8.30 cand s-a trezit ca e ziua soacra-mii si ca trebuie sa mergem la Fetesti, chiar daca nu aveam in plan.
Asa ca n-am strans nici macar paturile in casa, am impachetat copilul si am plecat sa cumparam cadou si sa ne caram la Fetesti.
Si a iesit o zi foarte frumoasa, am fost si la tara la curte, a fost o zi frumoasa si calda. Foarte bine ne-am simtit.
Am ajuns acasa cu un copil super super obosit (a dormit o jumatate de ora toata ziua, treaz fiind de la 8.30) dar super incantat de tot ce a vazut si facut pe acolo ( printre altele a cules si melci) si cu bujori in obraji si cu stelute in ochisori.

Acum incerc sa ma uit la Dansez pentru tine, si in pauzele de publicitate spal vase, o sa calc si niste hainute de pitic...treburi din astea.

Va pup pe toate

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,
Alina,ma bucur ca ati avut vreme buna si ca Tudorash s-a simtit bine acolo
e bine sa mai scoti copilul din Bucuresti,din poluarea asta ,macar asa din cand in cand

si noi am fost la km 36 si am avut noroc de vreme buna,a plouat pana la noi la noi au fost doar cativa stropi de ploaie...cand am iesit pe autostrada erau niste balti!
azi si maine avem treaba cu lectiile
eu fac mancare si curat....ca de spalat am spalat ieri aproape tot

va

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit


Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare,

Vio furnicutza harnicutza. Ma bucur ca v-a ocolit ploaia.

Noi astazi mergem la circ. Abia astep. Sunt curioasa de cum o sa reactioneze piciul ca nu l-am mai dus pana acum.

Pup fetele
O zi frumoasa sa aveti

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele, eu n-am mai intrat de mult, cum bine zicea alinutza la club unde ma dadusera mamicile disparuta, umblu toata ziua "brambura", iar seara abia astept sa pic de somn! dar cum vechile obiceiuri greu se lasa iata-ma pe DC tonight... am stat si-aseara nitel, si-am plans si pentru mamica DC care a murit si pentru Emma si Aida inca o data! as da o lege sa nu mai moara nimeni! sunt inca o copchila care nu vrea sa priceapa de ce exista moartea...

dar, sa revin, ca sa nu ma apuce plansul si in seara asta, noi suntem bine, am fost azi la un botez, iar Adeluta e din calea afara de cuminte in public! si destul de timidutza.... oare timiditatea i-am "format-o" noi parintii prin ceea ce i-am spus/facut pana acum? adica poate i-am zis de prea multe ori "nu" si copilul sta cuminte ca poate zice mama/tata ceva.... cu toate ca acasa pot sa zic eu nu, daca ea are de gand sa faca ceva nu ma asculta musai ca am zis eu "nu".... sau e pur si simplu felul ei de-a fi? voi ce ziceti? copilasii vostri cum sunt in public? sau cand erau mai mici tot asa erau? ca Adeluta?

fetele ati fost la Circ? cum a fost? s-au speriat copilasii de ceva? muzica tare, clovni, animale, harmalaie? cat au rezistat pe metereze?

va pup pe toate cu drag! si va doresc sanatate... acum ca e in voga si gripa asta porcina pe care au incercat sa o tot redenumeasca, na ca au si reusit... N1H paispe... sau cum or zice ..... pe mine ma cam enerveaza presa asta vis-a-vis de subiectul asta.... repede dau cate un caz de nush unde, repede baga stiri pe unde a mai murit unul cica de gripa porcina, dar ca sa dea si ei un reportaj amplu, un pic de documentare la po****tie, cu manifestari care sa ne dea de banuit, cu ceva informatii utile, n-ai vazut! or poate n-am vazut eu... ma rog, ma tem ca e tot o inventie, o sperietoare pt.care noi toti sa zicem, "vai, vai, vrem vaccin repede" si ei cica se straduie sa-l faca si sa ni-l dea ca sa ne vina in ajutor, or poate ca ei abia asteapta sa-si mai vanda un produs farmaceutic la scara mondiala! cine stie cine si ce invarte in lumea asta. Pun pariu ca peste un timp va aparea gripa serpina... N2H cinspe...

dar cum cu orice boala nu e de glumit, hai sa admitem ca ea exista si sa zic mai bine doamne fereste!

va pupik, sanatate multa!



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Vad ca va sarbatoriti nu gluma

Am fost la circ - cel venit si "cazat" la Parcul Moghioros. A fost super super frumos spectacolul. Ne-a placut tare mult. Va recomand cu caldura sa mergeti sa vedeti. Vor sta pana pe 17 mai deci mai aveti timp

20 de minute pana sa inceapa spectacolul, copilul meu a fost un frichinit si un foit de mai aveam un pic si il muscam de nas. Eram uzi fleasca de transpiratie amandoi. Dar in secunda in care s-au stins luminile si au pornit aparatele de fum, s-a linistit brusc. Dupa cateva secunde a pornit muzica (Bregovic) tare tare tare si au intrat dansatorii si s-a speriat copilul meu (el se sperie de zgomotele puternice) si s-a pus pe un plaaaaaans. S-a linistit repejor si la mine in brate, o ora cat a durat prima parte cred ca nici nu a respirat. In pauza am fost in spatele circului si am vazut animalele (a fost fascinat de-a dreptul). In partea a doua si-a mai venit in fire si a aplaudat si el, a tipat, si era cat pe ce sa sara din bratele mele si sa se duca dupa girafa (girafa cred ca l-a impresionat cel mai mult, desi si tigrii, rinocerul, camilele si elefantii i-au placut)

M-am intis la vorba ca o placinta.

Ma duc sa ma intind, tot ca o placinta, dar in pat ca sunt rupta de oboseala.

pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

super alinutza... cred ca mergem si noi maine, tot la 17 e? a fost aglomerat? cat costa biletul? se cumpara de la intrare?

imi raspunzi maine sper, daca cumva te-ai intins ca o placinta in pat deja



karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Karli, in timpul saptamanii spectacolele sunt de la ora 20.00, sambata si duminica de la 17,00 si de la 20.00.
Biletele da, se cumpara de la intrare si ne-au costat 40 ron/buc, pentru pici nu ne-a costat nimic. Sala este impartita in trei zone: scaune chiar langa arena (zona rosie si biletele mai scumpe decat ale noastre), scaune de o parte si de alta a intrarii artistilor (zona verde si bilete mai ieftine decat ale noastre), si...restul salii (zona albastra si unde am stat).
Da, este aglomerat, in sensul ca sala a fost plina. Din cauza asta este si super cald inauntru. Eu am ramas in tricou si tot mi-a fost cald, e adevarat ca eram si cu piciul in brate. Piciul era in body, ciorapi si pantaloni si a transpirat la un moment dat. Cand am plecat nu era transpirat era doar super incalzit si desi l-am imbracat, credeam eu ca destul de bine, acum s-a trezit in miezul noptii cu nasul cam infundat (ca doar de asta m-am si desplacintit la ora asta)
Daca vrei sa te duci in pauza cu Adeluta sa vada animalele, sa iei si bani la tine ca distractia asta costa si ea 10 ron.
Si locuri de parcare vezi ca slabe sanse sa gasesti pe langa intrarea circului, noi am lasat masina in parcarea de la piata si am facut doi pasi pe jos.

si distractie placuta. Sper sa va placa, ca noua ne-a placut.
Daca mai e ceva...shoot!

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

merci alinutz... mi se pare scump 40 ron de caciula! dar vedem, nu e asta un motiv sa renuntam; important e sa ne placa si show-ul....

sanatate piciului; sa speram ca nu evolueaza inspre vreo problemutza mai mare... ai grija de el!

va pup, iesim brambura acum


karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

salutare

Karli, asa e, scumputz biletul. Dar tinand cont ca nu mergem in fiecare saptamana la circ, mai ales la un circ ambulant....
Piciul e bine, doar niste muculeti pe nas, care vad ca deja sunt pe duca. I-am dat azi noapte o doza de oscilo si azi dimineata inca una si se cunoaste deja.

pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput