Rahova sau apropiere (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Vio, ne bucuram ca ai aparut! pt. voi! Spor la lectii.
De luni Dani sta acasa, e tare fericit,s-au cam suparat la after pe noi, dar asta este, asa ca am reinceput sa facem lectii impreuna! Din pacate, d-na i-a anuntat ca le va da multe lectii si mai grele, taman acum, cand sunt mai obositi si cu gandul la vacanta, eu nu mai inteleg, nu le ajunge ca dau teste peste teste? In fine, cred ca vrea sa-i faca direct doctori. Zilnic iesim un pic cu rolele afara, mai merge putin in parc cand iese de la scoala... doar azi nu a tinut vremea cu noi.
Mirela, ma bucur ca sunteti bine.
Monica, la micii si marii melomani
fetele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vicky, ma bucur ca ii merge bine lui dani acasa...lasa-le sa ramana cu supararea d-nele de la after...asta e...daca nu inteleg situatia...e treaba lor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica
am auzit ca va tineti de concerte,bravo
ce fac puiutii mei preferati?

vicky,asta e,daca e mai bine acasa n-au decat sa se supere
si noi mai iesim prin parc,dar zilele astea a fost urat si am stat in casa...daca veniti in Sebastian poate ca ne vedem ...

Mire spor la treaba cu camera fetitei ...cum te mai simti?
Simona e greu cu doi copii dar si frumos
Alinuta ce mai face stafiduta?i-au trecut cucuiele?
merge aparatul de facut inghetata?
am vrut sa luam si noi, dar cica nu mai era(nu m-am dus eu sa caut mai bine)

noi am terminat de facut probleme cu metrulsi ceva cu numere pare si impare si dupa lupte seculare am luat pauza

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Mai mai mai ce activitate pe aici. Bravo!

Vio daaaa, i-au trecut cucuiele, nu mai e stafiduta cu cucui, e stafiduta pur si simplu.
Si aparatul de inghetata mergeeeeee. E cam mic, si mereu bag cate doua ture de maglavais la inghetat, dar...bun si asa. Trepideaza piciul meu pe langa el cat invarte el la inghetata si face "miam miam miam miam". In seara asta am facut cu mango. O nebunie!!
Vicky daca Dani e fericit si ii merge bine acasa, atunci sa ramana doamnele de la after cu supararea lor. Iti dai seama ca e criza, probabil ca se simte si la ele destul de bine, asa ca un copil in minus...normal ca le nu convine.
Mirela spor la amenajat camera, la cumparaturi si la pregatiri.
Despre site, cred ca mai bine iti dau PM ca sa nu le facem fetelor capul calendar.
Monica
Lexi sanatate multa

Fug si eu ca a adormit piciul si pot sa ma apuc si eu de treaba prin casa.
pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

vio bine ca ati terminat
cum mai merge mihnea la pian?
alexutului ii place mult dar nu cred ca eu voi fi profa lui pe vecie
eu am ramas trasnita, ruxi stie sa faca teme singurica...azi a venit cu o tarefinha(tema) acasa si eu zic...hai sa te ajut...NU...eu fac singura ca alex...si a facut...erau multimi cu diverse fructe si ea trebuia sa scrie cifrele(cate elemente erau in multime) intr-o patratica si sa scrie ce fructe sunt cu litere de tipar intr-un chenar...a scris si facut totul f bine... am plans...ma credeti? Doamne ce fata mare am cand a crescut si pitica asta???

Alinutza asa faci tu cura cu inghetzata? vreau si eu am o pofta nebuna cred si eu ca piticul tau zice miam, miam e un dulce si parca-l si vad

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Miam-miam si eu la inghetata Alinei
Monica, siRuxitei. Acum vezi ce repede cresc copii?
Nu stiu daca e bine sau nu acasa pt. Dani, el sigur e fericit, intotdeauna i-a placut sa fie impreuna cu noi. Dar da, e criza si se simte. Normal ca nu le convine sa aiba un copil in minus, mai ales in perioada asta, dar trebuie sa inteleaga ca asta e situatia. Au incercat sa ne convinga sa-l lasam in continuare, venisera cu 3 oferte, doar-doar ne razgandim... Daca il tin pe gratis, nici o problema.
Vio, in Sebastian venim mai rar, noi preferam sa mergem in Carol, chiar daca e mai departe, dar macar gasesc o banca la umbra, ceea ce in Sebastian e practic imposibil.
, o zi buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Multumesc pentru urari, ma simt bine, nu am mai avut nimic de atunci...
Alinutzza, masina de inghetata? Miammiii... Ce fain ca Tudor poate papa si el. Maria inca nu a papat inghetata pana acum, ne-a fost teama sa-i dam.
Monica, felicitari Ruxitei pentru tema facuta singurica!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

pe toate sa aveti o zi buna in continuare

am uitat sa va zic ca alex a primit diploma de lider de clasa...e tare mandru de asta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Monica sunt eu la cura da' nici nu vreau sa mor de pofta sau de foame. Asa ca o ingheta o data sau de doua ori pe saptamana, eu zic ca merge.
Felicitari lui Alex pentru diploma de lider. Vad ca nu e singurul care e mandru de chestia asta.
Lexi mananca Tudor inghetata, da' nu prea mult. Cred ca nu ii place ca ii ingheata limba.
Am luat masinaria asta special pentru el, ca eu pot sa balotez si inghetata din comert, dar lui nu am vrut sa ii dau. Asa ca ii fac eu in casa din lapte, oua, smantana, zahar brun si fructe. Este miam miam
Cat despre faptul ca e rece....iar stau fara stres. Pe de o parte ca nu mananca multa oricum si pe de alta parte el oricum mananca iaurt direct din frigider. Asa ca...
Vicky si eu sufar din cauza lipsei de umbra din Sebastian. Ne coacem ca niste cozonaci la soare cat e vara de lunga. Pe pici deja l-am dat cu crema de protectie solara si zilele trecute transpirase de i se scurgeau picaturi pe la perciuni. Si l-am si adus acasa rosu la fata ca un rac fiert.
Din pacate noi nu avem cum sa ne trambalam cu toate bagajele pana in alt parc. Asa ca suferim pe aici prin Sebastian.

pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica,felicitari pt titlul de lider
si ,normal ca Ruxitza va fi cea mai desteapta ca asa e ea

noi suntem ok la pian ,doar daca ar si lucra ca la cum se plictisetse el e mai greu,dar insistam

Alina,lasa ca slabesti tu si cu inghetata,totul e sa nu pui zahar si evident sa nu papi multa

Vicky si noi meregm in Carol dar numai in weekenduri...
aici e mai aproape totusi
lexi ce mai face Maria?

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput