Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 12
CD27 spune:
Eu am vesti bunute, mi-au intrat banii nu sunt lamurita pe ce luni, cat iau pe luna, de l ace data, dar ce mai conteaza, sunt in bani
Astazi nu e apa calda (nici o noutate) si am decis ca sunt prea multe vase murdare ca sa mai murdaresc si blenderul asa ca am blendaruit marul copt cu furculita, avem inima stransa ca nu va papa, pregatisem si un iaurt just in case, a papt Mikul tot marul
I-am luat un siropel Prospan, dar nu cred ca ii dau, i-am dat osscilum si aste3pt sa vedem, vineri mergem la control, i-am mai luat si Septolin (imunostimulator) m-a zapacit aia de la farmacie si l-am luat, e bun, a mai dat cineva la bb?
I-am luat si o cana cu cioc, dar nu e ce vroiam, era in ambalaj si nu am vazut ca ciocul e de silicon subtire exact ca o tetina, iar domnu' nu stie ce ii intra in gura se mira si da cu palma in ea si nici macar nu vrea sa si-o tina singur
Ratonelu tinem pumnii sa fie bine cu Sasha
Am iesit afara si ne-am intors de urgenta din motive uratttt mirositoare, kk mult si cam rosiatic, desi morcov nu prea a papat decat un pic de tot in supa
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
luminita2008 spune:
Laura, suntem bine, am venit de afara, am halit niste legume cu carne si acum dormim. Ma rog, unii dorm, altii stau pe forum. Iar am stat mult afara, am papat si o gustarica, un iaurt Humana cu mere si caise, a fost delicios, e prima oara cand il dau... au dormit putin, sunt din ce in ce mai curiosi, vor numai in fund, vor la joaca... ce mai, am baieti mari, nici nu stiu unde a zburat timpul asta... of. Ma bucur ca sunteti mai bine, sa ne spui ce ti-a spus doctorul, abia astept!
Oana, cum asa peste un an sa ne detronati?? Hai mai, fii mai optimista... in fond, chiar nu conteaza cat papa, ci sa pape, sa se dezvolte normal, sa fie sanatos. Ia o gura de sa-ti ridice moralul!
CD, sa va fie bine in noua casa, asteptam impresii, maine sau cand va veti muta!
Paula, cum spunea si giulianna, banana e dulce si poate ii va placea. La fel si para... sau mango, noi il papam si simplu desi are o aroma ciudata, e posibil ca simplu sa nu-l atraga dar merge f bine cu portocala si ananas. Ai grija cu kaki insa....
Nikole, apropos de kaki, sa stii ca noi n-am mai vazut bilutele negre de muuult, fac normal, in sfarsit!, si pun asta pe seama iaurtului. Nici nu papam mult, si nu simplu, in combinatie cu fructe, dar e super! Kiki e micuta, dar poate totusi o lingurita in legume, ia intreaba pediatrul, poate va da voie. Si asa poate papa si legumele mai cu spor... pupici.
Sabinel, ma bucur ca-i totul bine cu floricica!!
Preety, eu ii pacalesc la legume cu 2-3 picaturi de lamaie (daca e urgenta rau trec la lamaie) si, mai nou, adaug iaurt. Se bat turcii la gura lor! Sau poate e timpul sa faci o pauza de legume, cum sta cu lapticul, il mai bea? Sau fa combinatii de cate 2 legume, nu toate o data, ca sa vezi exact ce ii place, poate gasesti leguma/legumele minune... ne gandim la voi cu drag, chiar daca nu mai suntem asa prezenti...
Ramo, cum la cada mare? Pur si simplu? Sau in scaunel?
Ratonel, sanatate multa puiului!!!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Despre Vigantol, daca nu ati citit inca:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136644
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
Avem si noi un filmulet proaspat
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
babytza spune:
Uofff Carla acum am citit Sper din tot sufletul sa fiti bine . Te asteptam sa ne spui ce v-a zis doctorul
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
tzitziri spune:
Lumi, pai putem sa stopam de acum pariul.Asa e...deocamdata nu conteaza cat mananca atata timp cat se dezvolta cum trebuie.Daca deocamdata il mai tine tzitzi (si a luat in doua saptamani vreo 250 gr) nu am de ce sa il mai fortez.Dar voi sa mancati in continuare.
Am vazut azi in parc (cu Angela) niste gemeni...superbi.Nou nascuti am apreciat noi, baietel si fetita.....si iar ne-am adus aminte cum te descurci tu....Inca o data toata stima
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
piolica spune:
hello, hello!
Ramo, nu mai plec, m-ati convins! si eu care credeam ca vrei sa vii sa-mi faci o vizita la Saint-Etienne... lasa ca-ti fac eu una, poate ne vedem in iunie, intre 10-12 iunie cred ca o sa fiu la Bucuresti. Tare m-as bucura sa vad cit mai multe fete cu tot cu bobocei.
Eu am un cupil tare zbanghiu astazi, vrea sa faca podul... se propteste in maini si se ridica in virful degetelor de la picioare. Cind am timp o sa pun un video sa vedeti daca s-a mai pomenit asa ceva. Ea vrea sa mearga de-a busilea, dar nu-i merge, asa ca face mici poante!
va pupacesc si ma duc sa o vad, tare mi-e teama sa nu-si rupa gitul.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Avem si noi un filmulet proaspat Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
HAHAHAHA! asa face Elsa!!! babytza, pune soricelul pe jos, ca sa aiba mai mult spatiu sa se desfasoare. pupam soricel smecheras
L.E. sa stii ca soricelul trebuie rebotezat - i se va spune broscuta, la ce sarituri face el pe acolo.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Codruta27 spune:
Babytza, ce mare s-a facut David! Mai are un pic si o ia la picior!!! Super!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
Paula-Laura spune:
Am fost azi in Hambarului sa fac cerere sa imi trec alocatia pe card. Doamnele de la sector 3 mi-au zis sa merg cu un extras de cont si se rezolva. Ajung acolo si incep sa imi ceara: buletin, copie certificat, cerere, mama, tata.... ca cica e o noua cerere practic..pai si mie cine imi da alocatia deja?? Nu ei ???
Pe urma merg la sistenta sociala sect.3 sa intreb cum fac sa nu mai imi dea indemnizatia si sa imi dea stimulentul. Si aflu ca imi trebuie o adeverinta de la munca ca am reinceput munca, altfel nu se poate ! Ii inteleg, daca vrea cineva sa renunte la indemnizatie si sa ia stimulentul?? Vorbimd e 100 RON!!!
Ma rog, ma enervez degeaba
Ramo problema era mai simpla:conexiune slaba la internet; puteam sa vad filmulete mai mici doar.
Lauretta super cazaturi ce face Bianca acolo. Te-ai imunizat deja sau inca iti mai sare inima in piept?
Giulianna Edi e la inaltime, ca de obicei!
Sabinel, asa face si Mihnea! E haios rau de tot, mai ales cand se ptopteste in perete si se tot chinuie sa inainteze
Babytza, da-i drumul pe jos soricelului, sa vezi cum o ia la fuga! A iesit dintisorul nr.2 ???
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete