Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(15
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
si am schimbat semnatura...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
Miramar spune:
Of Krelia - nu cred ca e bun la sinusuri. Am crezut ca ai gresit tu. Sper sa nu cumva sa ai un inceput de sinuzita daca te doare acolo. Oricum m-am uitat si eu pe site si scrie ca nu trebuie folosit de femeile insarcinate. De ce nu stiu ca tot acolo scrie 100% ulei de menta si lavanda, dar ma rog daca asa zice. Bine ca nu l-am folosit pana acum.
Camy felicitari si pentru aniversare si pentru cele 12 saptamani!
10+
simonette spune:
sI EU SUNT TOTAL IMPOTRIVA MATERNITATII bUCUR!!!!!!!
Am avut experiente groaznice acolo!!! Ocoliti daca se poate!
Chiar mai....ce-o fi cu branza asta cu rosii caci intr-adevar ieri ma uitam in frigider si imi facea sila mai tot ce era acolo in afara de branza cu rosii
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 6+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
krelia spune:
nu-i bai, Mira'..ma gandesc ca poate dupa ce imi trec mucii..mi-or trece si sinusurie..nu?
Camy, sa-ti traiasca "semnatura"..asa, in avans ..ca ti-oi zice si maine
krelia 11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
maddy2526 spune:
Lorelix - La Multi Ani,multa sanatate fericire si tot ceea ce iti doresti.Eu sunt nascuta pe 1 mai muncitoresc.Referitor la intrebarile tale..am uitat sa modific saptamanile la semnatura,acum s a rezolvat.Am fost la policlinica cu plata nr 2 din Pantelimon si ecografia pe burtica a costat 600 mii.Aveau si eco transvaginala dar am preferat o pe cea abdominala.
Krelia - eu stiu ca eco transvaginala se face atunci cand este sarcina mica adica in primul trimestru.
Camy - felicitari pentru rezultat
Lorelix - tu la ce doctor/spital mergi?
Pup toate burticile, numai bine va doresc
12+
krelia spune:
ce ma faceti sa rad cu branza asta cu rosiile, mai fetelor...
parca vad ca..daca o fi sa ne intalnim vreodata...toate...sau macar asa, pe regiuni...o sa comandam limonada si branza cu rosii
suntem de coma cu branza asta..oare ne-o trece candva?
krelia 11+
krelia spune:
bya, eu mananc o branza telemea de vaca, de la Schwaben....in folie si cu eticheta de la producator.
Uite www.hypermarketstore.ro/produse/349779e764d07a5e8b32234e164bb4d6/349779e764d07a5e8b32234e164bb4d6.jpg" target="_blank">aici , ca i-am gasit si pozuca
Trebuie sa fie musai facuta din lapte pasteurizat...stii ca nu avem voie branzica de la tarani
Citat: |
citat din mesajul lui byabeatrice Ce fel de branza mancati voi cu rosii?? bya 7 |
krelia 11+
byabeatrice spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia bya, eu mananc o branza telemea de vaca, de la Schwaben....in folie si cu eticheta de la producator. Uite www.hypermarketstore.ro/produse/349779e764d07a5e8b32234e164bb4d6/349779e764d07a5e8b32234e164bb4d6.jpg" target="_blank">aici , ca i-am gasit si pozuca Trebuie sa fie musai facuta din lapte pasteurizat...stii ca nu avem voie branzica de la tarani |
krelia ... stiam ca nu avem voie...dar singura care imi place mie sa o mananc cu rosii e branza de oaie.. casul mai exact..si fix de la tarani... si cum nu e voie.. tre sa caut altceva...de aceea intrebam..
Multumesc de raspuns! Nu stiam de asta ambalata..o sa caut si eu...
Sper sa nu scrie doar pe eticheta ca e din lapte pasteurizat..si chiar asa sa si fie!
bya 7
vias spune:
offfffffffff..vreau si eu branza cu rosii...ia sa-l sun pe sot sa cumpere...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE