Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 5
Ela2001 spune:
Bebe beca ti-am vazut pozele cu fetitele- sunt niste scumpici amindoua; sa fie sanatoase. Abia il astept si eu pe bebe.
philip spune:
m-am intors, bebeul e bine sanatos si se ascunde :) avea o manuta la fata asa ca n-am primit poza cu profilul, doar un piciorus si film. masuratorile sunt ok pt varsta lui, lichid amniotic in cantitati normale si mi-a confirmat aceeasi greutate pe care mi-s spusese dr numai prin palpare: 2.3 kg, am sa-l felicit lunea viitoare.
oana, ma poti suna pe mine fara probleme, 801-390-3543, daca nu raspund, te rog lasa-mi mesaj cu toate datele sa dau de stire la fete.
andreea, te-am vazut, esti faina, mi-a placut si poza "fara cap" :)
philip
34weeksbabyboy
mommyandreea
nicuratze spune:
IOANA,vorba asta cu o hainuta in plus am auzit-o la o prietena care duce copilul la Medlife,eu am facut ca si tine ,am imbrat copilul ca pe mine,seara chiar ma subtire,ca il gaseam transpirat. Si o sa mergem si noi la mare anul asta, cum zicea si Carla, ce,acolo nu sunt bebelusi?
MIRUTA, nu te mai stresa,dai cat poti,eu nu dau mai mult de 20
SERIALBASTRE,am vazut burtica,ai facut fata de mamica,nu mai ai fata de pustoaica
OANAALEX,spor la treaba maine!
ELY,MARIA,CARLA,LAURRA,BLUE si toate fetele,
elena,
s.33 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
CarlaV spune:
Philip, felicitari pentru eco si estimarea perfecta doar din palpare, bun doctor!
Cu infofolitul copilului asa este la noi, va ziceam mai prin octombrie ca au fost 25 grade intr-un week-end si am vazut numai copii cu caciuli de iarna, combinezoane, pulovare, si un bebe mic rosu tot si ud, cu fular la gura si invelit intr-o patura imblanita, iar maica-sa era in maieu
. Saby a iesit toate verile fara sosete, iar caciula ii pun daca sunt sub 5 grade si mergem mai mult decat pana la masina sau daca este vant puternic. Daca vad ca transpira o dezbrac, daca are mainile sau picioarele reci o imbrac, e simplu, ca la noi
.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV [br][45 milioane la nastere in Polizu??? Dar ce Doamne iarta-ma i-a facut de banii aia, masaj perineal cu limba? s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |

super tare zis
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
CarlaV spune:
Am uitat sa va spun, am o vecina cu 2 luni mai mica decat Saby. Mereu cand ne intalneam in primele 5-6 luni de viata, fetita lor era cu caciula sau caciuli, ceva la gura si nas si facuta sarmaluta sa se coaca bine in sucul propriu. Saby era in body maieu, cu capsorul si picioarele goale si se tot uitau ciudat la noi. Dupa vreun an cand ne-am intalnit ne-au spus ca ne admira ca nu am infofolit-o, pentru ca a lor este foarte sensibila, mereu racita, cu o sinuzita purulenta care nu se mai termina si tot asa.
Am observat ca tendinta asta de infofolire a copiilor mici vine mai mult din partea bunicilor, daca ii lasati cu copilul, fiti sigure ca il vor imbraca mult mai calduros decat trebuie.
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ely2304 spune:
miruta:am vz pozici cu hainute ff frumoase,sa le poarte sanatoasa bblina..
serialbastre:vazut pozici cu burtik,ai crescut f bine..mai e putin si la tine...
ioana:felicitari pt vestile primite..a crescut bblina..
..aud ff des k dupa nastere mamicile "plang" dupa butik..fi happy ai langa tine o fetita minunata..iar burta poate sa mai creasca odata,trebuie numai sa vrei

ely 38+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip m-am intors, bebeul e bine sanatos si se ascunde :) avea o manuta la fata asa ca n-am primit poza cu profilul, doar un piciorus si film. masuratorile sunt ok pt varsta lui, lichid amniotic in cantitati normale si mi-a confirmat aceeasi greutate pe care mi-s spusese dr numai prin palpare: 2.3 kg, am sa-l felicit lunea viitoare. oana, ma poti suna pe mine fara probleme, 801-390-3543, daca nu raspund, te rog lasa-mi mesaj cu toate datele sa dau de stire la fete. andreea, te-am vazut, esti faina, mi-a placut si poza "fara cap" :) philip 34weeksbabyboy mommyandreea |
Felicitari pt vestile bune si felicitari medicului care a estimat greutatea lui bebe prin palpare...bun medic!!

35+
Darius NicholasAMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
philip, felicitari pt bebe sanatos
; super dr cu palpatul sa recunoasca greutatea
oanaalex ma bucur ca mami tau a ajuns cu bine
Carla, ai dreptate cu bebe si eu vreau ffff mult sa o duc pe a mea la mare anul acesta; cand am vazut ce a zis Ioana chiar ma speriasem, dar m-am linistit cand ai zis ca ei dus-o din a doua luna; tot pe voi doua v-am auzit vorbind de produsele Klorane pentru ingrijirea lui bebe si mi-am luat si eu din musetel;
Istovitor a fost la shopping si cand am vazut ca am lasat 800 de ron
si am completat doar bagajul de spital si ici colo niste produse de ingrijire si prosopele, am murit; nu am pat, nu am carut, nu cine stie ce haine, nimic ca am zis sa mai astept si cand am vazut acum ca pe doua sacose nu cine stie e pline 800 de ron,......parca imi pare rau ca nu am luat din timp; da am o mama super stresanta care imi zice ca ea se ocupa de tot, cumpara tot, sa nu am nici o grija cat sunt in spital.Am incredere in ea.Deci ce inseamna pat, saltea, lenjerie, hainute,etc mami se va ocupa![]()
Eu am o problema fetele: dr meu m-a programat la cezariana pe 18 mai caci el intre 20 si 25 e plecat; tocmai acum cand nasc eu si-a gasit sa plece.Ce sa fac? Sa programez daca totul este bine mai devreme sa stiu ca e dr langa mine mereu sau sa ma risc sa stau cat pleaca el avand in vedere ca DPN al meu este 30 mai. Adica 9 luni l-am stresat, e dr MEU, si acum sa ma risc sa nasc cu altul sau sa programez mai devreme? Maine dimineatza vreau sa vb cu el
pup
35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
oana_MVT spune:
Miruta nu te mai stresa cu banii, tu dai cat ti-ai planificat. Asa era si cand am nascut eu in Ro, erau femeii care dadeau dublu in speranta ca vor fi tratate regeste.
BebeBeca aici nu sunt nici un fel de restrictii legate de cand, cat si unde scoti copilul. Il poti duce la munte si la mare din prima zi. In ceea ce priveste imbracatul cum spuneai si tu il imbraci cum te imbraci tu, eventual cand doarme il invelesti cu o paturica de bumbac.
Ancy nu cred ca e adevarat, uita-te si tu la lista de la odiseea de martie-aprilie. Eu stiam ca fetele sunt mai "puturoase".
Alberta voi sunteti bine pregatiti pentru venirea lui bebe..... insa poate te asculta si mai sta macar o saptamana. Al meu a tot incercat sa vina de pe la 28 de saptamani si acum s-a razgandit.
Blue si al tau bebe s-a linistit? Nu mai vrea sa iasa?
OanaAlex cum sa iti iasa intre 60si 65 dimineata? Mie mi s-a spus ca limita de jos e 70 si nu ar trebui sa scad sub. Pai mie dupa mic dejun cu oua, paine cu unt si o cana cu lapte imi iese 89 la o ora. Si eu abia astept sa scap de intepat ca m-am acrit, nu mai vreau sa stau cu ochii pe ceas dupa fiecare masa si sa ma stresez ce manac next. Lasa ca scap eu si direct la Cheese Cake Factory aterizez ![]()
Chiar ca e ciudata coincidenta. Din toate colegele mele de la servici care au nascut in ultimii 5 ani nici una nu a avut diabet. Eu is mai cu mot
Ely
stii cum e cu planul... eu vreau sa ma odihnesc dar nu pot.
mami de Tudor si
36+ cu
Eduard