Prietenie la plesneala- Perle de barbati cuminti

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

stilatelor,va pup si iope toate...
bun venit lui puppa si lui andate

din ce am mai citit,vad ca Misha e pe cale sa nasca
eu am deja niste emotiiimi inchipui ea cum o fi!
Misha,de aici din Rahova multa iubire

sper sa avem un 1 mai muncitoresc cu soare...macar

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

mi-am gasit si eu cand sa ma infiintez la mare! da' nu pot sa scap... zburlitele astea de fete au zis ca fie soare, fie ploaie, fie ninsoare HAI LA MARE!! ce sa mai zic la asta? sa ma impotrivesc nu pot, sa fug nu reusesc, sa ma ascund nu-mi iese... asa ca duc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

somn usor, mahala! orice ati face maine, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata mahala
poftiti la revergoranta
vio ai cam absentat, sper ca motivat.
MB dece iti iei talpasita la mare...bun asa. vezi pe unde umbli sa nu ramai acolo
o zi buna va doresc cu soare si 1 mai frumos.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

no buna dimineata !

eu m-am intors, se aglomera ingrijorator, apareau oamenii ca ciupercile dupa ploaie, nu mai ai unde sa te inorci, te sufoci de atata inghesuiala... sa fie la ei, nene !

va pup, ma duc sa-mi deschid ochii cu penseta...

o zi frumoasa !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

mihaela da ieri nici tu nu ai semnat condica de prezenta. cred ca ai fost ocupata.
oana mai intoarcete mamica sa nu te arzi de atata soare. Soniei si tie bineinteles.
si la toate fetele fara discriminare
eu imi scot agitatele la o ultima incalzire pt nasterea mishei. doar i-am promis un program artistic de neuitat.
misha sper ca bb tau nu te pichileste cum ne-a pichilit bb Isabelle, da? ca eu ma pregatesc intens aici.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

no buna dimineata !

eu m-am intors, se aglomera ingrijorator, apareau oamenii ca ciupercile dupa ploaie, nu mai ai unde sa te inorci, te sufoci de atata inghesuiala... sa fie la ei, nene !

va pup, ma duc sa-mi deschid ochii cu penseta...

o zi frumoasa !

iote mititica s-a returnat....bey frumoaso ia zii tu cum fu la mare?? poze ceva cu noul bronz nu ne dai si noua sa ne clatim ochii??

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
Oana ai fost la mare?
cum mai e Soso?!
Delphi,am inceput munca si mai sunt si racita...sper ca nu am gripa porcina!
am o porcarie de raceala doar cu nasul infundat de nu mai pot respira si-i tot trag cu sprayuri nazale(poate fac si vreo alergie,ceva)

noi ne pregatim sa iesim la un gratarel pe undeva pe langa bucuresti...sper sa prindem soarele ca astia au anuntat ploi dupa-amiaza

va

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vio uielcom in da clab... clabul cracitelor...ce numai eu sa fiu cracita??? pretena de sufirntza
imi pun eu in gand sa schimb lenjeria...si dau sa o scutur pe geam...si ce mi-e dat sa vad....randunicile mele, alea 2 de care va povisteam ca le-am vazut intr-o dimineata pe sarmele de rufe, ei tot alea 2, sau ma rog cred ca e tot alea...in dimineata asta prestau pe sarmele mele. si mi-a fost mila sa le deranjez si am amanat iesirea la geam. si ma uitam dupa perdea la ele...asa simpatice erau. si se giugiuleau ele asa frimos ca dragostitele.
vio sa aveti parte de vreme frumoasa...toate sa aveti parte de asta.
eu maine dimineata plec cu nanasii pana in cheile bicazului si apoi poposim la roman la amicii aia ai nostri la paranghelion...ca cica se lasa greu de tot.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

mihaela da ieri nici tu nu ai semnat condica de prezenta. cred ca ai fost ocupata.
oana mai intoarcete mamica sa nu te arzi de atata soare. Soniei si tie bineinteles.
si la toate fetele fara discriminare
eu imi scot agitatele la o ultima incalzire pt nasterea mishei. doar i-am promis un program artistic de neuitat.
misha sper ca bb tau nu te pichileste cum ne-a pichilit bb Isabelle, da? ca eu ma pregatesc intens aici.

poze, Just Me
ambitioasa

'neata..pot sa mai spun 'neata,nu?
ai dreptate delphi a fost o zi plina..cu alergatura...uitasem sa depun dosarul lui mihaita pt alocatie dubla si suplimentul acela de 9o ron pe care ii primeste...si ajung la ghiseu..si n-aveam copie dupa extras de cont,si fugi acasa si vin-o inapoi,si un trafic...parca toata lumea atunci iesise cu masinile cand aveam eu treaba...si inca nu a inceput sezonul,nene...sa te tii atunci...,cert este ca pana la 12.30 am avut de alergat...a,ca sa nu mai spun ca am avut un coleet de pus,pt o fata care a licitat la bazar,si stau frate juma de ora la coada,aveam in fata 3 persoane...o moscaita la ghiseu.....ajung in fata si imi zice,nu va pot lua coletul...(era tot invelit cumva in scoci..)i-am zis ori mi-l iei ori ti-l dau in cap...vin acasa,iese kupilu din terapie,da-i sa manance,culca-l pt a doua tura de terapie....si dupa amiaza am avut program de curatenie.....si uite asa a trecut ziua mea
si azi stau acasa,organu'meu a fost de munca azi noapte,si acum doarme.....cred ca mais tau putin si ies cu copiii la plimbare,contrar previziunilor astora de la meteo este soare si frumos afara.....
hai ca m-am lungit cat o zi de post....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput