Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)
Raspunsuri - Pagina 20
blue77 spune:
Babyfirstbine ati venit acasa

super ca beblina e cumintica
AndaMagda felicitari si un bb mancacios si fara colici

Danamine gandim la tine, ce frumos ca o sa ti tii si tu bb in brate azi
Deeabine ati revenit acasa
Stumfita si eu am perioade de deprima si al meu sot e langa mine...e normal sa te simti asa dar o sa vezi ce repede trece o saptamana..
Roxiimi pare rsu sa aud asta, e tot ce ti trebuia acum..tot ce pot sa ti zic e ca ma gandesc la tine si sa dea D-zeu sa se rezolve pana la urma....bine ca o ai pe mama ta totusi, o sa vezi ca pana la urma se vor rezolva toate
Eu sunt sub antibiotic de ieri ca raceala mea nu mai trecea si gatul ma durea din ce in ce mai tare...asta e nu ma mai opresc din doctori si medicamente...
NOI
Cristina
35 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 4 saptamani
alynta27 spune:
DanaMi nastere usoara si bebe sanatos!
Baby First bine ai revenit! Relativ repede ai adus pe lume fetita! Nu gasesc pozele!
Bebe Beca creste mititica! Sper ca si tu sa te refaci repede!
Picky nastere usoara!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 DanaMi nastere usoara si bebe sanatos! Baby First bine ai revenit! Relativ repede ai adus pe lume fetita! Nu gasesc pozele! Bebe Beca creste mititica! Sper ca si tu sa te refaci repede! ![]() Picky nastere usoara! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 37+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
uite aici http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Alesia#

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
AgnesLuca spune:
[quote]citat din mesajul lui kiralina
Fetelor voi stiti ceva de acupunctura pe perioada sarcinii? A facut cineva? Mie mi-a aruncat medicul ideea asta, si ma gandesc ca nu ar fi rau sa incerc, dar nu prea imi e clar ce beneficii aduce.
Aici se fac la cerere 4 sedinte incepind cu sapt. 36; scurteaza perioada contractiilor si se deschide colul mai repede.
32+
strunfita spune:
Baby First, bine ati revenit acasa! Am reusit sa gasesc si pozele, e o draguta Alessia!
Roxi, imi pare rau sa aud prin ce treceti! Sper ca totusi se poate rezolva cumva.
si fii tare.
Blue, sa treaca raceala repede, ca durerea de gat e tare nasoala.
Ela, cum mai e fetita ta? Mai bine?
Bebe Beca, am vizionat pozele, e superba Sara si tu arati foarte bine, nu se vede deloc oboseala.
Laura Oana, eu usc rufele pe balcon, am un balcon destul de mare, dar oricum mai mult de un suport nu pot sa pun pe el. Relativ la uscator, nu stiu unde l-as baga, in baie nu mai am loc, iar masina de spalat e intr-o nisa pe hol, deasupra ei mai am doar vreo 40 cm, ajung?
Carmina
35+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
mai.iunie09 spune:
Dragi mamici de albinute si burticutze va invit la un nou capitol in care speram ca stupul sa se inmulteasca 

CAPITOL NOU

dani3lla spune:
Baby First bine ai revenit acasa.Ai o dulceata de printesa dar trebuie sa recunosc ca seamana leit cu tati...noroc ca tu ai purtat-o in burtica pt ca altfel intram la banuieli
.Refacere rapida si sper sa ne mai clatesti si noua ochii cu poze noi cu printesuca asa cum face bebebeca .Aveti amandoua copii minunati si nu merita sa-i tineti "ascunsi"
DANA
33+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
Ramona.P spune:
Baby First bine ai revenit acasa si printre noi!!!
Baby First si Bebe Beca ... voi ma innebuniti cu pozele astea 

cred ca e minunat sa-ti tii puiul in brate
...de emotii
Roxy 

e crunt ce povestesti tu ... imi pare tare rau...Dumnezeu e langa voi si o sa va ajute si va fi totul bine... vei vedea!

Picky

DanaMi 

Ramona
33+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
Picky_toto spune:
Buna fetele, am revenit de la spital...![]()
Din cauza fricii
..mi-au trecut toate durerile si intepaturile...l-a monitor au aparut ceva contractii din 20 in 20 de min..iar colul foarte putin deschis....deci bebe inca nu vrea sa apara....Oricum poate incep la noapte sau maine, ca ar fi mai bine decat sa merg maine seara la spital si sa imi porovoace travaliu 
Totusi sotul spera sa fie azi, ca daca nu e azi, e maine sau poimaine..si tot intr-un stres stam...
Multumesc fetele ptr incurajari....
..Oricum maine seara tot merg la spital...deci am nevoie de ele!!!

![]()
Felicitari Anda_magda ptr bebelina...multa sanatate, refacere rapida si va asteptam cu vesti bune si pozeeeee!!!!
Baby_first si Deea bine ati venit acasa, refacere rapida si bebei mancaciosi si sanatosi... vrem pozeee!!!!
DanaMi nastere usoara si refacere rapida...asteptam vesti 
Va urez la toate ca problemele pe care le aveti sa se rezolve cat mai repede si sa va puteti bucura in liniste de bebei.
Ma duc sa ma intind in pat...va pup pe toate si va multumesc inca o data ptr incurajari 

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
39+
Alessia-Stefania
AMR 1 sapt.
laurraa spune:
Cristina, bine ai venit acasa si sa-ti traiasca minunea de printesa

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09