*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Poftiti, serviti:

Va multumesc mult pentru urari, si...stiti voi..sa vi se intoarca insutit!!!

Mai viu io, sa umplu paharele, sa mai schimb farfuriile

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Multumim pentru urari. Va tratez cu o cafea si cu un pic de tort (ca nu a mai ramas decat o felie), niste fursecuri cu ciocolata (mai am 2), rulou de cascaval, si ceva cascaval de capra cu sunca afumata de curcan si rosii. V-as mai fi dat si niste ardei umpluti cu crema de branza, insa nu mai am.

Sunt necitita din 5 aprilie, pe motiv de musafiri. A venit soramea cu sotul si baietelul, iar din 8 pana in 24 am fost plecati in tenerifa cu tot cu ei, duminica am facut chef de 1 an, luni au plecat truprtii acasa, iar ieri am facut ordine si curatenie. Acum sunt franta, beau o cafea si mai citesc pe aici asteptand sa se trezeasca goanga.

Va pupaceasc

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

La multi ani Olgutza si Bitza ! si tot ce va doriti ca sa nu uit eu

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgutza, Bitza, la multi ani!!! Sa fiti sanatoase si voioase, sa va bucurati de copiii vostri si de familie!!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Venit de la bilant si de la vaccin (prestat ROR pana la urma, am mai intrebat in stanga, in dreapta si pana la urma...).

Donshorul are 10 kg (dupa o tura de Rotavirus) si 80 cm, 47 cm cranian si 48 toracele.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS
OLGU
BITZA
FLORIIO

SI COPILASILOR ANIVERSATI IN ACESTE ZILE!!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Aventuri cu pustii:
Acasa, cele 3 zile cat au fost in aceeasi casa, Radu facea "ee" iar robi urla.De ce? Radu trebuia sa gaseasca un motiv de a face draga-draga la robi. Trebuia sa il consoleze, si daca nu plangea, nu era nevoie de draga-draga.
Miercuri seara am ajuns in tenerifa, de luni a inceput nepotelul sa faca febra peste 39. Mers la spital, dat 300 si ceva de euro, raspunsul: INFECTIE undeva in corp. tratament: antitermice si rabdare. Vineri dimineata: au aparut petele de roseola infantum, vineri spre sambata noaptea incepe copilul sa vomite. Fuga la spital, mai lasat acolo 260 euro, venit la hotel cu diagnosticul de enteroviroza. Incepe copilul sa cace de trebuiau schimbati 15-16 scutecele pe zi. Inchiriat masina si mers la spitalul de stat, la vreo 75 km distanta, sa fie vazut de inca un medic. Dat tratament corespunzator, si baiatl s-a facut bine pe miercuri. vineri dimineata incepe al meu bebeloi sa vomite. I-am dat motilium de la radusi mancare doar de la tzatza lu` ma-sa. Vineri noapte am ajuns acasa. Sambata caca bebelu` meu de 2 ori, si de atunci face zilnic. Acu va las, ca pute pe langa mine. daca nu am murit intoxicata, revin cu poze.

Robi

Mergi la inceput

Poze 1 anisor

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Eu sunt cu gatul in pioneze, asa ca n-o sa vorbesc prea mult
Nu prea mi-am facut temele ca am stat pana pe la 2 noaptea pe site si ma bucur mult ca va place, e tare nu??

In schimb am vazut cretulin scumpic de Ioana, e adorabil si grasunel in pielea goala si am mai vazut niste poze...dar zau daca mai stiu...tortul lui Rami

La multi ani Olguta si Bitzulina, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de printesele voastre! Da DD si cate un fratior/surioara, asa cum va doriti voi!

La multi ani Robi, sa cresti mare si voinic! Somnorica, sa-ti traiasca flacaul de un anisor!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, Luny, fataaaa, acum am inteles eu ca il lasi pe Mufa la mami de tot...of, te cred ca ti-e greu!!! bine ca plecati la munte numai ca stiu unde o sa te gandesti non-stop...hai ca o sa fie bine!!

Si mi-am adus aminte ca l-am vazut pe Vladut cum papa mazare, super tare
Aseara i-am dat si eu lui Stef tagliatelle verzi cu sos si ii puneam cate una pe masa

Ce sa iau de gat?????? ma doare rauuuuu!!! am tantum verde si homeogene...mi-am facut un ceai cu lamaie is miere....

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput