Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
Paula-Laura spune:
Luminita, as mai astepta cu banana ca Mihnea are tendinta sa se constipe... Pana una alta am luat mere de Italia pt ca nu am reusit sa gasesc dovlecei si va trebui sa introduc o leguma noua maine. Probabil brocolli
Nerantula sper ca nu ai timp de forum din cauza ca stati afara toata ziua si nu din alte motive
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
bitza2008 spune:
Salut!
Carla asteptam vesti bune! Doamne ajuta!
Babytza mai, ce determinat e soricelul!!Super de super! Si Lucas face, dar nu chiar asa...e greu fundu'! Pozele le-am sters, nu mi-a iesit sa sterg si semnatura!
Laureta, Andy.p, 300
Ma duc sa prepar conopida la cuptor!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
babytza spune:
codruta bine ai revenit !!!! Sa ne pui poze sa va mai vedem
Piolica pai facem intalneala cand ajungi
Suntem inca cu un singur dintisor...nu vrea asta al doilea neam sa sparga odata Si se vede de doua zile clar sub gingie
Fug la baita ,pup mamicile si puii mici
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
baby_boy spune:
Fetele voua vi s-a intamplat sa se roseasca putin si sa se umfle piciorusul acolo de la vaccin?Nu stiu daca trebuie sa fac ceva sau sa -l las asa..azi e a doua zi :(
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Piolica pai facem intalneala cand ajungi Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
abia astept!
va tin la curent cu ce si cum, am vorbit de asta si cu Nikolici. moama, ce misto o sa fie sa va vad!
pupici la toate fetele si o seara buna alaturi de bobocei.
Mamica fericita de bebelina Elsa
300 spune:
Paula, in mod normal se face buffe ring nu se downloadeaza tot filmul odata si se poate vedea, in ce mai rau caz salturi. Poate providerul vostru v-a trecut pe dial up… :))) Tare rau sa pici in mainile birocratiei, intr-adevar, dar ia-o si altfe: lor lis e cer niste norme: petentul trebuie sa x, y, sau z, daca nu ii ceri asta tu, ca functionar esti bestelit sau penalizat whatever. Mai neplacut este ca regulile astea nu sunt puse pe toate gardurile si trebuie sa alergi de colo-colo. Kafca a avut mai multa dreptate decat credea.
Babytza, dulce tare soricelul tau, m-am spart de ras, maca-i-as copanele.
Piolica am citit deznodamantul dupa ce am postat si ma bucur ca ramai. Cu cea mai mare placere ne vedem, mai ales daca iti faci ceva drum prin tineretului chiar ai ceva mamici de intalnit!
Ratonelule multa sanatate lui Sasha, poate e o indispozitie de moment, of, of…
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Noi am fost la dr cum am scris in cearsafurile de sus. 7 kg si 67 de cm (desi mie imi iesisera 68 acum ceva vreme). E sanatoasa tun, nu rosu in gat, nu harait, i-0am zis cum am tratat-o si a zis ca f. bine, nu mi-a pus intrebari aiurea despre mere si biscuiti. A zis ca avand in vedere ca stam pe san putem sa nu ne grabim, ma rog, as putea sa-i dau supa si san in completare- asta ca i-am zis ca mananca f. putin. Cred ca de saptamana viitoare ii da doua mese, pana la urma are aproape 7 luni si e OK deja.
Anda a plans! Am ramas tablou… a plans la doctor, mi-e si necaz pe bune [-:))]
Dupa dr am alergat cu Nicole si Ada prin cartier dupa Vigantol. Eu mai am o tona, dar ele au cumparat o farmacie intreaga. Pana la urma Ada i-a cedat si rezerva ei lui Nicole la suprapret. Asa incep marile afaceri... pe forum! Nicole sa-mi zici cum e salata cu vitamina D uleioasa. Ai atata de-ti ajunge pt cateva nu? Mwahaha.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
beeey, deci nu ma scoateti mah pe mine, mah ca fac afaceri cu calciul copilului!!! din oase, I mean....
Hmmm,.... ma pregateam sa zic ca te dau in judecata... dar e rasuflata rau poanta... si daca m-a dus acasa cu masina, e chiar la suprapretz....
acu tre sa verificam in linkul de l-a dat Lumi daca nu cumva e lotul cel rau, lotul cel rau... mhaawaahhaahhh
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
CD27 spune:
Stiam eu ca am uitat sa iau ceva de la farmacie (pe langa ditamai punga) vigantol sau inlocuitor
Sunt intr-o dispozitie melancolica, Ramo tocmai ma uitam la pozele tale de la odisee (le-am vazut la semnatura) si apoi mi-am amintit iesirea la restaurant cu colegele de 8 martie, cand am stat la aceeasi masa si ne-ai spus ca esti insarcinata, iar dupa un timp ne-am intalnit pe forum, ce repede trece timpul
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Fetele voua vi s-a intamplat sa se roseasca putin si sa se umfle piciorusul acolo de la vaccin?Nu stiu daca trebuie sa fac ceva sau sa -l las asa..azi e a doua zi :( Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008) |
Cris, stai linistita, trece in maxim o saptamana, poti sa ii pui compresa cu apa rece sau o felie de cartof.
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos