Femei abuzate - exista solutie?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Citat:
De ce sa astepti 20 de ani sa faca statul ceva? Nici in 100 statul roman nu va face nimic.

Daca nu se va incepe de unde trebuie si cu masurile care trebuie, iar legislatia este ambigua sau ramane deficitara pe o perioada nedeterminata, ar fi mult mai greu de gasit o rezolvare.

Nu s-ar putea face vreo sesizare la un forum european despre aceasta problema ?
Nu spun ca ar trebui sa se astepte mereu doar ajutorul statului (desi in Finlanda este de fapt DATORIA statului sa protejeze fiecare cetatean )dar fara un sprijin legislativ, cei abuzati vor intimpina mai multe obstacole decat ar fi nevoie, pentru gasirea unei solutii eliberatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UnPacatos spune:

Statul roman...
Daca facem memorii sau sesizari le vin idei si vor face ceva: vor da taxa pentru femeia abuzata. Pe landa Fondul pt handicapati se vaa plati si Fondul pt femeia abuzata. Din care o firma mufata la banii guvernului va lua bani pentru programe care nu se vor pune niciodata in aplicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Yvon copilul cat este de mare? Cum sa vina la mama ta si sa il ia? Acolo nu se poate inchide usa cu cheia? Omul ala e chiar inconstient? Eu nu as mai suporta sa stau cu el in casa, desi acum se comporta impecabil cu mine,cu copilul, e de nerecunoscut, din pacate pentru familia noastra el uin sufletul; meu si in mintea mea va ramane acelasi individ care m-a lovit, care ma jgnit, care a vrut sa faca din mine femeia visata de el, a vrut sa ma modeleze dupa chipul si asemanarea lui....Mult succes in continuare si Doamne ajuta ca totul sa se termine cat mai repede si cu bine.

Laura Esti o persoana puternica....stau acum si ma gandesc...la primul gand...nu cred ca as putea pleca intr-o tara straina, unde nu cunosc pe nimeni....curajoasa..Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Draga Lore, imi pare tare rau ca tu si David treceti prin asa ceva. Te felicit pentru tarie, iti tin pumnii sa fie bine.
O mica sugestie, schimba-ti nick-ul de pe forum, e mai bine asa. Ai nr. meu de tel, ma poti suna daca te pot ajuta cu ceva.Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput