Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Andacred ca bb e deja la tine in brate...

Oana mvt uite ca m a ajutat bunul D-zeu si termin si sapt 36 si intru in 37 in cateva zile...nu ma asteptam eu dupa ce emotii am avut..

Fetele din America si eu daca stiti cam o sa mananc o prajitura plina de crema, frisca si fructe cum termin cu nasterea....Oricum am trecut pe edulcoranti...si mi a facut soacra si o praji cu edulcorant si tare bune e...

Acum mi a plecat moasa...bb e bine se tot misca la monitoring
Am iesit si azi la piata si am cumparat spanac, miam asa imi place...
O sa ies in fiecare zi de acum...pacat ca e asa frig afara iar
maine ma duc sa mi iau un halat pt spital mai sexy si sa ii ia si soacra la bb ceva ca socrul i a interzis categoric in Ro...
Daca ar stii el ca bb are totul pregatit aici....si la Marc la fel am facut si a fost asa bine...

Kiralinastai linistita si sa vezi cum ajungi la 38 incet incet

Mariaaaaace faci? cum mai e burtica?

Bebe Becanoroc cu tine ca incep sa mi aduc aminte incet incet de bebeleala si cum era cu Marc ca repede mai uitam.

NOI
Cristina 35 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Si eu m-am apucat de ieri de spalat!!!
Mama, dar ce ne-a apucat pe toate o data!
Ieri si azi spal hainutele noi, de maine incep sa spal hainutele primite de la nepotica mea. Am doar un suport de intins rufe, ca de, stam la bloc si n-avem loc de mai multe. Cred ca voi spala toata saptamana.
Eu cu calcatul stau bine, am o obsesie, calc tot

Revin mai incolo, ma duc imediat sa iau copilul de la gradinita, apoi va povestesc cat de deprimata sunt

Carmina 35+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

dani3lla am vazut pozele.sunt foarte frumoase.eu din pacate nu stiu cum as putea pune cateva poze aici dar adevarul e ca am cateva.imi pare enorm de rau ca nu am facut mai multe.chiar ieri ii spuneam sotului sa-mi faca zilele astea poze ca sunt pe ultima suta de metri si o sa duc dorul burticii sunt sigura.a fost tare faza cu sotul tau.

graviduta intre 38 si 39 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

picky-toto cred ca bebele vrea sa va cunoasca!

si eu cred ca anda_magda isi tine bebelu deja in brate

strunfita si noi stam la bloc,si pina acum intindeam hainele in a 3 a camera pe ca o foloseam pe post de birou/debara...dar acum am facut camera bebelului din ea, si nu mai am unde sa intind atitea haine, mai ales ca sunt sigura ca voi spala mult mai mult acum..asa ca m-am dat cu binele pe linga sot (ok ok, mi-au trebuit ca 3 luni ) si am reusit sa il fac sa imi cumpere un uscator de rufe pe care tocmai l-am pus in funktione..si vai ce mumos sta el pe masina de spalat ..cine te-a suparat? il ia cris imediat la !!

37+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

felicitari mamicilor care acum isi tin puiuti in brate.cred ca este o senzatie unica...eu vorbesc cu puiutul meu zilnic si-l rog sa m-ai stea in burtica macar 6 saptamani.raportam si noi o vizita la dr...puiutul mitilel Alexandru are 2165 gr,iar mamica are colul de 38 mm cu orificiul intern inchis,plcenta gr 2/3 maturitate,lichid amniotic in cantitate normala.acum am 32 de sapt si 3 zile iar la masuratori a iesit bebe mai are de 33 de saptm si 1 zi.puiutul mititel s-a intors cu capul in jos,spre stanga sta cu spatele si funduletul iar spre dreapta are piciorusele din care da neincetat.
suntem fericiti ca puiutul este sanatos.

32+Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

vreau sa ma duc la plimbare dar aici ploua cu galeatasi tare ma plictisesc in casa.aqua80 ma bucur ca e totul ok cu bebutul.iti doresc sarcina usoara in continuare

graviduta intre 38 si 39 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

AlexsiaaMatei eu am avut un patut de lemn luat de la Mothercare! Acum nu stiu ce sa fac... caut de zor dar nu-mi place nimic! Tu ce site ai vazut! Am fost si la Ikea Sambata insa mi se par tare inguste modelele lor! Ma gandeam si la un pat tarc dar iar nu stiu ce sa aleg Sfaturi????
Bebebeca si eu m-am ghidat mult dupa Dr Culcer si a fost bine! Pe dr. Jianu nu o cunosc personal insa am auzit numai lucruri bune despre ea si chiar nu cred sa conteze unde ai nascut!

Cristina mami lui Rares & 31+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Buna,
eu nu am mai scris la acest subiect, cu toate ca voi fi mamica de albinuta, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare. Ce se intampla cand respiri repede si iti tremura mainile? Nu ma simt bine, dar nici nu stiu ce ma doare, sau ce nu imi convine. Va multumesc.

Micky 36+ +

AMR 17 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

"La ora 10.45 a venit pe lume Maria Clara, 3350 gr, alba, catifelata si pletoasa! Dumnezeu ne-a ajutat si suntem bine amandoua! Va multumesc pentru incurajari"

Asta este mesajul Andei. sa fiti sanatoase amandoua! Si mult laptic pentru pitic!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Alynutza..felicitari pt vestile bune si pt controlul local fara dureri!!Refacere rapida mamei tale si incet,incet totul va fi bine,cu rabdare se rezolva totul!!
Ganesha..ma bucur ca ai rezultate bune la analize si ca te-ai odihnit!!
LauraOana..sa folositi sanatosi uscatorul de rufe..stiu ca il asteptai de mult si spor la spalat hainutele lui Gugu!!
Clodyac..sa iti fie de bine checul si ma bucur ca incepi sa te odihnesti...Felicitari pt noua semnatura si e tare haios comentariul de la semnatura cu sapt. dupa doctor
Oana_du..tin pumnii sa mai stea bebe in burtica!!Felicitari pt noua semnatura...uite ca ai ajuns si la 38 de sapt,stiu ca erai stresata tare ca nu vei ajunge la termen...bravo!!
Bebe_Beca..multa sanatate Rebecai si poate nu se imbolnaveste si micuta Sara!!Din ce deduc eu din programul printesei de somn,e ca mananca mai bine noaptea pt ca e si mai activa..of.of,e obositor,dar poate incet,incet rezolvati si asta!!Multumim ca intri sa ne povestesti despre voi..pe mine personal ma ajuta mult!!
Kiralina..felicitari pt noua semnatura si sa dea DD ca bebe sa mai stea cel putin 3 sapt la caldurica!!
Cris..idem,nu esti singura careia nu ii place sa calce...eu una as face orice altceva in casa decat sa ma pui sa calc..Spor la treaba!!
Blue...de data asta ai avut in vizita o moasa mai putin panicoasa...,ma bucur de vestile bune..Eu sunt bine,ms de intrebare,durerile nu au mai aparut ..acum strang cate ceva pe aici ca sa se poata apuca sotul de zugravit!!
Strunfita..spor la treaba si lasa deprimarile,ca se supara bebelina pe tine!!
Aqua..felicitari pt vestile bune!!Doamne ajuta ca bebe sa te asculte si sa mai stea la caldurica!!

35+ Darius Nicholas
AMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput