Prietenie la plesneala- Perle de barbati cuminti
Raspunsuri - Pagina 12
MadameBovary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
cica o sa ploua ![]() |
shhh, nu ploua, am pus eu pile si o sa fie frumos si soare
andata spune:
Misha, la varsta aia nu detaliasem subiectul. Stia doar de "pasaita". Acum insa ii stie si denumirea neaosa, si aia din DEX si la ce foloseste. Si jur ca nu de la mine.
MadameBovary spune:
Anda, haidii sa te pup si eu de bun-venit, ca te-am sarit
. Vezi ca nu scapi usor, mai ai niscaiva teste colo pe prima pagina, sa nu ne falfai prin fatza ochilor doar vreo 2 probe rezolvate ca nu ne imbunam, sa stii!! ![]()
kay spune:
sooooooooooooooomn 

usor !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
neata stilatelor
to all
bineinteles sa va treziti si sa povestiti.
MB lasa femeie in pace ca e
tu vrei sa iasa un kupil zbuciumat de la atatea teste? cand o sa fie mare kupilu o sa aiba numai teste in creier. pe ea o primim fara testele alea grelele.
ieri mi-am venit costumul de sauna. deci mi-am pus in gand ca musai tb sa ard caloriile. ajung acasa, pun costumul si bag munca in folosul comunitatii. vine o vara de-a mea pe la mine:"vai ce frumos treinig ai. de unde l-ai cumparat?" "e costum de sauna bre
asta te face sa transpiri de mori" la care ea"pai vreau si eu" in conditiile in care ea e piele si os. nu e indicat pt tine maica. dar vine Max acasa si cand ma vede isi exprima o mare bucurie "da pleci in cosmos?" ai vrea tu, dar nu scapi asa usor de mine. seara il pun sa-mi faca minunatu shaek cu lapte, oua, miere si isi aduce aminte ca asta e pt voce si ma intreaba pios "da ti-e dor de vocea ta? mie nu. iti sta mai bine asa"
deci tu ma vrei muta. si s-a scuzat ca ii place mai mult sa comuninicam prin limbajul trupului. asa ca mi-am facut singura shaek-ul si am baut...bun...acceptabil.
dimineata dupa ce a sunat ceasul max a avut parte de o surpriza neplacuta pt el, mi-a reauzit vocea
mai ragusita asa un pic, dar era vocea mea...asa ca max imi pare nespus de rau pt tine.
misha pai e avut max al meu...are di tati. s-o dotat.
pt vestea minunata. asteptam poze in trio.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
Neata
Faceti voi ce faceti si tot la sex si organe ajungeti ![]()
Eu sunt super nervoasa si aseara era sa am una bucata soacra stransa de gat...deci mama pleca in concediu 2 saptamani si cum ea statea cu fata pana ajungeam eu acasa acum avem o problema
,iar soacra mea s-a oferit sa stea cu fata (asta acum o saptamana) si ieri ce credeti ca ma intreaba?"Cu cine ramane Maria de luni?"
Ma sa fac infart si ii zic"imi iau eu concediu dar ati spus ca ramaneti cu ea " la care ea"dar nu pot ca am multa treaba la serviciu "...asa ca ama abandonat discutia ca simteam cum mi se umfla vena

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
anca
nu mai fii nervoasa ca nu face bine la ten draga mea. faci riduri si nu ti mai place soacra
e naspa asa cand te lasa in ultimul moment. veti gasi voi o solutie pt mariuca, daca nu, la gradinita la mine, teleportata si gata.
si eu am avut aseara un spectacol scurt cu max, tot pe tema soacra, adica masa lui. isi face dantura acum. s-a lasat pana in ultumul moment si nu mai are ce sa-i faca decat placa si vezi draga ea nu vrea dantura la borcan ca nu ii place. si stie ca banii pt dantura sunt la max si il freaca pe asta la icre sa ii aduca bani, dar scopul e altu...sa o duc max acasa. da ce masina mea e taxiul ei cand ii vine ei?
dimineata i-am dat ultimii bani din casa sa puna benzina si cu vocea noau i-am zis sa nu cumva sa o faca pe-a taxiul ca eu ma fac foc si para. daca nu din banii de dantura schimb si pun benzina si o duc cand vrea. da nu eu, ci max.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
ancadragoman spune:
Delph hai ca am reusit sa imi iau 2 saptamani de medical,ma ofticam ma sa pierd tot concediu
...si la baba ta ce ii mai trebuie dinti acum pe final?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
kokiy spune:
fetele ...cum ramane sambata? cine vine? unde?
Eu maine sarbatoresc prin munca 
Delphi, pune fata osu' la munca
...nu astepta sa vina de'a gata kupilu' ![]()
Devoska ,ce mai zici fata ?...te-au rapit rusii ![]()
Misha, te asteptam cu vesti bune 
Ancutza, sa te invat eu cum s-o dai cu capu' de usa pe soacra ![]()
MB ,sar'na a mers torentu'
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
pai nu da bine bre la poza de final...nu are cu ce se ranji la mine cand ma vede.
bine ca ai rezolvat cu medicalu
poze, Just Me
ambitioasa