De unde va luati dresurile?

De unde va luati dresurile? | Autor: bebestrumfitza

Link direct la acest mesaj

...toate avem nevoie de ele...ca le spunem dresuri, strampi, colanti (cum apare scris pe unele etichete), ciorapi fini etc.....
Dilema mea este unde gasim dresuri fine, in culori variate (de preferat fara acea tenta sclipicioasa)?....
Sunt acele magazine prin mall-uri, dar nu au decat unele modele, cateva culori, destul de modest.

Imi spusese o colega de un magazin prin zona Gara de Nord, dar nu stiu exact unde e.
Poate cineva sa-mi spuna cateva locatii?

(...imi cer scuze daca mai este deschis undeva subiectul, cat am cautat acum nu am gasit ceva pe tema asta...)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

in pantelimon , in centrul comercial numit CERCUL MAGIC era o doamana ce avea uns tand intreg cu asa ceva , toate culoriiile , toate felurile cu stralucire sau mate ,iar preturile erau destul de bune , ultima data cand am fost eu acum un an avea un perete plin cu toate modele posibile

acum depinde in ce zona stai tu si cat de accesibil iti este drumul pana acolo

pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

bebestrumfitza, imi pare rau ca ma bag peste subiectul tau, dar daca tot veni vorba, dress marimea I aveti idee pe unde gasesc? Ultima data (adica acum vreun an si jumate) am gasit prin Cora Pantelimon, dar ultima data cand am fost nu mai era nimic. AM mai gasit ceva prin Metro- dar niste culori cam ciudate. Eu nu vreau nimic deosebit, doar dress subtire, culoarea piciorului.Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

daca aveti drum incercati si la fosta fabrica Adesgo, acum ii zice Diamond, nu stiu cat de calitativi mai sunt, ca eu nu am mai luat de multisor, dar imi inchipui ca au o oferta destul de variata. la 10 minute de parcul Tineretului, sau o statie in plus cu masina 116. tot in zona Tineretului, aproape de intersectie este un magazinas cu lenjerie, pijamale si multi, multi ciorapi. eu de acolo imi iau si sunt multumita.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu imi iau dresuri (si ciorapi 3/4 cu modele, ca aia sunt nebunia mea) de la clasicul si eternul Golden Point, apoi online de la fiore.ro, de la un magazinas din cadrul asa-zisului mall mic de la intersectia Lacul Tei cu Maica Domnului (o cladire albastra, mai dubioasa asa), de la toate magazinele de pantofi din toate mall-urile pe unde merg, de la un magazin super fain de dresuri din Mario Plaza etc etc etc

Gasesti si in piete, dar de obicei calitatea e cam hmmmmmmm.

Si peste tot pe unde umblu in lumea asta mare eu imi cumpar ciorapi

Da' pana la urma unde e magazinul de pe langa gara de nord, ca tare m-ar interesa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

leuta, unde anume in zona tineretului?...ca m-as duce sa vad ce gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

bebestrumfitza magazinasul este in apropierea intersectiei de la Tineretului, iti dau ca repere o bisericuta, pe linia tramvaiului care merge spre Timpuri Noi.(pe partea dreapta) Sau visavis de cladirea din sticla cu banca la parter si la etaj sala de fitness.

leuta

Mergi la inceput