Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (297)
Raspunsuri - Pagina 14
slippers76 spune:
Sabina
sper sa rezolvati dilema cu plecatul fara sa se imbolnaveasca tati. Ce flash vrei tu cadou?
Gata, am fugit sa-mi iau copilul.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Ah, uituca de mine
Papanash, n-am identificat gradinita. Poate daca aveau poze cu esteriorul...Am avut niste colegi care au avut copiii la gradi prin Cotroceni, dar nu la asta.
Acu chiar fug.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
flash egal blitz. De la Pentax:D, ca din asta am (aparat foto)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Vresti nu fff bune, Cristi are rosu in gat, o urechiuta putin inflamata, tusea urata a auzit-o si dr(a urlat cat am stat acolo, abia l-a consultat) a spus ca este de la muci, tratament: aerosoli cu ser 5 zile, tatum verde, pivalone, nurofen si eurespal si nu mai plecam la tara, amanam pt saptamana viitoare, tb sa stam in casa cateva zile iar la tara nu s poate asta, fuge din casa![]()
Sabina, eu as pleca in locul tau, nu cred ca este corect fata de tine sa renunti la visele tale, daca nu s-ar descurca domn profesor cu ei as intelege, dar din ce spui se descurca fff bine,este obosit si tu esti si nu cred ca i-ai reprosat asta, varsta=stia de la inceput ce il asteapta, asa ca egoismul este la el..cat despre o ''mama buna'' cred ca a vrut doar sa te faca sa cedezi, cred ca o discutie calma rezolva totul.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Sabina spune:
Cecilia, sanatate lui Cristisor vorbaretu! 
daca ar fi fost vreme ok (se anunta mare ploaie din pacate), intotdeauna dr mi-au izs (si Culcer si Palicari) ca la tara la aer e curat e rezolvarea recelilor....in niciun caz in casa.
Febra n-are, nu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
melaniatud spune:
Fetelor pe Tudor de fiecare data cand l-am adus la Bucuresti s-a ales cu o mica raceala ..in ianuarie a avut si acum a facut putin rosu in gat..ceva usor ca a trecut in zile cu nurofen si picaturi de nas insa sunt convinsa ca aerul de Bucuresti nu ii prieste.
Acum inteleg de ce bebicii de acolo fac mai des viroze...mi-a spus si dr de la Medlife ca bebelusii din provincie...mai avea putin si zicea taranii
nu fac viroze asa des iar la Bucuresti aerul e mai incarcat si virusi mai multi
deci Cecilia fuga la tara...
Acum serios...sunt convinsa ca nu ii prieste aerul de acolo lui Tudor...
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 ca n-am adresele adrisantilor sau ca intre timp s-au mutat... |
Unii nu s-au mutat rau.. doar de la 46 la 75. In rest, totul ca mai inainte
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Sabina nu are febra, el nu prea face febra si de aici frica mea, nici cand a facut bronsiolita nu a facut febra,ideea este ca nu am curaj sa merg pana nu se face bine, nu sunt adepta sa-l tin in casa, dar totusi azi si maine da, facem aerosoli si vreau sa-l feresc putin, plus ca dr mi-a zis sa astept 5 zile si apoi sa plec la tara cu el, acolo bate mai mult vantul si numai de asta nu avem nevoie, mi-a mai spus soacra ca este destul de frig, asa ca prefer sa aman plecarea....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
pe mine ma lasa nervii.
mai mult de juma de ora am cautat cheia, sa iesim afara.
stiam ca s-a jucat Andrei cu ea, am scotocit peste tot, am tipat un pic la el, il intrebam unde-i cheia si el raspundea 'tati chiaaaa, tati pa'
am gasit-o intr-un port-fard vechi care acum e pe post de jucarie a lui, in lada cu jucarii pe care dealtfel o mai luasem de 2 ori la scotoceala. am scotocit peste tot, mi-a pierit cheful sa ies afara.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Cecilia, multa sanatate lui Cristi. cum sa nu-l scoti afara pe vremea asta ? e mai rau in casa, mai ales ca e un copil foarte activ, ii face bine aerul si joaca. daca nu are febra, mai ales.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme