Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Helau fetele
Hop si noi de la plimbari..am fost dupa iaurtel. Noi am devenit niste mancaciosi. Azi am papat asa..la ora 9 – o portocala +1 biscuite+ jumate de mar(jumate pt. ca marul e singurul fruct care nu-i place)
Ora 11- un castron de supica (azi morcov + telina + ceapa verde+ dovlecel + jumate galbesnus de ou)
Ora 14 – jumate de banana cu jumate de iaurt Campina

Acum bagam somnic...iar la trezire cereale .
Intrebari:
La iaurt eu am pus banana blenduita..voi o faceti altfel?
Ati pus pana acum patrunjel sau marar la supici? Dar unt?

Si sa va spun cu ce mi-am ocupat eu dimineata? Ieri mi-a adus husbandu’ cadou o ladita de ciuperci..si dupa ce aseara am bagat o tocanita de rosii,ciuperci si pui..azi mi-am zis sa fac ciuperci cu maioneza. Am incercat sa fac maioneza dupa reteta de pe blogul dat de Giulianna..cu un ou..ulei.lamie..mustar..toate mixate.M-am chinuit o ora...Deci ..daca nu aveti blender de mana....nu incercati la robot..si nici la blenderul de la robot..pt. ca nu iese. Pana la urma tot la mana am facut-o.
Mai am jumate de ladita de ciuperci..asa ca maine incerc ciuperci umplute...probabil stiti reteta..daca nu..asta e
Ciuperci umplute

Ingrediente:
1 kg ciuperci
1 ceapa mare
4 lingurite pesmet
1 galbenus de ou
patrunjel verde
sare, piper
200 gr cascaval

Se taie marunt coditele de la ciuperci si ceapa si se calesc in ulei.Se da deoparte si se adauga oul, sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt.Se umplu palariile ciupercilor cu umplutura rezultata si se pun intr-o tava unsa cu unt sau margarina.Se rade deasupra cascaval si se da la cuptor pentru cca 30 minute

Preety fara sare la bebei pana la 1 an..desi am auzit multe mamici ca dau..dar am citit ca e periculos pentru rinichii bebeilor

Hai ca v-am facut pofta..si am scris un cearceaf

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

va schimb la pampersi

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

capitol nou

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri