Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 14
baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Corrina
Cris, stai linistita, trece in maxim o saptamana, poti sa ii pui compresa cu apa rece sau o felie de cartof. fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 Ma fac mare www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos |
multu mult
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
nikolici spune:
rapund serios:
babyboy asa a patzit si Kiki meu.Galma si rosu in jur.Am citit de comprese reci sau rivanol comprese reci.Eu nu i-am pus nimic, si e ok acum dupa o saptamana.Dr mi-a zis NU la masaj pe vaccin.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
rspund la misto:
Deci am Vigantol, il vand la suprapretz.Fac si eu de o punga de pamperasi.
Deci cine a facut analiza pe text...ce zicea acolo autorul referitor la vigantol???Ca nu e bun dupa ce am facut km intregi si am intrat in toate farmaciile din cartier???
ps. inca nu am apucat sa ma uit pe cutiutze la data de exp.
nikolici spune:
babytza mamaaa soricelul pleaca???Paraseste forumul gata???
Ce ras cristalin are Tina
nikolici spune:
Si sa va zic ceva, apropo de cine zicea ca nu avem ce face unele dintre noi.
Je et le matraccuce Ada am citit pe forum ce a postat Kllemi depre Dr Stanciu care are cabinetul in Berceni si ne-am facut target sa il gasim si l-am gasit, dar de ce ne-am dus nu stim.Am mai si intrat acolo in vila unde e cabinetul, dandu-ne foarte interesate.
Deci daca vreti sa va gasim ceva in cartierul Berceni, scrieti ne si imediat plecam sa va gasim locatia.
Ada facem un ban cinstit din asta, ce zici?
CD27 spune:
haideti la un ca eu nu am chef sa strang nimic prin casa iar pustiul doarme de la 6
nikolici, il trimiti si tu pe house sa imi faca bagajul? promit ca iti cumpar un vigantol la suprapret sau mai bine dau o in cartierul francez, ca tot sunt in bani
shoricelul David
Edi de giuli am avut si noi balon, l-am killerit pana s-a facut punga, iar astazi si ieri ne-am plimbat prin casa cu tricicleta varului (si am cam vrea sa o confiscam)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
laureta spune:
Noi la fel dalmatieni, se chinuie tare pitica. Am luat peritol, nu dati cu pietre stiu foarte bine ce este, dar efectiv se zvarcoleste are ochi rosi si o privire de pisic plouat
babytza soricelul mai are un pic si hop in picioare, lasa l jos ai sa vezi ce repede va lua viteza
ratonelu multa sanatate
paula frica este tot timpul cu totul ca sunt la al doilea copil
nicolici
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
babytza spune:
Nikolici esti mortala fato
Roxi m-as baga la pepsi , dar mi-am pus deja un pahar de vin rosu cu cola si il astept cu interes pe sotul sa vina de la meci
Noi am bantuit parcurile azi , in doua ture A fost frumos afara , dar a cam batut vantul. Maine poate e mai cald si nu mai bate vantul
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta Noi la fel dalmatieni, se chinuie tare pitica. Am luat peritol, nu dati cu pietre stiu foarte bine ce este, dar efectiv se zvarcoleste are ochi rosi si o privire de pisic plouat |
ha-ha, ce pietre?!
Noua ne-a recomandat pediatra peritol la Teo pentru pofta de mancare....
Cica ar fi sub forma de siropel pt copii...
nu-i dau... da asa ca info...
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
nikolici spune:
CD auzi mai, tu stii ca nu se mai poarta cd urile, schimba cu DVD nick ul
TE ROG FRUMOS TU SI ALTELE SA IL LASATI IN PACE PE HOUSE!!!Nu vedeti ca saracu e vai mama lui cu chishiorul???
Ieri l-am inselat pe House cu Scofield, fratele cel mic geniu in materie...hmm parca parca as ramane cu Michael dar as vrea si ceva din umorul lu House.