*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Muffy-Puffy in deplasare...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, intru putin asa telegrafic caci inca sunt in criza de timp...
Urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor din aceasta perioada..
Si mai urez multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori, printre care si noi.

Luny, pupici speciali ca ai povestit fetelor despre noi. Nu l-am vazut aseara pe Muffa in parc ca l-as fi pupacit bine pentru tine. Am vazut pozele din deplasare, se vede ca se simte foarte bine acolo.

Si pupici speciali si pentru Rami, Tonic si Nicol care au tot intrebat de noi, multumesc din suflet fetelor.

Naty, imi pare tare rau ca v-ati chinuit cu rotavirusul ala nenorocit, bine ca sunteti acasa si totul este spre bine. Cred ca ti-a fost tare greu.

Kitzi, imi pare tare rau de sarcina pierduta.

Am mai citit de vacanta Kyei la munte, bravo ca v-ati simtit bine , ca Miha deja a plecat spre Ro , sa aveti drum bun, usor si vacanta minunata aici. Cred ca ai niste emotii!!!!
Am citit tot si am vazut si toate pozele cu puiutii de randunici super frumosi.

Noi suntem putin mai bine de ieri, parca a inceput sa manance iar, a lasat greva deoparte ca muream langa ea, nu alta cand vedeam ca nu vrea nimic,nimic. Refuza si biberonul si laptele sub orice forma dat, nu mai voia nici sa doarma, offffff. A fost tare greu, m-a solicitat la maxim...si mi-am adus aminte de primele luni ale ei cu colici si alte minuni. Aproape am intrat in depresie....dar bine ca a trecut. Mi-e dor de crenguta si o sa revin curand.

Pana atunci numai bine, sanatate multa puiutilor bolnaviori si mamicilor rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Intre doua drumuri la wc...care-s tot mai dese si eu tot mai moale, abia o mai pot tine pe Iulia in brate...
Clau, ma bucur ca sunteti si voi mai bine, Doamne ajuta
Luny, in Zakinthos vrem sa mergem. Randunoiul vrea cu masina ca cica in avion nu va fi chip cu Iulia sa stea (tare sunt curioasa ce ne va pove Mihutza in acest sens...dar Iulia sa stea in brate 2-3 ore e EXCLUS!). Problema e ca Dumnezeu stie cum si cat de bine i se va vindeca piciorul pana atunci, cu masina e totusi vorba de un drum f lung; la care eu acum m-as incumeta sa ma bag, macar partial, dar NU cu viteza si apoi daca Iulia in masina are nevoie de mine e mai complicat...
Cat despre Mufa-remarc din majoritatea pozelor ca doarme- nu cred ca inseamna deloc ca faci tu ceva gresit. E vorba de tzatzo-dependenta lui. Momentul asta e si pt el un moment de maturizare, mai trebuie nitel obisnuit asa si cand va fi pregatit se va intoarce si vei simti si tu cum e sa dormi toata noaptea. Cu laptele cum e, ai/ai avut probleme? (scuze daca ai scris, mi-e f greu sa recitesc tot din urma ca abia ma tin in scaun, am luat deja saruri de rehidratare)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty pai au pozat si ei ce era iesit din comun ptr mine, adik somnul!tare scump e in poza cu tata, zici ca e betivan, cu un picior pe masa...asa, de Grecia! e suuupeeerb Zakyntos!! drumul lung si noi tot cu masina il facem, as fi preferat avionul dar costa mult mai mult...anul trecut Muffy a dormit pe drum, ma rog, cu tzatzeli si treziri dar e mai bine de mers noaptea decat ziua, e si liber..sanii m-au durut si a fost nasol tare duminica si luni, s-au umplut, normal, si erau beton, ziceai ca am silicoane, dar ce misto aratau!sanul stang era chiar nasol, se si inrosise, era pui de mastita acolo...acum e mult mai bine, mai am pungi de lapte, mai dor la atingere, dar nu ca atunci, si tot mai sunt umflati dar s-au detensionat...bag homeopate, ceai de salvie, nurofen seara si un B6/zi..am rascolit netul de mi-a venit rau...toata lumea spune cum sa faci sa ai lapte & so on, dar nimeni nu ajuta mamicile care intarca, nu se vorbeste despre ablactare.Sa mai spun ca ma duceam in farmacii sa intreb de una, alta, homeopate si habar nu aveau farmacistele ce inseamna ablactare????..cu chiu cu vai am gasit cateva info pe niste site-uri americane, si mi-am facut eu tratamentul asta, iar homeopatele, am fost la farmacie homeoptata si mi le-a dat farmacista, dupa ce a studiat o cartulie cu remedii..sper sa se traga nodulii astia durerosi si sa fie bine..mai ales ca maine plecam in Apuseni, nema dri, spitale etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

neatza!
mi-a raportat mama ca Muffy s-a culcat aseara la 22,30 si s-a trezit la 6,30...mama s-a uitat la el, i-a spus ca mamaia mai vrea sa doarma putin, Muffy si l-a luat pe Panda in brate si s-a culcat inca o ora! deja incep sa cred ca nufac eu bine ceva...la mine nu reactioneaza asa, cu mine nu e ascultator, zici ca nu sunt eu ma-sa!... sau ajung sa ma gandesc daca ma minte mama sau exagereaza, dar e tata care confirma tot, si el nu ar baga de la el ca nu e genul..

Doamne, cat te inteleg, si ma bucur ca nu e doar la mine asa!!!!!
Cat e doar cu ai mei acasa, Sanziana este copilul model, care nu plange, nu se miorlaie, mananca tot, doarme cand o pui in pat, se joaca frumos! Cand e cu mine, are momente in care imi vine sa ma urc pe pereti. Chiar facem noi ceva gresit?!?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Kya...Uite si Iulia (de care nu pot sa ma plang ca e un copil rau, Doamne fereste dar si ea ma supara rau uneori) cat a stat cu Tanta sau acum la cresa se comporta perfect...Cand apar eu incep diverse fitze, scanceli, etc...Mie mi se pare explicabil. Crezi ca ei nu simt ca daca e cineva pe lumea asta care sa le ierte absolut orice alea suntem noi, mamele?...
Bai...randunoiul si Iulia dorm...de ce nu pot dormi si eu?? Am iar febra, diaree non-stop, mi-e ca ajung la perfuzii naibii si eu, mi-e TARE rau

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bon, deci sunt doar fitze!

Bucatarase, ne vedem la 4, da?

Naty imi pare rau ca te simti asa nasol. sa treaca!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

kya la tel mi-au zis la 3,30 ca la 4 incepe..ca au sunat ptr confirmare alaltaieri..
Despre fitzele copiilor: faza nasoala care ma pune pe ganduri etse ca Muful este disciplinat mai ales la mancat si somn, ca astea sunt durerile mele...nu a comentat la masa deloc de cand e la mama, adoarme bine mersi fara mine...ce nu fac eu bine???maraielile zilnice cred ca erau legate de tzitzi cam 90%!!..
faza e alta: ce fac eu cand vine?..am impresia ca e alt copiloi, parca nimic nu va mai fi la fel..si cel mai dureros: se va comporta la fel ca la mama??va manca bine, va dormi fara figuri, sau iar se da totul peste cap cand da cu ochii de mine?? sunt cam dezorientata, e un nou inceput ptr noi si nu stiu cum s-o iau si de unde s-o apuc...ma dumiresc eu la fata locului, ce sa fac?..!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Incepe sa imi fie rusine. Al meu bebeloi, in afara de astea 5 zile cu caca moale si o zi cu voma, nu a avut nimic. Si sper sa nici nu aiba. Naty, nu ai putea sa mergi si tu la medic sa vezi ce tratament iti da?

Cred ca Zoze avea probleme cu o tipa care i-a facut copilul "rautacios". Al meu ii intrece pe toti. A invatat, nu stiu de unde, sa isi arate furia: ridica pumnuletii stransi in aer, lasa colturile guritei in jos, se incrunta si incepe sa tremure de furie. De cele mai multe ori sperie adversarul (copilul) care indrazneste sa atenteze la jucaria sau obiectul dorite de robi. Daca metoda nu da roade, incepe sa urle. Asa-i ca i-a luat pe toti la rautate?
Va pup

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello randunime

astept sa faceti capitol nou ca sa va pun poze noi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput