buletin minor

buletin minor | Autor: sandapop

Link direct la acest mesaj

buna ziua ,am urmatoarea problema ,si daca cineva ma poate scoate din incurcatura ,as fi recunoscatoare.
am o fetita din prima mea casatorie ,ea este in custodia mea ,dar actualul meu sot nu prea a acceptat-o si atunci am convenit cu fosta mea soacra ,ca cel mai bine pt ea este sa stea la ea,acolo(unde s-a si nascut).Pt mine a fost o hotarare grea,dar asa am considerat atunci ,ca e mai bine pt copil,eu bineinteles participand cu bani pentru cresterea ei,a fost o intelegere verbala.A facut gradinita ,acum e la scoala ,acolo ,in sectorul 2 bucuresti.
Acum fetita implineste 14 ani si trebuie sa-i facem buletin ,soacra mea a mers la politie ,precum ca o ia in spatiu ,dar doamna de acolo ne-a explicat ca trebuie sa sa-i fac buletin pe adresa mea .Avand in vedere ca actualul meu sot (care e proprietar unic pe casa unde locuim ,nu cred ca va fi de acord sa o ia in spatiu ,ce solutie ar fi ,de genul notariat precum ca sunt de acord sa stea acolo ,nu stiu ce solutie ar fi ??
va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

As incepe prin a respecta hotararea judecatoreasca de incredintare a minorului, cazul contrar fiind penal.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput